believe


-bro'sis


jaaani gott folk som orkar läsa, säkert bara frida som läser dock :D i onsdags tog jag körkort, känns otroligt bra, är as lycklig för det :) nu fattas bara en egen bil.. kan ju hoppas på det i födelsedags pressent.
fyller ju faktiskt 19 om en vecka idag :D känns bra..
ska bli kul och ha lite party och få lite presenter ;)

en annan sak jag önskar mig är att komma bort härifrån lite. åka bort. bara till en annan stad över en helg eller utomlands vore det bästa och skönaste. skulle inte tacka nej till det nu alltså..
ge mig en billig resa och jag drar på en gång :D VORE!

ikväll är det konsum fest på ankan, ska bli najs.. har faktiskt väldigt kul när jag festar med er. så ska bli jätte kul. sååååååååå vi ses väl ikväll då alla ;) hej

hur svårt kan det va

- Linda
se mig hör mig rör mig


för det första måste jag säga GRATTIS FRIDA till körkortet är så jäkla glad för dn skull :) nu längtar jag ännu mer till mitt körkort, vill verkligen ha det nu...!
och nu är frida påväg till solen, lite avundsjuyk faktiskt, vore inge fel med en liten semester känner jag :D sol värme och bad, längtar så till sommaren.

nu har jag äntligen färgat håret igen, känns jätte skönt att det är inte känns så där grått och urtvättat ut längre. nu hoppas jag bara på dom röda slingorna =)

annars så jobbar jag hela helgen, ska bli väldigt jobbigt tycker jag. men behöver verkligen pengar nu känner jag,  sen är det ju faktiskt bara 4 dagar till i skolan sen  är det ett helt lov, grymmt skönt att slippa skolan ett tag. men måste säga att veckorna går rejält fort nu, inte lågnt kvar till studenten alltså =)

nu ska jag till min bebis, hejdå

sorry

 - maria mena

det måste bli ändring nu! vill inte mer nu...

jag tror jag har gått in i väggen :P tänk om man bara kunnde bli klart med det där jäkla körkortet någon gång och även rapporten till projekt arbetet så skulle nog allt kännas mycket mycket bättre sen!

ge mig också sommar, TACK

what hurts te most


- cascada


ledsen, trött, arg, bitter, sur men mest bara ledsen..
jag kan nog inte beskriva dagen på ett bättre sätt.

HEJDÅ

RSS 2.0