sons of anarchy





jag är total såld. kär!
jävlar vad bra det är!


om en helg





Precis i samma sekund som jag höll på att glömma bort backyard babies så dyker Nicke Borg upp på melodifestiveln och bara äger scenen. fan va gött! låten var superbra.. får väl dock vänta några veckor innan dom släpper den...



annars var det Petter igår, med Kajsa o Elin, som så lägligt chekade in på samma hotell som Petter :) vilket resulterade i ett tyst möte med Petter i lobyn, när vi just var påväg för att se på Petter inne på Tempel. vi hamde längst fram, han tog oss i handen många gånger och jag fick tillomed sjunga SÅKLART i mikrofonen. det var en asbra spelning.


imorgon ska jag åka tillbaka till Norge, jag har ångest! jag orkar inte, jag vill inte, jag är sjuk och svag. men men, det måste göras. tur man har världens bästa vänner där borta iaf :)


charlie




nu är jag sådär barnsligt kär igen..
SNYGG HAN ÄR!!


ett rop på hjälp :P

jag orkar inte ligga här längre, jag vill träna! jag vill röra på mig, jag vill göra vad fan som helst!

just nu ligger jag och drömmer om mitt "nya" liv. om hur mycket jag ser fram emot att ha en vanlig vardag här hemma, drömmer om sommaren och är helt säker på att det kommer bli hur underbart som helst.

nu ska jag fortsätta drömma mig till magrutor och äta lite mer glass =)



IKEA

nu ska jag vara ärlig och berätta för er att jag har varit på arbetsintrevju på IKEA idag. imorse klockan 8. det var "gruppintervjuer" så det höll på från klockan 8 till typ halv 12 idag. det var lärorikt. var ju verkligen inte toppen pigg, så kände väl att det gick sådär, men ändå bättre än förväntat.. så vi får se om jag får något samtal framöver ;)

efter ikea var jag hypad som fan, efter 3 kaffekoppar, dock varade det bara typ i en halvtimme, sen dog jag och har varit död sen dess, har legat i sängen och halvsovit och tyckt assynd om mig själv sen klockan 12 nu, fan va tråkigt det är. men jag orkar verkligen inte göra någonting annat. jag orkar inte ens kolla på en film.


hejdå




uppenbarelse

tog precis en dusch. och det bara kom till mig från ingenstans, jag bara bestämde mig. 15 april flyttar jag hem. det känns hur skönt som helst att bestämma sig.


peace


this is war

imorse fick jag käfft av Josefin för att jag är asdålig på att uppdatera här, jag skyllde ju såklart på att jag inte har något internet hemma där jag bor. då kontra hon snabbt med " och denna veckan då? när du bara ligger hemma och gör ingenting hemma hos din mamma och pappa som har internet?"

så nu har jag väl ingenting att skylla på antar jag, så det är väl bara att skriva lite skit och nödvändig fakta för mina vänner antar jag.

jag var ute på krogen i lördags med Hanna och en del andra människor, var på ankan och kan helt ärligt talat säga att jag var kanon packad, glaset var lixom alldrig tomt utan bara mer påfyllt under hela kvällen. det blev en bortamatch med Hanna som resulterade i limetid edition natchochip i sängen och gladpack ist för hårsnogg i hår.

i söndags när jag vakande kände jag mig mer död än levande, konstaterade väldigt fort att detta inte var någon vanlig bakfylla utan en bakfylla blandat med förkyldning och förbannat ont i halsen. så jag sov i ett dygn kändes det som, var vaken och kollade in big brother lite. annars skulle jag nog kalla mig själv döende.

och detta har ju såklart hållit i sig sen dess, jag känner mig som världens svagaste människa och det är sjukt synd om mig vissa stunder kan jag säga. allt smakar blod i halsen och gör asont helt enkelt.

och detta är något som kan göra mig galen, jag har inte tid att inte göra någonting, jag vill träna för det första! jag har massa ärenden jag skulle kunna gjort ist för att ligga här. skulle varit sjukt mycket roligare att träffa massa vänner och gjort massa crazy gräjjer ist.

annars så har jag lämnat in mitt första engelska arbete, och fick bara positiv feedback tillbaka på det. så det kändes bra :) nu är det bara 8 uppgifter kvar då ;)
KAJSA jag ska läsa boken the child calld "it".. hohoho ;)

nej nu ska jag sluta ligga här och tycka synd om mig själv och kanske ta mig en liten powernap ist :)




vinterviken

filmen Vinterviken från år 1996.
jag såg den igår och hade verkligen glömt bort hur bra den var/är!
John-John och jag ska nog gifta oss tror jag :) assöt kille.


annars har jag fått inflammation i mina benhinnor, fast mest i höger ben. asont har jag. och springningen får nog ta en liten pause tror jag. får ersätta med lite cykling ist, tills benen mår lite bättre.
och när jag kommer hem ska jag nog gå iväg till stadium eller liknande och köpa mig ett par nya träningskor, för att förebygga framtida inflammationer i mina ben.


nu ska jag bli bjuden på "nybakade" bullar och "varm" choklad av min kära vän kajsa. hon är bäst på att hjälpa mig ner i fördärvet när det gäller alla sorters frestelser choklad, mcdonalds, bullar osv :) fakk you


fredag

idag ska jag springa 1 mil på 60 min. målet för dagen. om jag ska knäcka den där lille thailändaren eller vad han nu är, så lär jag ligga i stenhårt med mina mål :D

annars så har jag sovit på kajsas soffa inatt, har blivit endel övernattningar på sista tiden. det är mysigt. speciellt när kajsa vägrar lyssna på vad jag har för problem just för tillfället och ängnar sig mer åt sitt jävla super mario.
det är de fina med kompis relationer, men kan prata med vandra om vad som helst utan att behöva lyssna på varandra ;D

6 arbetsdagar kvar sen ska jag åka hem till karlstad :) mmm mysigt ska det bli. jag saknar så många just nu!



puss o kram


13 %

att slitas mellan trygghet och panik är något som kan knäcka vem fan som helst.









jag är glad att jag inte är som dig


RSS 2.0