å - söndag




det känns som någon har kört över mig och sen backat över mig igen typ, skulle lätt kunna somna stående idag, så snart blir det sängen för att sedan gå upp klockan 6 igen och åka till jobbet, sista dagen sen en dags ledigt. tack, gulligt! har varit en hård helg, väldigt mkt att göra på jobbet, men det är rätt gött också, när det händer lite, när jobbet tillfredställen en lite =)
annars har jag bara varit jväligt duktig i helgen, nykter och lagt mig i lagom tid hela helgen, förutom i fredags då, när robin och ida lurade med mig till raggar kil en sväng och hällde i mig lite vin, men det räknas inte iaf..

igår var mamma och pappa här, jag bjöd dom på mat och jag fick massa inflyttnings pressenter =) som är så supersnälla :D älskar dom !!

godnatt

torsdag




jaha, då har manjobbat första dagen på LLA då, gick väll bra, tror jag.. lite jobbigt och vara ny bara, när man inte vet var man ska ta vägen och känner sig mäst ivägen, men men det ger sig :)

igår jobbat jag på nobel, i cafét, ärligt, finns ju inget ställe jag trivs så mkt på.. älskar när jag går in bakbägen runt 7 tiden i dom smutsiga korridorena och det luktar bensin och olja, känns helt underbart, alla är trevliga och jag njuter av det jobbet! så jävla synd att det blev som det belv, men ändå bra på ett sätt, tjänar ju mer nu när jag springer omkring iaf :)

när jag coh Ida kom ut från jobbet nu ikväll, kom Ida med den lysande idén att vi skulle ta ett glas vin och cigga :D såklart sa jag ! det blev shott, mouserande vin och cigg på min altan med värmeljus i mörkret, det var jätte mysigt, robin kom även förbi, trevligt..

imorgon ska jag jobba på coop igen, stänger i kassan, drygt.. men men pengar är alltid pengar ochjag gråter ju inte över den lönen jag får imorgon =)
så nu blir det ett varm dusch och sen sängen ..

puss och natti

21 -22 sept

ett sällsynt exemplar - Lars winnerbäck
min nya, han är alltid bäst..






idag är det den 22 september, ett år sen min farmor dog, och igår skulle hon ha fyllt 66 år, jag var vid hennes grav igår efter jobbet och la ett hjärta på hennes grav.. det känns inte som ett år sen, känns som bara någon månad sen, kan ju kanske vara för att hösten för ett år sen var ett stort hål ungefär, kommer knappt ihåg vad jag gjorde, bara svaga luckor under den tiden, folk dog på löpande band, begravningar på begravningar, mordet på bergvik, ja det är väl det jag kommer ihåg, annars är allt väldigt suddigt.. denna hösten kommer bli bättre =)

denna veckan kommer bli hård, ska verkligen bara ta det lugnt och jobba, och försöka ta hand om mig själv :) ska åka hem till mamma någon dag och göra ett fotbad också :)


nu ska jag diska . hej

natti




hej jag är trött, jag ska snart sova. eller typ nu.. ville bara medela alla att nya lasse albumet har släppt och jag har redan fått två nya favoriter :) bra lasse. du gör det igen och igen och igen!! imorgon är jag ledig, sen jobbar jag fanimej 7 dagar i rad, ush kommer vara rätt död nästa tisdag antar jag ;D  på torsdag ska jag jobba min första dag på LLA ska bli jätte spännande och se hur jag klrar det ;) drygt att jobba kväll bara, det är ju inte riktigt min grej, men det kanske kan bli ;P så på torsdag börjar jag 4, då får det bli träning innan det iaf.. och imorgon blir det ett step pass :D ska bli gött. det går dock inte som jag planerat med min träning, skulle vilja träna mkt mer än jag gör, men det är fan alltid jobb eller nått annat som kommer ivägen.. men jag gör så gott jag kan :D

ska bli gött och sova nu =) nattihejsan

hejsan




hej. jag är bakfull, skräll skulle vissa säga :P sitter och lyssnar på massa bra musik och funderar på vad jag ska äta och om det blir årjängsmarten ikväll, annars blir det fest här som vanligt antar jag :) var på ankan igår, krogen suger verkligen, fyfan.. så jävla mkt folk och så jävla varmt jämt..
annars så har jag fått ett nytt extrajobb, på lla med ida :) ska bli riktigt spännande, lite läskigt också, är ju så van storkök, men det ska nog gå bra, man kommer ju in i det :)
annars har jag planer på att söka andra jobb som inte har med resturang att göra, är väldigt trött på det och känner att jag vill göra något annat, vill jobba på ett jobb där man får ha på sig sina vanliga kläder och inte se ut som en mupp jämt, fast det finns ju både för och nackdelar med det, man slipper ju gå up tidigt på morgonen för att göra sig iordning.. men men ledig är jag iaf idag och imorgonm gött som fäan.

OCH JUST DET! alltså ärligt världens coolaste grej hände mig igår på ankan.. jag hängde med några killar när jag var på peace som kommer ifrån norrland, och igår när jag går in ifrån ballkongen på ankan så står en utan dom killarna där, Evald.. jävlar va kul och coolt, vi hade kramkalas en stund och tyckte att livet var underbart.. fan jag blev så jävla lycklig, så jävla coolt verkligen.. peace 2010 yes!

solen




ojojoj vad jag vill åka utomlands nu, ärligt det finns lixom resor för under 2000, jag ska bara lura med mig lite fölk så kör jag sen :D härligt..
jobbat på nobel idag, i cafét :) det var kul, men kände mig lite ringrostig måste jag säga :D men det blir mer tider :)
struntade i och träna med, har städat hela dagen, slängt massa sospor och tombrukar och glas flaskor så nu är det borta, men jag luktar sopor som fan dock, blir en dusch strax :)  ledig imorgon, najs najs.. men då ska jag träna iaf, blir step igen, var ett tag sen nu det :D ska bli jätte kul :)

hejsan..

sunday




hejsan, en vecka och lite till sen sist. förlåt, jag suger på det här ibland.
jennie kom hem ifrån grekland i tisdags, så i onsdags, satt vi här och drack vin som vanligt, jag skulle upp och jobba också som vanligt, började 7. det gick rätt bra. torsdagen var lugnt, sov mest tror jag..

i fredags vard et kalas här, halva släkten var här typ, grannarna kom över med tårta, asgod var den. jag har så bra grannar, konstigt att dom inte tröttnar på mig.. vi somnade tidigt, vi låg en hel hög i min säng och det var fruktansvärt varmt kan jag säga, fyfan.. när alla vaknade till liv, jag var sist upp ur sängen, blev det pizza sen var vi på det igen. ännu ett litet kalas med trevligt folk i min lägenhet, vi gick in till stan senare på kvällen för att röjja på nöjes, blir oftast inte så mkt röjj där inne dock :/ det är för stort och förfesterna är alltid roligast. iaf så somnade jag väl kanske 3 - halv 4 inatt och gick upp klockan sex för att åka till jobbet, kan ju berätta för er att jag var inte speciellt kaxig då faktiskt ;D sov ett par timmar när jag kom hem..

mormor tingde som sjutton också när jag sov, men orkade aldrig svara, hon ringde senare när jag hade vaknat och frågade omjag ville ha nybakat bröd, såklart jag ville ha det.. blir till frukost imorgon de =) fick även en burk hemmgjort lingonsylt och en pepsi ayy fylle upp kylen med ;)

imorgon ska jag jobba på nobel igen, i cafét, ska bli skit kul och träffa veronica :) ska även lägga ner mig lite mer på träningen denna veckan, körde bara en dag förra veckan, så denna veckan blir det minst tre dagar iaf, tänkte köre måndag, tisdag och torsdag :)

nu ska jag nog ta mig en dusch och senare komma i säng :) läsa lite i min bok, om min stjärna nikki.
hejdå

glada fredag


jag har jobbat på nobel idag, i köket, har varit jätte kul.. kul och se alla igen, saknar alla, stämmningen, lugnet, öppenheten, luften allt! skulle antagligen få någon tid i cafét någon dah framöver här också :) kul.
har pratat av mig med veronica lite idag också, alltså hon kan vara den bästa arbetskamraten jag någonsin har haft, saknar henne som fan :)
många nya coola ungar som börjar 1an nu också, häftigare än någonsin är dom :D så kul och se.. och fjortismodet lär aldrig gå ur tiden tydligen.. haha

ikväll blir det party, boxningsgala med girlsen först, och sen massa mer party.. ska bli kul, ska bara ta en liten powernap här nu först tänkte jag. så jag orkar med hela natten..
för klockan 3 inatt, då jävlar ;D

hejsaan

torsdag



jag är lite bitter och besviken måste jag säga.. nästan lite arg.. dumt och prata med mig innan lixom. trött på den här skiten nu, som fan också!

jobba jobba jobba, är fan det enda jag gör, jag orkar inte mer.. slutade fem idag, åkte direkt till kmti och gick på ett funk pass, så nu har jag dansat av mig lite, skulle nog ha behövt kört lite styrka också. få ur mig lite! får bli till veckan ist.
så nu ska jag hoppa in i duschen, jag ska färga ögonenbrynen, jag ska koka ägg till min kvällsmat och läsa i boken om nikki och sen ska jag kolla på day after tomorrow, ska somna till den och sen upp klockan 6, för att jag börjar jobba 7. ska vara på nobel skolan imorgon och det känns fan underbart! att få komma dit, se alla igen. byta miljö, prata med veronica. ska ju vara i köket då och inte i cafét men det gör inget, bara jag får komma dit lite, saknar den härliga stämmningen där som fan :)

imorgon bli det även massa party :D ska bli härligt, jag vill vara full nu ;) helst.

saknar jennie också, som fan. kom hem nu, vi ska på party duochjag och du ska bli dunderfull och jag ska skratta med dig :D

nej duschen, häjsan

tisdag




oj vad skönt det var att sova inatt, jag somnade typ halv 11 igår, och sov till 11 idag. vakande runt 7 tiden och undrade varför inte klockan hade ringt, men jag var ju jätte ledig :) när jag vakande åkt jag rostade mackor och efter det tog jag tag i mitt hem på riktigt, vek all tvätt, städade tolatten och handfatet, vädrade alla mattor, damma alla möbler (det blir dammit lika fort igen dock)  dammsugade och sedan skurade jag golvet. och nu är jag äntligen klar och har lax och potatis i ugnen :) mums...

halv 6 ska jag åka och träna step igen, härligt. efter det ska jag och josefin ha en helkväll, vi ska gå på bio, vi ska se den nya beck filmen har vi tänkt :) ska bli spännande. efter det ska vi bara mysa hemma hos mig, skeda i min säng osv :D

tack för mej, hej

RSS 2.0