drömmar

inatt drömde jag att jag tatuerade mig, fruktansvärt ont gjorde det :D men shitt vad jag vill tatuera mig nu :D hhihih
 annars har jag precis kollat på bartenderskolan på tv, det är ju också en dröm jag har verkligen,  gå bartenderutbildning utomland och sedan jobba med det en liten period i mitt liv =) jag ska göra det! om ett år, mina mål har blivit lite mer långsiktiga än vad dom var förut ;D



lallalal






jävlafrr va kallt det är när jag vaknar jämt. just nu har jag två täcken och en tröjja på mig och fryser ändå. hösten är här med andra ord och det betyder att jag kommer frysa i ungefär minst 6 - 7 månader utan uppehåll.


annars så har jag jobbat sent hela veckan, har varit skönt. har försökt varit duktig och ställt klocna 10 på morgonen för att inte vända på dygnet helt, har väl gått lite sisådär, då jag är king på att snooza, men idag är jag ganska nöjd, snooza bara 5 ggr ist för 12. dukti tjej.


annars är jag förväntansfull och spänd över vad som kommer ske, det kan ju faktiskt hända vad fan som helst, nnär som helst.


nu ska jag äta frukost och sen jobba liteeeeeee



weak in the knees

det har varit en fin helg, sara kom i fredags, vi pratade i flera timmar om allt som händer och som har hänt, vi skrattade oss till sömns när vi pratade om gamla tider och konstiga killar. och igår var det party och humöret var på topp, lyckades göra 3 krogar osäkra och jag säger det igen, jag behöver inte träna på veckodagarna för jag gör det så bra på dansgolvet på helgerna. det slutade som vanligt med efterfest hos kajsas med familj, kan hända att jag somande runt 6 tiden.

idag har jag söndagsångest, varit nära bryta ihop, haft tårar i ögonen under hela söndagsruschen och undrat varför jag utsätter mig för detta, konstigt nog har jag ju glömt allt detta imorgon, TUR DET!

kan vara så att jag behöver en väldigt mysig kram just nu.


helgen med sara i jessheim har varit kanon, jag trivs här, otroligt mycket oftast faktiskt :)






I'm weak in the knees for you
but I'll stand if you want me to
my legs are strong and I'll move on
but honey I'm weak in the knees


Would you mind if I walked over
and I kissed your face
in front of all of your friends
would you mind if i got drunk and said,
"I wanna take you home to bed"
oh would you change your mind?


the last song





jag har precis grinat oavbrutet i minst en timme till filmen the last song, alltså sorlig är bara förnamnet och jävligt bra.  åååh kär blev jag av filmen också. en riktig tjejfilm alltså. shit, kan kanppt sluta gråta.

kolla den alltså!


dum av dig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen


två år sedan

tiden går fort, idag skulle min farmor ha fyllt 67, imorgon är det två år sedan hon flög iväg till nangijala. och du kommer alltid vara den vackraste ängeln :)


no time for us





there is no time for us
there is no time for us
oh the world won't understand
it's left no time for us

I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

no time for us
no time for us
no time for us..










aldrig nöjd

just idag, i denna fruktansvärda söndagsångest som jag har idag, har jag upptäckt saker med mig själv, om hur jag är. konstigt hur man i all ångest har så mycket tankar att man lär känna sig själv.

jag är aldrig nöjd och jag vill ha allting jag inte kan få (för det mesta). jag tycker det är konstigt, för jag har alltid sett på mig själv som en nöjd person, en som nöjer sig lixom. men med tiden har det tydligen ändrats.

jag har ett väldigt bra exempel, när jag befinner mig i norge då får jag hemlängtan till mamma och sverige, när jag väl kommer hem till sverige och det har gått sisådär 3 timmar funderar jag på varför fan jag åkte hem till denna tråkiga och händelselösa stad.

okej jag är kanske jävligt bitter nu, jag ska sluta för jag älskar alla här hemma och blir superglad när jag får träffa er =)


fast en sak till bara, vad fan är felet på tjejer? konstigt folkslag



bf

jag är sjukt jävla bitter idag. fyfan för denna hemska dag.
jag är arg på allt och alla känns det som.

finns så mycket jag vill skriva och få ur mig, men det är inte värt de!


onsdag

snart fredag och helg, ledig helg desutom. jag ska hinna med mycket i helgen alltså. super wommen, klara allt ;) iaf, 2 dagar kvar att jobba, på fredag fyller kajsa år. 20 år. det blir dunder kalas, eller dunder fylla kanske man ska säga. jag har ju trots allt varit helt nykter i 2 veckor nu ja :) stolt!

på lördag, fick jag höra att min gamla barndomsvän från stockholm ska komma och hälsa på i karlstad, så jag styr nog dit ändå, för o träffa henne och snosa med mammsen lite :) och alla andra godingar. sen åker jag tillbaka till norge på måndag morgon igen.

tror helgen kommer gå vansinnigt fort, men den kommer bli kanon bra :) tagga för fredag nu förihelvete :D


också vill jag bara tillägga att jag har sett världens största flyplan idag! det var journalister fan överallt, så det gick inte att spana genom fönsterna ens, så jag och elin satte på oss reflexvästar och smög ut genom en gate för att titta på det fruktansvärt stora planet. gissa om vi kände oss busiga :D


hej puss ses


om mitt liv!

japp, som dom flesta kanske vet bestämde jag och kajsa att vi skulle ta en spik nykter helg, utan att göra bort oss och även ha en ångestfri söndag, och satsa på nästa helg när kajs fyller 20 ist. det gick bra väldigt bra, jag är stolt över mig själv. MEN odramatiskt och ångestfri blev den kanske inte.

jobbade till halv 10 i fredags, åkte hem sov tills klockan ringde 0300. dags för jobb igen. och impulsiviteten tog över denna lugna helg, vi bestämde oss för att åka till torsby för att gå på maarten, köpa godis, pizza och tacos till kvällens lördags mys :)

precis innan kongsvinger, krockar vi! i typ 70 km/h, rakt in i ett traktordäck. andra krocken i mitt liv då, denna vra väl kanske lite värre än den förra då.. fruktansvärt skakis efteråt, men jag kunde inte göra något annat än o skratta, antagligen chocken eller så var jag bara jävligt övertrött. till slut tog vi oss iaf till torsby och inhandlade det vi skulle ha, kollade in bilen och insåg att den såg ut som ett helvete och det var en jävla tur att det gick så bra som det gjorde. sen självklart hittade vi endel rådjur efter vägen också, som skrämde livet ur oss. jag tog kajsas bil och körade hem, kändes säkrast så :)
mitt liv är en enda stor komedi.

i söndags vaknade jag med den vanliga söndags ångesten ändå, även fast jag inte druckit någon alkohol, tror söndagsångesten bara ska finnas där! saknade kärlek och var allmänt bitter, nästan lite bitter för jag inte vart ute under helgen. men det gick över fort.

idag är livet underbart, som vanligt, jag har varit på sentret och shoppat byxor och T. imorgon är jag fri och jag ska sova ut, äta god mat, tvätta och njuta.

fan vad jag vill hem till helgen, men kajsa fyller år och det blir ett kalas till tusen, får se, kanske hinner åka hem en dag ändå.

ikväll är det skräckfilmsnatt, tror ni jag behöver någon att sova brevid inatt eller ? JA!

hej puss ses!


det vackraset världen har sett




GRATTIS
världens bästa moster.
det är vid sånna här tillfällen man önskar att man inte bodde så långt bort ändå, när man vill fira och krama sina närmaste.  men du ska få en jätte stor kram i efterskott när jag väl kommer hem :)

puss och kram
love you.
hoppas du får en underbar dag :)


torsag

att ligga i sängen och äta choklad och nötter till frukost kanske inte var den bästa idén jag kommit på, men å andra sidan lagade jag matlåda tills idag, det väger ju upp lite lixom ;)

har precis kollat på det första programet av Lite sällskap, jag skäms, jag sitter här o skäms!
men det var ju jävligt kul också, längtar redan till nästa vecka :D

idag är det torsdag och jag ska snart börja jobba, det närmare sig helg och jag o kajsa har bestämt oss för att vara riktigt svenssons i helgen, frågan är bara hur man gör då? det enda jag kom på var, laga tacos och kolla på en bra film i soffan.

kära familj och kära vänner, räknade även ut att jag kommer nog inte komma hem till karlstad förän om en månad typ, eller jag det är väl bara 3 veckor kvar nu då ;) så det är dags att röva er hit och hälsa på mig :)





hej puss ses.


tattoo

alltså, jag är supersugen på att tatuera mig nu.




alltså, den här är så jävla snygg. vill ha den! ska man kanske våga?


lallalla

hej små barn!
 första tisdagen i månaden, alla vet vi väl vad det innebär :D beercall och utgång! konstigt nog känns det som dessa tisdagar bara kommer närmare och närmare varndra, känns som det nyss var beercall ju. men äh, inget hindrar mig, ikväll blir vi ett fint gäng, kajsa, jonas, elin, jonna, david och även angelica :) tror det kan bli riktigt nice :)


glömde ju berätta för er att i söndags, då röstade jag för första gången i mitt liv! jag röstade på olika partier i alla tre val, man kan säga som så att jag har lite svårt att bestämma mig. :P


imorgon kommer jag med en ny uppdatering om alla dumheter jag har gjort ikväll :)

puss hej ses


jag ska, jag ska

vet ni vad jag är ? trött på att vänta..
hur har jag kunnat hamna i den här sitsen ännu en gång! förstår inte, tänk va lätt allt var en gång i tiden.


karlstad

jag fick en liten utskällning av josefin, man måste uppdatera varje dag tydligen ;) jag skaaaa försöka :D annars så ska jag åka tillbaka till norge idag, jag är opepp faktiskt.konstigt nog, hoppas det går över när jag kommer dit :) på tisdag är det beercall, då är jag säker på G igen.

kommer sakna alla här hemma, har haft en kanon helg verkligen. många timmar har spenderats med josefin, vilken tur jag har som har henne måste jag säga, vem annars ska jag prata med om allt.

du, puss


kräfta

att känna som 14 igen är en härlig känsla faktiskt..



i helgen var det kräftkalas, jävligt bra! som alltid när man har bra folk runt sig.. det gör vi aldrig om, för dagen efter var inte speciellt rolig faktiskt ;D


snart bär det av till sverige igen också, torsdag eftermiddag är jag hemma, ska bli skönt och vara 3 ledig :)


hej puss ses







RSS 2.0