en bra onsdag

Gomiddag
jag vakande klockan halv 9, hoppade upp o slängde i en tvätt i tvättmaskinen och sen hoppade jag tillbaka till sängen och kollade på ett avsnitt BB. och nu har jag ätit frukost, en tallrik kvarg, med nötter o russin. betalat räkningar o även ringt tele2. allt går så mycket snabbare när man gör listor, då ser man exakt vad som ska göras. dock tror jag att jag skippar springningen idag och kör hårt på box passet ist. men ska iaf ta mig en promenad till sentret och shoppa lite sen :)


Just för tillfället ser det väldigt mörkt ut när det gäller mitt jobb, verkar som jag kommer bli kvar där för evigt. jag vill verkligen sluta den 15e så jag kan göra massa roliga saker. men för nu är jag uppskriven på vakter till den 29e. det suger! men men, det är väl bara att acceptera detta, bita ihop och göra det, o göra allt kul i maj ist :)

Dock tycker jag väldigt synd om vassa personer i min närhet just nu, eftersom jag mest är dryg, lat och säger "I don't fucking care" till allt som handlar om jobbet o norge just nu, jag har lixom gett upp!

idag är det onsdag, bästa dagen på veckan eftersom det är dags för box då, längtar hela veckorna efter det passet, finns inget som ger mig så mycket energi som de :)

nu ska jag packa och sen göra mig lite fräääsch =)






sexy back!


imorgon ska jag:

  • sova tills jag vaknar
  • springa
  • ringa tele2
  • plugga engelska
  • box
  • betala räkningar
  • packa
  • tvätta
  • blogga
  • planera framtida utomlandsresor

 så ja, bara en liten kom ihåg lista till mig själv för imorgon, nu ska jag sova. godnatt


med vilja klarar man allt

efter nedförsbacke kommer en uppförsbacke, vad det än gäller, ingenting ligger alltid på en jämn nivå. efter förra veckans super träning känns allt lite jobbigt just nu, kan bero på att jag jobbat helg och att jag har mycket hemlängtan. trivas med sin vardag är något man måste göra för att man ska må bra.

och när allt känns lite motigt tänker jag på mitt motto här i livet " Med vilja klarar man allt "
och tillslut tog jag mig iväg till gymmet, cardio 25 min, bröst, biceps och mage idag. så nu sitter jag och myser med en protteshake och ska snart ta en dusch. sen lite jobb igen.



Detta är ju lätt den bästa låten att träna till, taggar till en vilket humör man än är på. ska nog lyssna på den hela stadsloppet, då kommer jag lätt i mål först :D


hejsan hoppsan

Igår var det tydligen våffeldagen, och vem kan tacka nej när man blir bjuden på våfflor då? och eftersom jag i dom flesta situationer är en allt eller inget människa resulterade detta i en ätardag. och som alla vet vid det här laget är jag även en människa som har mer ångest än jag borde. såatte, nu pratar vi nog inte mer om det!

gårdagens träning blev 20 min cardio, axlar, triceps, biceps och 10 min cardio igen. tog även en härlig powerwalk till och från gymmet igår totalt 40 min :)

dagens träning blev 60 min cardio=
20 min crosstrainer
20 min löp
20 min pw 1.0% uppför.

så nu skulle jag behöva en personlig massör till mitt högerben tack :)..



happy day

Jag är så sjukt nöjd med mig själv idag. jag gick upp klockan 07.20. åt frukost. och var på gymmet exakt klocka 8. och jag körde som bara den. först blev det cardio 20 min, sen mördade jag mage, länd och sida, efter det blev det 20 min cardio. och efter detta svängde jag förbi ett step/styrke pass på 1h. totalt 2,5h intensiv träning.

nu ska jag snart åka till jobbet, men jag ler ändå :) solen skiner, jag har sminkat mig fint, och jag har precis ätit lite mellanmål.
jag lixom flyger fram på moln idag tror jag.





puss och kram :D


Reebok: Pro Legacy Mid

Eftersom jag numera bara går omkring i gympadojjor, eller i alla fall bekväma skor. så har jag hittat dom här, rå snygga! vill ha dom!








frågan är ju bara vilka som är snyggast?


kaboooom

I'm back.
återfick precis all energi och motivation. var precis på ett sjukt bra box pass. det var inga "nya" med idag, så vi avancerade lite, fick lära oss massa ny teknik osv. jag skulle lätt kunna köra i två timmar till.
nu vill jag bara lära mig ännu mer. när jag flyttar hem till karlstad ska jag nog börja köra någon typ av box på riktigt, inte bara på gymmet en gång i veckan. skulle vara kul och bli riktigt bra på det. och känslan man har när man kör och efter är sinnes underbar.

tänk vad lite träning kan göra, nu är jag helt över peppad och lycklig. härlig känsla.





Dagens träning
1 timmes promenad
1 timmes box pass
20 min cardio



Dagens mat
kvarg med vindruvor och en hård macka
omelett med kycklig, salami, tomat och sweet chili sås
kaffe och nötter
protte
havregrynsgröt med mjölk och sylt


peppa mig

efter en veckas vila ifrån träning verkar jag ha kommit av mig lite. INTE BRA. så just nu behöver jag ny energi, peppning och motivation.

vakande klockan 8 och tänkte ta en morgon promenad, men eftersom motivationen sviker mig låg jag kvar och slappade till klockan 12, kollade på big brother och rensade spotify listor, så nu finns det färska listor ;)

till slut kom jag ut i solen och vinden, en timmes promenad blev det och i eftermiddag blir det ett box pass. hoppas jag taggar till lite efter det :)





taggar för promenix


fuck my life

precis just akkurat så känns det just nu! är så förbannat trött på detta nu. trött på att vara i norge, trött på jobbet, trött på att inte kunna träffa dom jag vill träffa när jag vill.
idag kan jag inte ens glädjas av solen och alla vårkänslor jag borde ha.

men täääänk positivt, snart är det över, snart ska jag åka utomlads, snart ska jag börja på ett nytt jobb, snart är det sommar, snart kaske jag tillomed får en lägenhet.



puss och kram :)


hopp opp




så jävla go låt detta. vill bara hoppa omkring typ :D


det var box i onsdags. haha när vi skulle dela upp oss i par hamande jag med en gubbe som var typ 75+, vilket gjorde att jag inte kunde ta i fullt ut, hade ju varit jätte tråkigt om jag hade kickat in han i väggen lixom.
men nu är jag hemma i karlstad, blir några dagars vila och massa kos med mina vänner. kaffe med min josefin inbokat idag.

och imorgon är det ju MMA gala i tingvallahallarna, vill verkligen gå på det, men finns ju ingen som vill gå med! fan va tråkigt! så om någon är sugen, säg till mig :D

pöss o kräm


pilates

jag vet inte om jag vill kalla pilates för träning, kändes mer som massa avslappnade övning. när man tränar ska man svettas, flåsa eller bästa tunga saker ;) .. och sista 10 minuterna var det vila, vilket gjorde att jag nästan somnade.
men kan tänka mig att det är lite jobbigare när man kommit in i det och kan ta ut alla övningar ordentligt. det var mest bara ett mysigt pass som gjorde att man blev lugn typ.


FRUKOST - naturell yoghurt o müsli.
LUNCH - tonfisk, ägg, morot och kikärtor.
MELLIS 1 - nyponsoppa.
MELLIS 2 - kessela med kokos, hård macka med jordnötssmör.
KVÄLLSMÅL - tacos, utan bröd och chips då ;)


GODNATT!


tirsdag

Hejsan.
idag är jag en sjukt trött tjej, har till och med unnat mig en liten powernap idag. men lika trött är jag för det. idag hade jag egentligen tänkt ha en vilodag från träning, för när jag vaknde imorse, kändes det som jag höll på o bli sjuk igen. men även fast jag är sjukt trött idag ska jag gå på två pass ikväll, först zumba/afro och efter det flyt/pilates. har aldrig varit på dom förut, så det ska bli kul och testa något nytt :)


men först ska min privata engelsk lärare kajsa lära mig lite engelska, så jag kanske blir något i fratiden ;)


jag saknar mamma nu och har väldigt mycket hemlängtan för tillfället, så trött på detta nu. och om allt går som jag vill, så är det exakt en månad kvar tills jag slutar idag, då blir det ut på nya äventyr :)


sunshine

När jag slutade jobbet idag var det sjukt härligt väder ute, solen sken och det bara flödade ut vårkänslor. Jag satte på mig snowboard jackan, solglasögonen och träningsbagen på axeln, spelade 30 secunds to mars i mp3n och tog en snabb promenad tlll gymmet, det var såååå skönt och rogivande. jag älskar verkligen solen :)



Dagens:

20 min powerwalk
20 min cardio
ben, rygg, rumpa
10 min cardio
20 min powerwalk

idag tränade jag med Jonas, det var trevligt med lite sällskap på gymmet, händer ju inte allt för ofta.
men just nu känner jag mig helt mör och slut. så nu ska jag bara kolla på BB sen ska jag faktiskt somna :)


Dagens:
F - kokt ägg, två hårda mackor med jordnötssmör
L - kycklig, broccoli, bönor, morot och sweet chili sås
M - keso med pumpafrön o honung
Protte
K - två hårda mackor med makrill och lite mer jordnötssmör.



två saker jag har fått dille på den senaste tiden, sweet chili sås och jordnötssmör. fan va gött det är :D







13/3

Idag har jag ätit:
Frukost - yoghurt med hemagjord müsli och hallon smoothie
Lunch - kyckligsallad med vitkål, morot, kikärtor, fetaost och sweet chili sås
Mellanmål - blodapelsin och nötter
proteindrink
Kvällsmat - kesela med jordnötsmör, kokt ägg och en hård macka



Tränat har jag gjort också
35 min cardio
bröst
biceps
axlar



sen tog jag en sväng till solarieöarna, så nu är jag brun och fräsh igen :)
det börjar kännas i kroppen  att jag har gått upp typ 04.00 varje morgon i 2 och en halv vecka nu, 4 dagar kvar, sen dags för lite vila =)
annars så är jag lite frustrerad över att jag inte kan springa, verkligen jätte tråkigt. men om en vecka ska jag köra igång igen och hoppas på att det känns bättre då. sov time nu, puss


hair



Nog för att Triana är fett snygg, men nu ska vi inte prata om det, utan om hennes hårfärg. om jag skulle färga mig ljusare så skulle jag vilja ha den här hårfärgen, och det är verkligen dags att göra något åt håret nu, så frågan är , supermörk eller ljusare? vad tycker ni? :D

Privatfrissan, vad har du att säga o detta ?




annars så funderar jag lite på om någon har lust att göra min engelsk läxa? den som gör det får en puss :)


kost och träning 12/3

MAT:
Frukost - neturell yoghurt med hemmagjord müsli.
Lunch - omelett med sweet chili sås, kalkon, majs och halluomi.
Mellis - keso med vindruvor o honung.
Proteindrink
Kvällis - två hårda mackor med kalkon.


också ska jag erkänna att jag idag har snaskat lite nötter och 86%choklad, det är ju ändå lördag ;)


TRÄNING:
35min cardio
fokus på triceps och mage.
men även lite biceps, axlar, nacke och skuldrur.
avslutades med 10 min cardio.

något jag hatade förr men älskar nu är att träna triceps, det är så kul för man märker fort skilland, både utseendemässigt och styrkemässigt.
och idag blev det ju lite crosstrainer då, eftersom mina benhinnor inte vill vara med och leka. men jag vet inte vad jag har för relation till dom där maskinerna alltså, tycker nästan att det har blivit lite "fjantigt", det händer lixom ingenting. dom sista 10 minuterna fick jag öka motståndet 2 snäpp för att få igång pulsen ordentligt.

imorgon ska jag åka till solarieöarna
och nu ska jag sova. Godnatt


dagens i lands problem

jag har ett jävligt stort problem just nu. det går inte att starta min mp3, det går att ladda den i datorn men det går inte att sätta på den sen. det är ett större problem än vad man kan tro, för jag blir sjukt omotiverad utan musik, speciellt när jag tränar och jobbar. får nog springa iväg och köpa en ny nu på en gång faktiskt.

annars är det bara 5 arbetsdagar kvar, sen ska jag hem till kd över helgen, längtar jätte mycket =)



jag har väll sagt det förr antar jag, men jag är lite kär i Petter och han är sjukt bra :)

efterlysning

just nu efterlyser jag någon som tränar mycket, är stark och har mycket motivation, gärna mer och bättre än mig själv då såklart.  jag behöver ha någon som pressar mig mer än vad jag kan pressa mig själv för att uppnå bättre resultat. någon som pushar och kramar ur mig energi. helst av det manliga könet då det är mer "tag" i er grabbar ;) .. är du min ultimata träningskompis? :D


och inte nog med det, jag söker en mysig person också, för just nu är jag as myssugen. behöver en kram tror jag :)


idag har jag haft en vilodag i och med att jag drack en flaska vin igår, så därför tänker jag absolut inte berätta vad jag har stoppat i mig eller vad jag inte har gjort idag ;) jag kommer igen imorgon, lovar!





jag vill tattuera mig.


kost och träning 10/3

kost:

Frukost- havregrynsgröt med linfrön, mjölk och sylt.
Lunch - falaffel med kokta grönsaker, majs och fetaost.
Mellamål - keso ed kokos och banan
proteindrink
Kvällsmål - två hårda mackor och en burk makrill i tomatsås


Träning:

15 min cardio
20x3 rygglyft
12x3 rygglyft på boll
10x3 sidolyft
20x3 baksidalår och rumpa
12x3 benpress
10x3 bencurl
12x3 + 12x3 benhäv bak
12x3 insida lår
12x3 insida lår
Löpning 2km uppför + 1km vanlig


träningen gick hyffsat bra igår, jag var lite småarg och frustrerad vilket resulterade i att jag orkarde hur mycket som helst i princip. ärligt, om jag är arg varje gång jag gymmar kommer jag bli as stark ;)
Löpningen gick dock inte så bra som jag ville, tänkte springa 5 km, men mina benhinnor hindrar mig varje gång jag vill springa långt. så igår fick jag massage och häst liniment på mina smalben.


torsdag

Hejsan Svejsan

idag var det femte dagen jag började tidigt på jobbet, vilket innebär att jag har varit sjukt trött och nästan lite smågrinig hela morgonen och förmiddagen, botade det hela med en köpp kaffe tillslut :)

imorgon är jag äntligen ledig, så ikväll ska jag tydligen fira att jag har sagt upp mig. mattias ringde och tyckte vi skulle ta några glas. så, så får det bli. dock är jag ju inte as sugen på att förstöra en veckas träning, men men måste leva livet lite också, inte många dagar kvar som partysvensk i norge nu ;)

men innan jag ska belöna mig själv med vin blir det träning, ben och rygg idag och även lite engelska plugg efter det. sen är det bara o köra :)





fan vilka snygga personer.


kost och träning 9/3


Dagens intag av mat:
Frukost - ett kokt ägg, två hårda brödskivor med avokado och mango smoothie.
Lunch - tonfisk med grillad paprika, färsk paprika, vitkål, morötter och halloumi.
Mellanmål - halv burk naturell keso, med kokos, kiwi och blodapelsin.
proeindrink
Kvällsmål - havregrynsgröt med mjölk och lite sylt.


Dagens träning:
10 min cardio
1h box pass
10 min cardio


jag tycker om onsdagar, för då är det box pass, tråkigt att det bara är en gång i veckan tycker jag. borde vara två gånger i veckan!
det bästa med det passet är också att tiden går sjukt fort, antagligen för att jag tycker det är så kul. det är så härligt o pressa sig själv lite :)
annars så har jag aldrig svettats så mycket på ett pass någonsin, det var helt sjukt, men jävlar så gött det är :)



....

jag har fått för mig att jag vill va sådär super mörkhårig igen, kanske inte direkt svart, men typ jätte mörkbrun så att det nästan ser ut som svart. men då är frågan hur ledsen min privata frisör Sara blir på mig? ;)
det värsta är ju att det är så svårt att få bort den färgen, har ju lixom slitigt i typ ett år nu för att jag inte ska vara svarthårig längre... ajja får se hur jag gör.

när det gäller jobbet, så sa jag upp mig igår, vill ju helst sluta 15 april, men chefen sa att jag kanske måste vara kvar ända till sista, det har jag ingen lust med alls faktiskt. men jag hoppas på att det löser sig :) och hoppas på att någon vill flytta in här ist för mig, blir tråkigt att betala hyra om man inte ska bo här lixom.

jag har SÅ stor lust att åka till thailand nu, efter att ha pratat med chris igår. han lyckades trigga upp mig som fan , sola, bada, träna, äta och festa.. det låter ju bara hur underbart som helst. så underbart så att jag tror nästan att jag kommer göra det :D
får väll se om jag lyckas komma iväg från detta landet först, inte aslätt faktiskt. jävligt lätt o ta sig hit men jävligt svårt o ta sig härifrån asså.


hejdå


kost och träning 8/3

Dagens föda har bestått av följande:
Frukost - ett kokt ägg, två hårda brödskivor och en burk makrill i tomatsås
Lunch - omelett med kalkon, halloumi, rödlök och morot
Mellanmål - en halv burk keso med smak av ananas o passion, kokos och cashewnötter (pina colada keso)
proteindrink
Kvällsmål - kvarg med kokos, russin och banan



Dagens träning:
Cardio 30 min
3x10 skuldror
3x10 nacke och axlar
3x12 biceps
3x12 triceps med vikt
3x15 triceps dips
3x10 bröstpress
30x3 vanliga situps
3x15 situps ben 90grader
3x10 rumplyft
3x12 armhävningar


träningen gick sådär idag kände jag, egentligen ville jag ha ut så mycket mer av den idag än vad jag fick, jag fick lixom ingen kontakt med musklerna riktigt. kan ju kanske bero på allt för lite och dålig sömn inatt. men idag ska jag somna i tid, och tagga till för box passet imorgon :)


internääät

det finns sjukt mycket man kan göra på internet, facebooka, blogga, stalka, plugga engelska, läsa dagens nyheter, titta på dom senaste tv programen, chatta, handla spotify, youtube.. man får lixom kontakt med omvärlden på ett helt annat sätt.
jag har äntligen fått internet igen. och jag är superlycklig för det!  ska va asduktig på att blogga bara för det nu! eller , jag ska börja loggföra min träning och kost i bloggen varje dag. med start ikväll.

nu ska jag åka o träna. hejdå


boxiboxi

nu har jag precis varit på box, med Jonas Kajsa och Sofie.. det var kul att vi var så många :D  så nu sitter jag här svettig o go i kajsas soffa och lånar en dator lite.

och nu när man börjat frisknat till lite igen är det dags att börja springa lite lätt igen, får nog bli på fredag tror jag, för imorgon blir det nog en vilodag. testa dom nya skorna och försöka hindra benhinneinflamation.

det går väldigt bra med maten nu också. det känns bra. är riktigt motiverad nu :) hoppas det håller i sig nu bara.


puss och kräm


RSS 2.0