...




jag saknar på ring i näsan :( snart kanske jag kan få ha i den på heltid :) ska köpa en lite mindre bara, sen ska jag kämpa för att få i den, och sen ska den fan sitta kvar där! älskar den!


söndag




jag är så jävla trött på det här skitvädret vi har i sverige, kan det bli sommar och varmt nu tack ? hatar när det är kallt..
just nu vill jag bara att månaderna ska gå lite fortare så jag får reda på hur allt bli med mitt liv :) jag har lite hemligheter på gång, eller önskningar som kanske går i uppfyllelse snart om jag har tur. om lite mer än månad då får ni veta kanske :) känns som jag bara går och väntar på det just nu.. jag jobbar äter tränar och sover i väntan på att det ska 7de mars :D

nej nu drar jag innan jag säger för mycket ;)
hejdå


omg

fan det är 20 minuter tills det är paradise hotel och jag måste ligga i sängen då. jag kom precis ut ur duschen så jag hinna klä på mig pyjamasen, hämta alla jävla tvätt ur tvättstugan, städa iordning tvättstugan och sedan bädda rent i sängen, alltså 2 täcken, 6 kuddar och ett lakan. kommer aldrig hinna.

hejdå


hej alla snyggingar




jag vill hångla när jag hör den här låten :) den är ju så sköön :D PEACE


snabba cash



det är väl ingen som har missat att jag är totalt förälskad i joel kinnaman, han är nog den snyggaste jag vet om faktiskt. iaf, efter ett varv i bilen runt stan efter jobbet , så hade jag sett ungefär 6-7 reklamskyltar med snabba cash och joel kinnaman, då bestämmde jag mig, jag bokar premiären, yes. det blir jag och andrea 21,30 på fredag.
läste ju även på hemsidan att man  i sthlm, gbg eller malmö kunnde se premiären redan på tisdag och då skulle även huvudrolssinehavarna vara där :| hade jag vetet det tidigare hade jag ju lätt åkt till sthlm eller gbg för att gå på bio! :D


skolstart



det är torsdag och jag gjorde min första dag på tingvallas caféteria, det var inte alls som på nobelskolan, otrolig skilland på miljö, människor och omgivning.. än så länge föredrar jag absolut nobel, men det ändrar sig nog får jag hoppas när man väl kommer in i det.
fick även lite för mkt ansavr på en gång kände jag, för det första är jag själv där, eller jag har allt ansvar i princip, jag sköter pengar, beställningar, kassaredovisning och städning.
sen så är det väl tänkt att handelsprogramet ska ta över efter mig, så eleverna har en varsin dag hos mig, så jag ska vara sådär pedagigisk och lära upp nya ungar varje dag, jag suger på sånt, hatar att säga till folk vad dom ska göra, och absolut ungar som igentligen inte vill göra nått, utan bara är där för att dom måste, känns ju sådär kanske ?

imorgon ska jag se till så att jag få igång kassan så jag kan börja redovisa allt.. shitt huvudet värker lite, har tänkt fööör mycket denna dagen, var väldigt skönt med lite träning förut.
fick även reda på att mamma inte blir kvar på kmti efte februari, så det där med rutmage till sommaren blir det nog inget med.. om jag inte lyckas klara det på egen hand ????

nej nu ska jag fixa tvätten och sen blir det sängen, trötter nu alltså.
puss och natti


en vanlig tisdag



jobbade 8 - 17 på coop idag, har stekt fläsk hela jävla dagen, luktade sådär lagomt mycket gris när jag kom hem. åkte till gymmet och körde dubbelpass, fan va gött det kändes, men lär ha fruktansvärd träningsvärk imorgon om jag känner min kropp rätt, men det kan ju vara lite gött kanske. men det gör fantastiskt ont också!

 det är väl såhär mitt liv kommer se ut en tid framöver 7-4 jobb och sen iväg och träna senare sova också går det runt så. ska bli gött att vara ledig under helger nu ett tag iaf :)

snart paradise hoe-tel som josefin säger, och det stämmer ju, steffe för fan :D vilken rockstar ;) så nu blir det sängen, puss


måndag



japp, då är det första måndagen på det nya året och det var tok mycket folk på gymmet, alla hade lika mkt ångest som jag antar jag ;) men nu jävlar ska jag köra på riktigt, känner redan att jag har träningsvärk i magen, gött de :)
annars fick jag reda på idag att jag har fått ett litet vikariat på tingvallaskolans caféteria, i en månad bara då, men det är ju alltid nått :) ska bli kul tycker jag :) känns ju väldigt bra att veta att man har lite jobb framöver :) så på söndag säger jag hejdå till coop en månad fram över, ska bli skönt. men jag kommer tillbaka var så säkra ;) sakna mig inte för mkt markus ;)

nej nu ska jag lägga mig. hejdå :)


dagen efter




jag har förmågan att känna mig olyckligt kär när jag är lite bakfull, fast jag inte är det, för jag är varken kär eller olycklig. konstigt att det vlir så.
nytt år och nya möjligheter 2010, jag ska börja träna mer och äta bättre, ska ha rutmage till sommaren ;) tror det kommer bli ett riktigt bra år, det är iår det händer. jag SKA åka utomlands och jobba det är mitt nyårslöfte tror jag. jag vill, jag kan :D

snart blir det sängen, tack för igår sara! puss


RSS 2.0