min kärlek




En gång till och en gång till, till och med varje gång lyckas han!

Kolla in coolaste ungen också. 


frihet

Friheten smakar konstigt, men ändå sjuuuukt bra. Om exakt en vecka är jag fri som är fågel, kan göra ungefär precis vad jag vill, åka precis vart jag vill. Jag har alla möjligheter i världen typ.

Så nu är det eran tur, vad ska jag göra? vad ska vi göra? vart ska vi?


Nu ska jag åka och jobba, känns helt ok att jobba när man får dubbel lön. Pusshej


simple man




Hittade en fin gammal goding för några dagar sen.
En låt du verkligen blir glad av i alla fall =)


Jag är ledig idag, så det får nog bli en promenad snart och i eftermiddag blir det ett box pass.


Triana




Hon är en av dom snyggaste personerna jag känner till. Och idag kom hon in på mitt jobb och handlade av mig :)


Måndag

Helgen har bjudit på mer skojigheter och onyttigheter än träning och nyttigheter, vilket lätt resulterar i ångest.

Har nog haft så skojj att jag förlorade ungefär 3 veckors träning eller nått. Men sånt får man väl unna sig ibland antar jag. Sara har varit här och hälsat på. Vi har gästat Oslo två gånger, en gång med bilen (jag körde, jag trodde jag skulle döööö) och en gång för fest hemma hos Joel och Emil och sen vidare på krogen.

I lördags blev det lite grillkalas här hemma, solen stekte så jag och Sara drack öl ute på balkongen och njöt av livet extra mycket. Kom en hel del folk tillslut och jag hittade en asbra kille för mig på krogen, som jag dock inte gick fram till utan bara satt och dagdrömmde om.

Idag är det måndag, ny vecka, nya möjligheter, nya mål. Jag gillar måndagar. Tog en springtur till gymmet förut, körde bröst, biceps och mage, och sen en PW hem.



Fick ett kul mail förut också, kommer antagligen börja blogga på fitnessplay.tv inom kort. Ska bli spännande.


Puss och Kram


fan vad snygg jag är

Det kanske bara är jag, men jag känner mig som snyggast efter ett hårt träningspass, när man är rödrosig om kinderna och svetten rinner över bröstet.

Onsdag idag, likamed box. var ju inte där förra gången så det var ju hur underbart som helst att få kicka lite idag, körde väldigt mycket ben idag, det var ju bra eftersom jag inte kört något ben pass på gymmet denna veckan. när passet var slut fick jag någon konstig känsla av lycka och ångest, jag strålade och log men ändå ville jag gråta. kom att tänka på att jag har bara två pass kvar sen är det över..

Tog en lugn promenad hem, lyssnade på soft musik, och njöt av solen med coola solglasögon på =)





Nu ska jag lägga mig och läsa mina två favorit tidningar, få lite extra inspiration, och sedan somna in för att bränna av ett dubbelpass på jobbet imorgon.



Till helgen blir det grillparty här, jag är övertaggd som fan. Ska bli så kul. Och jag är otroligt glad över att min vän Sara kommer och joinar. Det kommer bli en oslagbar ledig helg =)




.....

just nu vet jag inte vad som händer med mig, jag har absolut ingen hemlängtan och känner mig jätte lycklig. är det bra eller dåligt i detta tillfälle är ju frågan?

det måste vara solen som gör det, jag blir så lycklig av solen. vårkänslor kan man likna med att vara nykär, det bara rusar i hela kroppen och allt är bara underbart :)

och nu, när jag precis läst Kajsas blogg om allt kul vi har gjort under detta året, fuck vad jag kommer sakna alla. aaaaoooaw, sluta tänk nu sandra!!!

i helgen blir det grillfest, en kall öl och en fet köttbet :)


xoxo


peace and love




Peace & Love biljetten är bokad :D
30 seconds to mars, petter, ras cricket, maskinen, looptroop rockers, håkan hellström, lykke li, kings of leon, bob dylan, M.I.A, säkert!.

åååh det kommer bli helt jävla underbart, kanske tillomed bättre än någonsin :D



Jag har nu tagit ett beslut om att stanna kvar här i norge tiden ut. så 29 april blir min sista dag på point. såg att jag jobbade alla 5 dagar i påsk vilket innebär 100% alla fem dagarna. det kan man ju inte tacka nej till lixom. detta betyder ju att jag kan leva som en guuud i maj, och det är precis vad jag tänker göra. resa, vara ledig och må gott i en månad.  =)

20 dagar kvar då hörrni ;)

puss och kram


22 vårar

Idag är jag bakfull, svag och törstar efter kärlek.
Igår fyllde jag år, det blev fylla och fest för hela slanten, jag hade superkul och jag bara älskar mina vänner här, ni är väl för underbara. det börjar kännas ordentligt i hjärtat att man ska flytta här ifrån nu. Väldigt vemodigt!

Den senaste veckan har varit den mest onyttiga veckan jag har haft på många månader tror jag. Det har ätits kebab, pasta, bröd, choklad, godis, druckits läsk, vin och sprit. och ingen träning på det! Fyfan, jag mår dåligt när jag tänker på det. Så imorgon börjar vi om med mer energi och större mål än någonsin. Imorgon tänker jag springa till gymmet oavsett väder.

Tack för en underbar kväll igår !






Idag är jag kär i kärleken.
Valfri person får gärna komma hit och hålla om mig, ge mig en puss då och då, kärlek och passion.




så kan det gå

Hej alla min vänner.

Idag var första gången jag verkligen bröt ihop på jobbet, första gången någonsin jag bryter ihop på ett jobb tror jag. Ett riktigt nervöst sammanbrott, mycket spännande. Eftersom jag är den personen som gärna sväljer det jag tycker och går vidare och lixom skiter it. Ler gärna även fast jag inte är glad när jag är bland folk som inte är mina närmaste, för jag vill inte vara någon sur, bitchig, lat o gnällig tjej.
Det var sjukt mycket på jobbet idag och det fattades folk på vakt, när min chef tillslut kom, höjde jag rösten och sa lite allt möjligt och tillslut sparng jag iväg och grät.

Nu i efterhand tycker jag att det är lite kul, det var ändå jävligt skönt att bara få ur sig lite. Jag och chefen är i alla fall vänner igen. vi kramades innan hon gick och jag tror hon förstod varför jag blev som jag blev när vi hade pratat en stund.

Nu är jag hemma i Karlstad, skönt att vila upp sig och få lite ny energi. Imorgon ska jag göra högskoleprovet tydligen, haha vilket skämt. ÄNTLIGEN ska jag få det bevisat på papper vilken smart tjej jag är.

Nu ska jag titta på big brother och mysa med mamma och pappa. Godnatt



RSS 2.0