sommar i sverige






om jag lyssnar på denna låten på högsta volym tillräckligt många ggr blir det sol då? :D
fjortis-sandra, YÄÄÄÄÄÄS! :D


lördag

utan internet i ett dygn kan verkligen få mig att bli galen, kom just på att det kan vara mitt största beroende :P annars så är jag grymt sugen på att knäppa en öl nu och börja festa.. men nej nej, måste köra en stängning på jobbet först, sen jävlar.. taggad till tusen idag, idag river vi stan kajsa och elin :D








jag var helt säker på att jag var bulletproof, jag har haft jävligt fel tydligen.. fuck it!


love the way you lie

fan va undrbart det är och vara ledig och inte göra någonting :D idag har jag sprungit runt i trosor hela dagen, lyssnat på skön musik och plockat med lite av varje. satt upp speglar i rummet, skruvat ihop ett bord och betalat alla förbannade räkningar.. nu känner ja mig utvilad och är redo för helgens bravader :D


mammi och pappi var här och tog hand om mig i två dagar, det var mysigt :)

idag kom david hem också, bra, så jag inte blir så ensam, men ska ju tydligen dra till grekland på söndagen det aset, då blir jag helt lonley igen. får nog ta och lura hit någon dum jävel då ;D nu väntar jag på att han ska sluta jobbet så vi kan kolla på snabba cash. dreeeegeeeellllllll i soffan ;P





har tänk mycket nu, olikt mig. men fan vad andra människor påverkar ens humör. när andra är griniga blir man själv det och när andra är glada blir man själv det också. så från och med nu ska jag alltid bara vara glad, då blir ju alla andra det också ;)


nikotin vitamin nu. hej puss ses


i know..

tråkigt nog är inte jag dum i huvudet!

jag lovade mig själv att detta inte skulle hända, men det gjorde det! fan!
äh det går över till helgen ;) hemskt kul att det första både elin och kajsa säger till mig när jag kommer på måndagen till jobbet är "du ska med ut på lördag sandra".. det var ju bara att säga såklart, för jag antog att jag inte hadde något val ;D även fast jag skulle vilja läggas in på rehab i ett par veckor..


mamma och pappa är på besök. nu ska jag ut och visa dom allt det finns så se här, alltså typ inte så mycket.

hej puss ses




angels on the moon

jag har sagt det förut och jag säger det igen, LÄTT VÄRLDENS BÄSTA LÅT NÅGONSIN!







Göran

Göran har precis informerat om hur man använder toletten, att man inte får ha husdjur ombord, förutom arbetande hundar och att efter 1 september upphör all kontant hantering..

tack för den värdefulla informationen :D

jag har 5 fjortisar som tjötar framför mig, och jag är på väg till gävle ja :D



onsdag-oslo torsdag-karlstad fredag-gävle. finnnnt.  hej puss ses.



just det, förtäring av alkohol var häller inte tillåtet ;P


2 days

två arbetspass kvar sen åker jag hem, på torsdag går blue jane mot karlstad och det ska bli underbart, ska krama mamma och pappa, jag ska  åka och hälsa på lena, jag ska mysa och snacka skit med josefin :)
det är sjukt vad tiden går sakta 3 dagar innan man ska åka hem alltid. annars går tre dagar fort som fan, men inte när man vet att man ska åka hem. och prata inte om sista passet man jobbar, det känns som hundra år typ, som tur var fick jag ett morgonpass till slut =)

sen bär det antagligen iväg till någon annan stad än karlstad ;) najs :)

men först måste jag få tag i en doktor som kan kolla mitt öra, för detta funkar ju inte. hör inte vad kunderna säger till mig på jobbet, hör inte vilket språk dom pratar eller någonting. alla måste tro att jag är dum i huvudet. börja tycka synd om mina arbetskamrater också, som får säga allt typ 4 ggr till mig :P haha

nu ska jag somna till paradise hotell norge..

hej puss ses




stekt ?

godnatt


va va va vasaru?

allt började i torsdags, innan jag skulle lägga mig i sängen fick jag lock för vänster öra. då tänkte jag väl, det försvinner nog under natten, men nej nej fredag morgon hör jag fortfarande inte ett skit, föutom allt ekandet som går runt i huvudet då :S

kom till jobbet och får en utskällning av första kunden, haha. jag frågade henne om hon ville ha kviteringen och hörde då inte vad hon svarade så jag frågade snällt igen om hon ville ha kviteringen. då skriker hon till mig " men herregud, står du och drömmer eller" och ger mig en väldigt arg blick. det är vid sånna tillfällen man har lust och skrika tillbaka "DET ÄR VÄL INTE MITT FEL ATT DU INTE FÅR LIGGA".

fredag kväll, kajsa är rastlös och ringer och säger att jag måste vara hos henne om 20 minuter för vi ska dricka öl, en timme senare dyker jag upp, då endast duschad. i alla fall dricker vi några öl och vid ett tiden var det dags för byn, provade att gå till alla ställen, men kajsa  lillan är ju så liten så till slut fick vi ta det säkra kortet och gå till gartneriet. en shot fisk, man tackar. som vi tydligen blev bjudna på, jag stog och skulle försöka betala i typ 5 minuter och när kajsa hade upprepat ungefär 5 ggr att patrik bjöd på det hörde jag :P haha

till slut gick vi hem till kajsa och jag somnade som en stock i jonas säng, kajsa ställde klockan 1 timme tidigare då vi skulle äta frukost på mcdonalds tydligen. vi samåkte till jobbet och kajsa säger påvägen till jobbet, "du vet sandra, lördagar är dom lugnaste dagarn"  aaa fast eller ?  svetten rann och det har aldrig någonsin varit så mycket en lördag, kajsa konstaterade fort att att ikväll kommer vi bli fulla av en halv öl. runt 5 tiden kommer den härliga nyaheten att det är ett försenat flyg till shania och gaten var självklart utanför våran kiosk, det betyder alltså att vi skulle vara tvugna att ha öppet längre om det behövdes.  så ser vi den nya tiden på tavlan 0300 :| oooopöööw kajsa skriker " men fan hur ska vi hinna dricka öl". som tur var fick dom åka till ett hotell och vara där hela kvällen ist. tur det. så vi slog igen 1 timme tidigare.

åkte hem och vände i dörren när jag hittat kläder, sen var det bara på't igen. gartneriet igen och sen blev det en alldeless för lång efterfest med några norskar, till slut intog jag jonas säng igen, somnade, vaknade av att vi hade brottom till mcdonalds.  fullt ös på jobbet, fan vilket dreamteam vi är kajsa, grillpölse till lunch och ostpölse till kvällsmat. det var två utslagna hjältar som kom hem på söndag kväll runt 22.

fan va tråkig jag måste ha just nu, så mycket som jag skriver. hör förövrigt fortfarande ingenting!


hej puss ses


awesome





äntligen har jag hittat klipp från när andreas grega spelade på peace. kan helt klart säga att det var dom två bästa spelningarna jag har varit på i hela mitt liv. kan inte beskriva med ord hur bra det var alltså, tror inte det finns någon artist som ger så mycket av sig sälv till sin publik alltså :)



och det 20de augusti ska jag få se han igen YES :D först lasse och sen vidare in på lördags klubben och kolla på grega, fan vilken fin kväll :)


nu är det snart dags för jobb igen. 14 - 2130

hej puss ses


helvete





hur fan kunde jag missa det här på peace?
någon måste ju skämta med mig! FAN

gah, va snygg.


blixten och jag


jag var med om jordens sjukaste natt alltså, helt sinnessjuukt.
när klockan var runt ett tiden och jag började bli lite tröttare och hade stora förhoppningar om att somna, då lyste hela jävla rummet upp och jag hörde den fetaste smällen någonsin, jag hade fönster öppet och for dit för att stänga det, det bara blinkade och blinkade och dundrade som i en skräckfilm. alltså, jag flög bokstavligt talat upp ur sängen för att tända lampan. skrev snabbt ett sms till david om att jag var lite rädd. vi gick upp båda två, satte oss i fönster och tittade ut. allt bara lyste upp, man såg att gräsmattorna var gröna, det var mer ljust än mörkt av alla blixtar och det bara fortsatte smälla.
det var ärlig som i en skräckfilm. alltså, det är ju inte ofta jag blir rädd, men det här var helt galet!

imorse på nyheterna sa dom att det hade salgit ner 1000 blixtar i minuten!!!!  :|







till slut somande jag iaf :) och idag har jag sovit hela dagen ungefär, och när jag vakande vid 19 tiden hade david gjort middag. stuvade makaroner och fläsk, fan så gött ;D
och imorgon är jag fri :D


hej puss ses


kapten är min vän

igår var det söndag och det var fotbolls vm, så jag och kajsa fick en bra anledning till att vara riktigt manliga, sitta bredbent i soffan, kolla på fotboll och dricka varm öl. både jag och kajsa bestämde oss ganska fort för att vi skulle heja på holland bara för att ingen annan gör det. trodde vi ja, när det var halvlek sprang vi in till haven i jessheim och konstaterade att dom hade målat om hela stället, till orange. och alla var oranga och alla hade hollandsflaggor i ansiktet.. så jaja. våran teori om att ingen håller på hollad sparck då. det roliga är ju att Haven måste vara om målat till vitt inom 2 veckor, vem fan målar om en hel krog för en fotbollsmatch?


sen kom jonas iaf, han bjöd på öl och jag och kajsa dansade med fransmän till sexy bitch, svettigt och jävligt var det, så vi gick till torgpubben och kollade när folk skämde ut sig när dom sjöng karaoke. jag var ganska full vid det laget och orkade igentligen inte bry mig.


sen fick kajsa den flinka idén om att hon skulle ta hål i örat, så det var ju bara att löpa hem till kajsa och jonas och elda på nålar, kyla örsnibbar och ta kort. jonas bjöd på morgan och cola, och det är så facking gött! iaf knappnål och en halväten melon funkade tydligen för håltagning. sen fick jonas fnatt och skulle också sa ett hål. så det blev med knappnål och vattenmelon..

sen var det läggdags, jag som skulle jobba och allt. men tydligen hade jonas gjort en tilll morgan och cola till mig, så det var ju bara och halsa i sig den de! det skulle jag aldrig ha gjort, för när jag vaknade imorse första gången vid 8 tiden, trodde jag nästan att mitt liv var över en sväng, trodde aldrig jag skulle komma ur sängen. sov några timmar till på det, då kändes det lite bättre iaf.
jaja, det är som vanligt när man ska dricka några öl med kajsa och jonas, man blir alltid dyngrak!


äh nu ska jag nog snart sova. börjar 05.30 imorgon. hejsan svejsan!


peace


jag har varit på peace and love och det var sjuuukt bra :D såklart.


och nu vill jag pussas.




sa jag att jag var på grega, den bästa upplevelsen någonsin. fuck vad bra! i'm in love!


RSS 2.0