dagen före

kunde inte bry mig mindre, finns ingen julstämmning i mig över huvudtaget, allt kan lika gärna kvitta för min del. nästa år tänker inte jag vara i sverige över jul. då ska jag vara utomlands, det är ett mål jag har.. denna hysteri är helt otrolig och inte tror ma på tomten längre heller..

lyssnar på roads nu och myser, funderar över saker och ting. vad ska man äta till lunch? och när ska man ta svängen till systemet? ska man gå ut på juldagen eller inte ? känns som det kvittar det också va ? alltid samma sak och samma folk. haha jag är sådär lagomt trött på julen, me allt känns bara pressat på något konstigt sätt, allt ska bli så bra och så mysigt.

inatt ska jag sova hos mamma och pappa iaf, så det blir lite tradition på det hela, vi ska äta julfrukost imorgon och efter det är det julklapps öppning, därefter ut till stuga och träffa tjockis släkten.



nä, hejdå!


en erfarenhet rikare

eller många erfarenheter rikare, mer lär det bli. tänker inte fortsätta leva i den här lilla trygga bubblan längre, alla och allt är så bekvämt och tråkigt. snart ska jag åka här ifrån så det blir någon skillnad någon gång, alla andra klarar det, varför skulle inte jag klara det :)


luftslottets som sprängdes



kollade på den igår med jennie, var trevligt att vara nykter på en fredag för en gång skull, det händer ju inte allt för ofta ;) jätte bra var den såklart, hon är så jävla grym, ärligt fan vilken bra skådespelare hon är! jag gillar henne :)


speciel



julklappstips till någon speciell person som du inte har en anning om vad du ska köpa till :)


tänker

 jag har tänkt väldigt mycket det dom senaste dygnen, jag tycker att det är super jobbigt om jag ska vara ärlig, men det är bara några få människor som vet om det igentligen, det är ingenting jag vill att folk ska veta i alla fall, för jag vill inte veta om det själv helst! men du förstör verkligen mitt liv ibland. du är den största idioten och svin jag vet, men ändå kan jag inte sluta..
jag vet, jag är ingen ängel själv, men så som du håller på får man faktiskt inte göra, låtsas som ingenting utan dåligt samvete. det är nog därför jag kan kalla dig för det största svinet jag känner. så som du behandlar människor du tycker om är inte normalt, jag tror att du är en sånn stor egoist, du tänker bara på dig själv och din egen njutningen.
det en synd att det har blivit som det har blivit, den personen jag lärde känna då älskar jag och den personen du har blivit hatar jag verkligen..
jag tycker verkligen synd om den personen som står dig närmast just nu..


och där glömmde vi allt jag skrev precis..


stockholmstreetstyle




gillar verkligen jeansen.


jacks n jokers



imorgon kväll spelar mina favoritpojkar på ankan igen, för sista gången säger dom nu. kommer nog bli världens drag och det verkar som det kommer väldigt mkt folk faktiskt. ska bli jätte kul :) lycka till pöjker.


nit



köpte ett nytt hårband igår, på Lindex. 59 kr. tackarr


oops



dessa två härliga får gjärna flytta in hos mig, jätte mysiga !  dom kommer från modekungen.


följ mig

http://www.bloglovin.com/blog/1316883/tajjjabloggse

få ett medelande varje gång jag gör en uppdaterning :)

RSS 2.0