måndag

imorgon är det tisdag, och då är jag ledig. gött..
idag har jag jobbat 7 - 16. skönt att sluta i tid måste jag säga. efter jobbet åkte jag hem till mamma och kollade på true blod, efter att ha sett bara ett avsnitt är jag helt såld. måste fortsätta se det. det är på onsdag igen, 22.00 BLIR! sen åkte jag och shoppade lite till hemmet och även sköljmedel, för nu håller jag på att tvätta, hade inte så mkt tvätt, men gött att få undan allt ibland.

frågan är när jag ska få tummen ur och städa min lägenhet ordentligt, kanske kommer ikväll.. får se. ska ju bädda rent i sängen iaf och diska och gå ut med soporna, men det där med att damma och dammsuga är ju inte riktigt min grej alltså. men får se om jag får något ryck snart. mat måste jag äta också.. frågan är bara vad ? kommer väl på nått.

imorgon blir det träning iaf, kanske ett varv på ikea och kanske en sväng till nobelskolan för att hälsa på veronica. annars blir det bara jätte lugnt.. :) fint av mig.

hejdå

min vän lasse






japp han har gjort det igen. han är kungen!
det konstiga är att man kan alltid känna igen sig i hans låtar.. alltid nått som stämmer.

min vän gina


fredag



en ledig fredag :)
i onsdag var jag på ankan och kollade på grabbarna när dom spelade :) duktiga ni är :) josefin och jag blev lite nostalgiska men också lite väl fulla och tyckte om alla lite för mkt än vad vi igentligen gör ;P haha, sov i josefins säng och trodde att jag skulle dö en sväng på morgonen där, ojoj vad dåligt jag mådde. men det gick över.
åkte till jobbet och jobbade till halv 9, drygt att jobba kvällen alltså. efter jobbet igår kom joel hit, vi lagade tacos och kollade på film, väldigt konstiga filmer alltså :/ helt störda! sen somnade vi, snarkade antagligen ikapp :P tills klockan var runt 13 00 , fan va gött det var att sova ut kan jag säga :)

mamma ringde sen och frågade om vi skulle luscha på oliven, såklart vi skulle det sa jag :) joel fick sitta här och vänta på mig, medans jag var och åt. han diskade all disk, duktig pojke, han ska nog få komma hit oftare ;) haha
efter detta gjorde vi stan osäker, eller vi spenderade mest alldeless för mkt pengar på massa kläder.
så nu har jag köpt nya skor, dom är råsnygga :D älskar dom! jag köpte även leopard leggings, röda! en ring till min näsa, hoppas jag får i den snart när jag har tid.
men joel shoppade nog mest, han var värre än mig ;) haha

nu ska jag åka till systemet åt sis, sen hem till mammi och pappi och få min älsklingsmat :D
hejdå alla.

+++




idag är det tisdag och jag har varit ledig, har varit underbart. har varit på stan och på bergvik med josse och elin :) köpte ett armband och ett par örhängen, också åt vi på mcdonalds.. oj vad glad jag är att jag inte jobbar där längre..
efter detta åkte jag hem och började städa lite, men känns som jag aldrig blir klar, på fredag är jag ledig igen, så då KANSKE jag har tid med det sista då, har iaf dragit några varv med damsugaren. efter det åkte jag och träna, körde step, var jätte kul idag och jag blev hur slut som helst. puuh va jobbigt det var.

nu håller jag på och tvättar och snart blir det sängen för att upp och jobba imorgon igen, kassapass igen då :/ men men, det är timmar.. och pengar måste man ju ha ;D töligt och jobba till halv 9 bara.
imorgon blir det även ankan, ska kolla på pöjkera igen :) ska bli kul att gå till ankan faktiskt, har inte varit där sen det var skolavslutning, känns jätte konstigt, annars brukar man ju hänga där alla dagar i veckan typ.
men men, lycka till imorgon grabbar.

ses imorgon marcus, hoppas du är lite nöjd nu iaf ? ;D


natti alla söta :)

hösten är min.


''''




jag vet jag är lite dum som uppdaterar så sällan nu för tiden, men händer så mkt hela tiden.. jobbar, städar, umgås, tvättar och ikväll ska jag at några glas vin med mina babes, börjar dock jobbet 7 imorgon bitti, men det är väl inget som hindrar mig tydligen.

iadg har jag annars bara tvättat typ, hade tänkt dammsuga och torka golvet efter fyllekalaset som var här i fredags, men hann lixom inte med, eller orkade inte.. ska göra det imorgon, jag lovar :D

igår började jag träna igen, efter sommarlovet, känndes att man inte hade tränat på tre månader  måste jag säga, när jag fick andnöd efter en kvart, jises imorgon blir det funk också, ska bli kul..

nu ska jag äta nån god mat, hejsaaaan

hejsaan





nu sitter nog marcus och gråter hemma för att jag inte har uppdaterat på länge ;) nu så lille mackan behöver du inte vara ledsen längre :D

har fullt upp länge, datorn är inte prio ett tydligen.. idag har jag jobbat, som vanligt. igår var jag faktiskt ledig, var i säffle med brudarna i fridas stuga och myste, snackat nassa skit och ätit massa göttis. och nu sitter jag och kollar på min nya musik dvd med pink, fan va bra hon är och fan va snygg hon är :D

ska snart hoppa in i duschen och sen blir det nog bara lugnt, vad jag vet än så länge iaf =) vill byta min piercing också, sätta i ringen igen, ska se om jag orkar lyckas, är så svårt att få i den där jävla kulan..

nästa vecka är mitt sommarlov slut ifrån träningen också, så då jävlar ska jag dra igång igen :D najs.. ska bli riktigt gött faktiskt ..

hejsan svejsan

konstig



jag känner mig så konstig, jag är aldrig hungrig, och kan aldrig somna, går på överskottsenergi hela tiden, men har ändå inte ork till nått igentligen. men jag äter ändå, bara för att man måste, och jag tvingar mig till söms på kvällarna för att jag vet hur jobbigt det blir att gå upp till jobbet dagen efter annars.

slutade 18 idag, imorgon slutar jag 16 :) efter jobbet åkte jag hem till min mamm och pappa och lånade tvättmaskinen, var tvungen att tvätta arbetskläderna, dom var så jävla skitiga och det fanns ingen tid i tvättstugan förän på fredag.. sen åkte jag hem, diskade, plockade iordning, vek all tvätt.. så nu är det borta.. coh ni sitter jag och kollar på lars winnerbäck, köpte en musik dvd med honom förut, han kommer alltid vara min idol, och miss li vilken stjärna :D

när jag kom hem förut beställde jag även fler musik dvds, pink, guns, backyard och en till lasse. ska bli fint när dom kommer i brevlådan :D

ska nog göra mig lite kvällsmat snart, kanske varma mackor, då kanske jag får lite matlust. duschen osh sen sova :D igen. som vanligt.

imorgon kommer elin hit, joels elin, jag gillar henne, ska bli kul att hon kommer hit tycker jag :D


pussalla

hälja



har ju varit ledig, har varit full rulle hela helgen :) party all night long hela tiden, mycket spännande har hänt :D inflyttningsfest , hamnen och fillmkväll..

annars så har jag jobbat idag, jobbade kvällen, var helt ok.. nu har jag pecis käkat kvällsmat och dragit på lite färg på ögonbrynen, så ska hoppa in i duschen och tvätta bort det snart. bra film är det på teven också, på 9an, kommer inte ihåg vad den heter dock..

imorgon ska det jobbas igen, 9 -18 då.. har tröttnat på att jobba lite, vill ha semester som alla andra :/ men men, det kommer väl en vacker dag :)  ledig på torsdag igen iaf :)

nu ska jag dusscha och sussa :D

puss

RSS 2.0