önskas


skodojja



fyra vill ha!


snyggast just nu



dom är heta båda två, men kristen är verkligen riktigt snygg.

 


bird

 


jag vet inte, men den är ful-snygg på något sätt.


den perfekta ringen



på h&m våren 2010, jag ska bara ha den, inget att fundera på ens. vill helst ha den nu. så sjukt snygg och annorlunda och bara såååå cool :D


det är måndag



haha, min tomte som jag fick av mamma, det enda julpyntet jag kommer ha framme iår, det känns lite meningslöst att julpynta när man bor själv och nästan aldrig är hemma förutom när man ska sova. men han är allt söt :)




kvällsmat, mackor, mûsli med alldeles för mycket socker och choklad och lite tropisk juice.


sonia rykiel för h&M






imorgon kan man se hela kollektionen och den 5 december kan man börja shoppa. det ser tredigt och stilfullt ut tycker jag :)


sonia rykiel för h&M






imorgon kan man se hela kollektionen och den 5 december kan man börja shoppa. det ser tredigt och stilfullt ut tycker jag :)


vardag




tycker det är lite konstigt att det känns som det alltid är stökigt hos mig, så fort jag börjar få lite ordning så blir det oftast helg och då är det stökigt igen, nu ser det ut som helvetet igen.. får väl ta tag i att plocka iordning idag i alla fall. diska, vika tvätt och plocka upp allt ifrån golvet. kollar lite på faddergalan i bakgrunden också :) jag tycker om galor, dom är mysigt tycker jag.

annars har jag varit trött och på lite dåligt humör idag, ska sluta med det nu tänkte jag :)


me like

 

 



vad söt den är, den lille leoparden. tycker den kan komma och mysa med mig nu..


önskas



lite grejer jag skulle vilja ha i julklapp. lampan är en stoor favorit!


söndagsmys



det är söndag och jag är lite bakis, trött och mysig. det är dagar som denna man vill ha någon att kramas med. det ser ut som åskan har slagit ner här hemma och jag luktar illa för jag har inte duschat än, ätit gårdagens pizza från jobbet. snart blir det gossip girl och efter det blir det sängen för att sedan åka till jobbet igen.



jag längtar så..


stockholmstreetstyle



byxorna, eller hur ? råhärliga


smycka



den supersnygga arméringen är något jag ska införskaffa innom kort. den här är skit snygg precis som dom andra smyckena. dom är inte speciellt dyra heller. du hittar dom här.


midnight



jag sminkar mina ögon med midnattsblå ögonskugga. slipper allt bli så svart hela tiden ;)


kvällens









dags för kalas och en flaska vin :)


lördag

godmorgon, jag har precis vaknat. jag börjar jobba på LLA i köket om en helv timme, eftersom det är hockey dag :)

inatt vid 2 tiden kom josefin till mig, hon var mörkrädd så hon ville sova hos mig, så det blev ingen tidig kväll igår häller, får bli någon annan dag. vi låg i sängen och tjatade i typ 2 timmar tror jag, sen blev jag astrött och somnade. ikväll är det party igen. inte speciellt sugen, men man kanske blir :) så ska jag åka, hejsaan


rock n roll



coool,


pälsen



jag har kollat runt efter päls jackor överallt, men hittar ingen som faller mig i smaken och formen riktigt, så hittade jag den här på topshops hemsida, alltså fruktansvärt snygg och i min stil, alla detaljer och allt. skit snyggt verkligen! synd att prislappen kan dra åt helvete bara!


idag



det var bio mys på g, med mina älsklings leggings i samets tyg. och min favoritjacka :)


leopard vs zebra



vilken är snyggast? jag kan inte bestämma mig, vill att båda paren ska flytta in hemma hos mig helst :) gillar att det är öppen tå också.


igår



igår var det jag och guns n roses som var ute och slog runt.


new moon



har precis kommit hem från new moon. den var jätte bra och spännande. nu ser jag verkligen fram emot 3an. måste även säga att bella är väldiigt snygg. även så edward, men det visste ni ju redan.  så nu står luftslottet som spränges på tur, hoppas jag hinner se den nästa vecka typ :) någon som vill gå med mig kanske ?


fredag

jag gick ut på krogen igår och det blev såklart efterfest på herrhagen efter det. jag var hemma klockan 6 imorse efter 45 minuters promenad hem. när jag väl kom hem och skulle sova ville joel mest bara prata och inte sova, vi pratade om livet och om vad vi ska förändra för att vi själva ska må bra. pratade om att allt man gör bara går på rutin, så efter nyår, då ska jag göra allt jag vill igentligen. hoppas jag.
sov i alla fall till klockan 3 idag, låg kvar i sängen till halv 5, huvudet sprängde lite, börjar förstå att jag har blivit äldre eftersom jag blir bakfull nu för tiden, det blev jag aldrig förr i tiden.

snart ska jag iväg och kolla på new moon :D ska bli kul, tror det är superbra!

 

trött på sanningen, behöver ny


guld i skon



en väldigt fin detalj, som blänker fint i mörkret ;) monki står för dessa heta.


inte ikväll


haha, jag gillar dom. synd att det är string bara, anars hade jag köpt dom. bara för att lixom :)


utgång eller inte ?

det är mitt största problem just nu, ska man gå ut. verkar vara roligt folk som är ute och jag är ju trotts allt ledig imorgon :) men jag ska åka till gymmet och pumpa lite nu först, efter det ska jag bestämma mig hur jag ska göra.. aaah, är sugen men ändå inte. fast fan torsdagar är alltid roligaste krogdagen tycker jag, då träffar man lite annat folk än man brukar se på fredagar och lördagar. nej gymmet nu, träna ryggen :)


Camilla skovgaard


ärligt kolla sulan, rolig tycker jag, om man vill ta sats och springadärifrån ser det inte ut att vara några problem med det :)


***



tänk om det var sommar ändå, eller vår i alla fall. då skulle jag se ut såhär nu :)


till henne



lite julklapps tips till henne kanske. jag skulle inte tacka nej.


telefonjack - jatack



om jag bara hade hemtelefon så skulle det lätt vara där här, fast hade kanske satsat på en röd i så fall. men det är ju "ute" med hemtelefon, och dyrt. mobilen funkar bättre antar jag :) men telefonen är ju häftig!


under


två heta, fina och se på.


viljan



i helgen vill jag se ut såhär helst, om jag själv fick bestämma. men eftersom det är plånboken som bestämmer över mig, så blir inte fallet detta. riktigt fina godbitar i alla fall :)


klo-ring


hur snygg var inte den här då.  du hittar den här .
en till julklapp till sandra kanske ;)


halsband



alla goda ting är 3. jag vill ha alla tre. råsnygga.


miljö & hälsa



det är alltid ett litet tjat om min piercing jag har i näsan, jag älskar den och vill inte ta ut den för den läker ihop på en kvart typ. självklart kom miljö och hälsa idag på oförberedd kontroll, pulsen gick upp hos alla lite tror jag. det blev mycket viskande och jag har aldrig sett mina chefer springa fram och tillbaka så mycket någon gång. i alla falla, så kan resturang chefen smygandes till mig och viskade lite lätt " ta ur den där nu". jag fick springa in på toa och kolla om det fanns tvål och papper och samtidigt ta ur min piercing som jag kämpade så med igår. efter en halvtimme var hon fortfarande kvar men jag struntade i det och tryckte i det där jävla smycket och det hade typ växt igen, fick trycka som fan, svimmade nästan inne på toan en sväng. men till slut fick jag i den, åt fel håll då självklart, så snart måste jag börja pilla med den där skiten igen. det jag ville säga med det här var att jag vill ha ett nytt jobb, någon som har något till mig ? ett jobb där man får se ut som man vill skulle ju vara jätte toppen tycker jag faktiskt.. förstår inte varför ett litet smycke i näsan ska vara så farligt, eller jo det vet jag ju igentligen eftersom jag har läst dom där ämnena i skolan.. men ändå. ett nytt jobb tack! ska nog kolla lite på det nu tror jag :)
låt min piercing vara.


paradise hotel

det är illa när jag skyndar mig hem efter jobbet för att hinna titta på pardise hotel, men jag kan inte hjälpa att jag gillar sådana skit program ;D dålig underhållning, men jag fastnar så lätt..


nikki sixx



boken handlar om nikkis liv som en hårt knarkande rockstjärna, det är hemskt vissa stunder hur man kan förstöra sig så, och det är ett under att han fortfarande lever.  satt uppe flera några timmar i natt och kom igenom nästan hela boken, har bara två kapitel kvar nu. dom tar jag ikväll. riktigt bra bok om man gillar mötley crüe.


vårens hår trender












ser ju lovande ut. flätan, mittnenan och backslicket är mina favoriter. mest backslicket, undra vilka som kommer våga sig på det, det var coolt iaf.


inspiration




jag vill ha allting, sjukt snyggt. men helst byxorna, måste hitta ett par sådana till våren, massa plus och tjärnor till dom.


batik




batik är snyggt. kan piffa upp vilken vardags outfit som helst.


leopard



ja ni vet, jag älskar leopardmöster, kan aldrig få nog av det. favoriterna måste nog ändå bara wang klackarna, men mest den med kilklack.


abbey lee




ärligt talat den snyggaste modellen just nu. riktigt het är hon. kolla in stövlarna, dom vill ja ha.


Tee




     

     


T-shirts är nått jag verkligen gillar, trivs att ha på mig, helst med massa olika snygga tryck på. vardagligt men snyggt. jag skulle vilja klicka hem alla dom här från Colorez nu. dom är ju biliiga också. tror iaf att det får bli den översta för den var verkligen as snygg. också kan man ju önska sig i julklapp också kanske :)


mat



äta bör man annars dör man.

efter träningen måste man äta mat, och maten smakar ju aldrig godaren än då. men just den här maten är nått jag är emot ingentligen, halvfabrikat, nästan äckligt tycker jag, om man tänker på vad som man finns i det, jag tycker man ska äta rena produkter helst. men det är svårt att hålla sig till det jämt, det produceras så sjukt mycket halvfabrikat mat och ibland går man på det, eller oftast kanske man ska säga. och när man inte har tid att handla få man ta vad man har ;) ikväll blev det klyftpotatis med franska kryddor, sprödstekt lax, vitlöksås och självklart avokado och fetaost =)


träning & massage

efter jobbet åkte jag dirket till gymmet och körde ett step up pass. det var jätte kul idag, allt gick så lätt, skulle säkert kunna hålla på i en timme till om det skulle behövas, det känns så skönt när man har den energin, när man märker resultat, älskar det! bblir tyvärr ingen träning imorgon, jobbar till halv 9 på kvällen och om jag känner mig själv rätt kommer jag aldrig komma upp i tid för att hinna åka och träna före jobbet, synd det. men jag tar igen det på torsdag, för då slutar jag klockan 18.
efter passet visade mamma mig att det fanns en massagestol på översta våningen, så jag satte mig där med en nya amelia tidning, släckte ner lite och bara slappnade av och njöt lite i 20 minuter. det var nog inte sista gången kan satt där efter ett träningspass antar jag, det var superskönt och avslppnande.





såhär svettig och goo är jag just nu ;)


leopard & wang



just det här vill jag ha på mig, helst om ett par veckor.  jag är väldigt svag för leopard möster och trasiga kläder.


äntligen

ja, nu äntligen börjar designen se ut som jag vill att den ska göra, det har tagit tid.. men är snart helt nöjd, bara några småsaker till som ska fixas, annars är jag riktigt nöjd just nu. fint av mig :)

lessebullar



det är inte alla som har en bullmormor i samma trappuppgång, det är ju både bra och dligt förståss, men mest bra när jag får nybakade lussebullar av henne :) jag har redan käkat upp en hel påse nu, dom var kanon goda ju. fryste in den andra påsen så jag kan ha nästa söndag när det är första advent.. eftersom jag inte ska julpynta något så får jag väl se till och äta en lussebulle i alla fall så det blir lite julstämmning här.


inspiration






Abbey lee, så klockent snygg och het. älskar den transparenta koftan högst upp till vänster, tänk om vi i sverige var lite mer vågade, och verkligen vågade gå i sånt. vad mycket mer spännande det skulle vara då.


Träning


bananas is for monkeys



gainomax is the shitt,  man blir alltid lika pigg efter träningen med en gainomax. dock är det väl ganska mycket socker i det, men det gör inte mig något, den är ju supergod och super bra efter ett pass på gymmet :) choklad är ju såklart min favoritsmak coskå, men den har inte funnits på ett tag nu så idag fick det bli en vanilj.


www.gainomax.se



mörker





jag har läst i tidningen att detta höstmörker är lika farligt som rökning, att mörkret kan förkorta våra liv med tio år om vi inte få tillräckligt med sol. hur sjukt är inte det så. tänk bara på alla som röker, deras liv blir ju 20 år kortare i så fall. jag säger som jag alltid har sagt, jag är fan född i fel land!
är så trött på att det ska vara mörkt när jag vaknar och åker till jobbet och lika mörkt när jag åker hem från jobbet, idag började det mörkna vid 3 tiden och runt halv 4 var det svart. snacka om deprimerande. äta c-vitaminer och träna tror jag är den bästa medicinen, så nu ska jag åka och träna och träffa mammi :)



0645



kedjan brukar jag vanligtvis ha hängandes på mina jeans, men så kom jag på det här med att snurra den runt fotleden istället. en fin detalj som inte sticker ut allt för mycket, som bara syns lite ibland. jag gillade det!

nu är klockan snart 7:00 och jag ska iväg till jobbet. hörs sen.

melissa horn



bilden jag fick var ju otroligt dålig alltså, dags att byta kamera kanske.. men jag fick till några filmklipp med några bra låtar. hon är ju bara bäst. musikalisk som få och en röst som är helt fantastisk. hon är så äkta på något sätt, hon sjunger om saker som är på riktigt, som alla kan känna igen sig i. jag kan nog inte hitta en enda låt som jag inte kan relatera till mig själv.
när hon spelade "lät du henne komma närmre" känndes det lite i hjärtat faktiskt måste jag säga, och det var nästan nära till tårar där en sväng. hon är sjuuukt bra i alla fall.

videoklippen kommer upp senare..

dagens //



nya skinnjackan, jag älskar den. och mina favoriter till skor =)

läppar

lätt sminkade ögon och markerade läppar. röda eller lila läppar vill jag ha! ska införskaffa något med en mer violett ton har jag tänkt, tror det kan bli coot :)


Andreas Carlsson

 

ja, andreas carlsson var ju på bergvik igår och signerade sin bok, och jag kom på att jag vill nog läsa den. ska göra det när jag har läst alla andra hundratusen böcker jag har på kö just nu :) jag och marike gick dit iaf, hon köpte en bok så han signerade den åt henne ;) vi var råfula i våra smurfblåa kock kläder när vi gick dit. då sägen han "hej tjejer, vad söta ni är" och ler väldens största leende.. haha.
riktigt snygg var han alltså ;)

ikväll ska jag på melissa horn :) berättar med om det sen :)


skjortan



GILLA denn från gina, är inte så mkt för skortor, men denna var riktigt snygg med dom små nitarna på axlarna. till ett par lacktights typ :) 

exlusive




den är råsnygg, det finns EN kvar i min storlek och den kan bli min om jag åker och köper den imorgon.. ska jag ? jag tror faktiskt det. den är lite för dyr för mig bara, men jag gör det nog ändå.. kommer nog inte ångra mig.

haft en mysig kväll med tjejerna ikväll, idol,godis,popcorn och massa tjat typ, jag tycker om mina tjejer :D

nu ska jag drömma om min jacka =)


krokko




hur snygga var inte dom här då ? alla detaljer och krokko mönsteret är verkligen supersnyggt. give me!

Förändring

jag fortsätter imorgon med förändringen av min blogg, den ser förjävlig ut nu när det inte är klart än, men det ska bli supersnyggt när jag väl blir klar och får till det.  :)
sen ska jag bli en duktig människa och blogga lite mer än vad jag gör nu =) hoppas ni följer med mig.

puss

Träna

Det är helt otroligt, att det lika svårt att komma iväg till gymmet varje gång. finns alltid något annat som går före, speciellt när man sitter framför datorn, antar att ni håller med mig ? ;D


Lady Gaga



Lady Gaga  är alltid lika häfftig. hennes videosar är så coola. och jag kan inte bestämma mig om jag tycker att hon är snygg eller inte. oftast är hon snygg.


ikväll ska jag ha skinnbralls, sådeså ;)

****

kanske världens bästa låt, kommer nog aldrig tröttna på den..

nu blir det true blood och sen en wallander film, sen ska man väl försöka sova igen kanske. JÄVLA NOVEMBER jag spyr vad tråkigt allt är.


onsdag


i skuggan av värmen.. bra film.


jag måste jobba snart, kan någon bara ringa och fråga om jag vill jobba,blir så rastlös av detta, vet inte vad jag ska göra.. dåligt med pengar blir det också, och det vill jag inte. känns inte som det är nått bra läge för det nu.

annars så får du gjärna komma och ta mig med storm nu..

hejdå

natti





jag vill sova, men är inte trött. kan bero på att jag sov till 3 idag, alltså 15 timmar inatt. fyfan, jag mår dåligt.

jag vill att någon ska ringa imorgon bitti och fråga om jag vill jobba, det vore superbra, för nu börjar jag bli väldigt rastlös alltså. nu har jag tillomed damsugat lägenheten..

fick ett program på träning idag, ska bli gött att köra det ett tag nu, så kanske jag blir lite starkare i ryggen snart, men jag lär ha en otrolig träningsvärk imorgon..

hyrde 2 filmer förut också, båda med min nya favorit skådis joel kinnaman, jag är råkär i honom.. råbra filmer, i skuggan av värmen, som josefin hade rekomederat var jätte bra, men väldigt känslosam och sen var det fortsättningen på johan falk filmerna, så nu har jag bara en kvar att se.

meeeen nu ska jag väl sova kanske! godnatt

4 november

igår var det lars winnerbäck. jag och josefin började hos mig, jag lagade 3 rätters och hon tog med vin.. det var mysigt, pratade om det mest, och mycket förbjudet :P

klockan 7 var det daggs för insläpp och klockan 8 började förbandet.. vi hamande nästan lägnst fram i mitten :) såg skit bra hela tiden :) förbandet var andreas grega, han var väl sådär men basisten har typ det snyggaste jag sett på länge. shitt, kunde inte koncentrera mig på musiken alls, kollade bara på honom hela tiden ;) sen kom lasse in och tog över, fan va bra han är.. han är alltid lika bästa :D blir så lyckliga varje gång.. och anna stadling, ärligt talat, hennes röst är helt gudomlig.. sjuk bra konsert iaf. bra recention fick han också, så var inte bara jag som tyckte det var fantastiskt =) sen pratade jag och josefin om krogen, typ harrys.. men vi blev lite slitna tror jag... vi gick till mc donalds ist och sen hem =) mkt mysigare det!


förbands basisten. RÅSNYGG




anna och lasse rockar :)












tisdag

 

nu har pappa äntligen varit här och fixat min bebis dator :) så nu ligger jag med min älskade bebis i sängen och kollar läget lite.. tycker om min bebis iaf :)

imrogn är det lars winnerbäck :) jag ska göra en tre rätters middag till mig och josefin innan konserten, och hon tar med lite vin :)  tror det kommer bli en super mysig kväll. så kanske det bli utgång på kvällen sen, om nått är öppet nu för tiden ?

annars har jag varit på stan med malin och gustav idag.. så kul att träffa malin när hon väl är här tycker jag :) och lilla gurra då, vilket charmtroll, han kommer bli en rocksjärna när han bli stor han, 2 år och spelar luftgitarr ;)

neeeej nu ska jag snart sova, så jag hinner med dagen imorgon :) puss och kram


RSS 2.0