flickan med guld

det var en fin helg i karlstad, jag kände tillomed att det var kul och vara hemma :) lars winnerbäck var otroligt bra denna gången, han spelade alla gamla mysiga och härliga låtar som jag älskar. jag tror han fick med alla jag ville höra faktiskt. grymt bra, det var glädjerus och tårar. jag och josefin kramades hårt och länge när han spelade kom änglar.


efter Lasse sprang vi över till månen och där väntade Grega, längst fram stog jag och sjöng tillsammans med honom, han slängde sig ut i publiken i vanlig ordning och jag bara älskar denna mannen, ska vi gifta oss ?


två fantastiska spelningar på samma kväll i karlstad med josefin och malin, det lär väl göras om hoppas jag :)




och idag har jag åkt karuseller, eller 2 var det väl ;P jag mådde väl kanske inte jätte bra efter alla lurat upp mig i berg o dahl banan som var på 2 km och tog typ 10 sekunder att åka ungefär. fan jag hatar karuseller, varför utsätter jag mig för detta hela tiden, kommer nog aldrig lära mig! men det var gött med vin o öl iaf ;)


ekdahl

Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

så jag lämnar dig här nu..


jag älskar mitt meningslösa liv


det känns nästan oförskämt och säga det, men jag trivs verkligen med mitt liv nu för tiden. jag tänker faktiskt flera gången om dagen att jag känner mig lycklig, eller kanske inte lycklig. men jag mår bra och trivs med min vardag. självklart är det väl vissa delar som fattas såklart.

jag är så jävla glad för att jag tog tag i mitt liv, när jag kände att allt var skit. alla bara snackar så jävla mycket om att allt är åt helvete, men dom gör fan inget åt det heller..

kajsa och elin spelar nog en stor roll i att jag älskar livet i norge, fan vilka underbart sköna människor ni är!





ääh, jag lever livet nu :) och jag älskaaaaaar det!


fri

idag är jag friii som en fågel. så jävla skönt! så idag ska jag bara ligga i min säng och vara lat, kolla på film och serier, tycka synd om mig själv för jag har ont i huvudet, äta massa choklad och kanske tvätta lite.

jag längtar till fredag, dags för typ 9de konserten med Winnerbäck i mitt liv, efter det min 4 konstert med Grega, två älsklingar på samma kväll! så ska jag ju träffa Malin också. var ju inte igår man fick snacka skit med dig, ska bli så jävla kul och träffa dig igen :)


OCH JOSEFIN, vi måste prata! allt är lite dimmigt från i lördags natt ;) vi har för mycket att prata om nu! tänk om du bara kunde vara här med mig!













och helvete vad jag saknar dig... snart ska vi kramas igen!


hälja

tänkte väl kanske att jag skulle berätta om helgen som var, kom hem i torsdags, raka vägen till systemet för att sen gå på club moments. så jävla underbart och festa med josefin igen, det är nått väldigt speciellt med det! MEN väl ute på krogen insåg jag ännu en gång varför jag flyttade ifrån karlstad och att jag fortfarande inte lägtar tillbaka till o bo där.. fan vilka törra mäniskor det finns alltså! en helg räcker fint i karlstad :D

denna gången hann jag med en hel del :D fick träffa josefin såklart, ett varv på stan och skitprat med Hanna, tog en liten tur med moster Lena, sara fick äran att klippa mig ännu en gång, så jävla skönt :) satt på en balkong och rökte med Herman en kväll och även en tur på bergvik med Andrea. fattades bara min kära Joel då, men han var det ju omöjligt att få tag i :/ det är just dessa personer som gör att man saknar kd.

sen har det varit massa kos med mamma och pappa hela helgen :)


tog en sväng förbi mitt gamla jobb coooooooop och marcus jobbade ju såklart! just då hade jag lust att sätta på mig kockkläderna och gästspela lite, saknar att jobba med mackan och några till där borta ibland alltså!


nu vecka, nya möjligheter, lev idag!


hej puss ses


we'll be young forever.





exakt så katy!


rubrik




JAG ÄR KÄR!
i eminem, igen! det gick över en gång i tiden, men nu har jag fallit tillbaka igen.





igår blev det massa dumheter igen, som jag har tjatat att jag ska göra detta i hundra år typ, men nu har jag äntligt börjat min töjning i örat (mamma förbjudet). kapten morgan stöttade mig i detta under kvällen igår, tur det! för idag gör det fan lite ont alltså..


imorgon åker jag till karlstad :) oj vad jag ska pussas med alla som jag saknar.

hej puss ses


hälja

igår var jag taggad till tusen för utgång och jag gick stark in för att bli fullats och göra mest dumheter denna underbara regninga lördag, och jag tror fan jag lyckades. förfesten var som vanligt hos kajsa, elin och jonas, öl spel och vinet slank ner rätt fint. väl ute på byn, råkade jag starta någon oskylldig slags hångel tävlig :P som slutade med att en norsk fick åka ambulans och en svensk fick åka till häktet i lilleström, not my problem tyckte jag, tills politi skulle ha tag på mig också. haha så nu är jag tydligen vittne till någonting jag inte vet var det är. pricken över i:et var väl ändå när david kom in till jobbet och sa att det stog om det i tidningen. om jag lyckades :P (mamma, det är inte meningen att du ska läsa det här och det är inte så farligt som det låter)


på tisdag är det beercall och då kör vi en repris :D awesome.



grattis till vinsten kajsa, 6st och ett ligg ;)






eminem har gjort det igen! fett bra!

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind at his back
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


RSS 2.0