titta vad jag hittade :D


en dag i verkligenheten

och det sög!  ågesten kom flygande när jag drog paserkortet till den blåa dörren och möttes av coops äckliga fett lukt.. blä för att jobba, vill tillbaka till den drömvärld jag levde i förra veckan, allt var så perfekt.. om ett år älsklingar, och jag hoppas året går jävligt fort :)

när jag kom till jobbet fick jag helt plötsligt förfrågningar om jobb för resten av veckan så det lär ju inte bli nått sol och bad för mig, på fredag kanske omjag har har tur..  ska jobba i disken imorgon, känns väl sådär lagomt kul. NEJ

annar har det varit en fin kväll, käkat gårdagens pizza och druckit cola, packat upp kläder, myst här vid datorn och nu kollar jag beck.

nästa vecka på torsdag ska jag åka till grebbestad och hälsa på malin också, ska bli fint, hoppas det är fint väder då med, är ju så fantastiskt fint på kusten när det är fint väder..


ska sova snart, och drömma om dig..
PEACE AND LOVE
KRAMAS





PEACE & LOVE

jag har haft en underbar vecka, jag är trött och sliten som få, men det tyder på att jag har haft jävligt kul iaf. ska snart sova men ska duscha först, blir första duschen på en vecka, fräsch brud :D jag gillar det så..
jag har lärt mig mkt, om människor och om mig själv framför allt..
men en liten sammanställning då..

svettigt, varmt, gävle, ölbongen, för mkt hångel, sara, josefin, tove, joel, tobbe, timme, martin, ronny, sol, hamburgare, vatten, cider, vin, mkt trevligt folk, backyard babies, lasse, volbeat, mötley crue, håkan, gapskratt, handbojor, suck and blow, konsekvens eller konsekvens, trasiga stolar, barnpool, skavsår, hästpojken, gula converse, red light district, spritpenna, langos.

ja, jag kan nog sitta här i flera timmar och räkna upp mina upplevelser, jag önskar att jag skulle tillbax imorgon.
men då väntar jobbet :(


FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS!

vem är jag ikväll..

 


DEN ÄR TILL DIG IDIOT..



Jag vaknar bredvid dig
Ser alla bilder från igår
Du ser inte men hör hur jag frågar
Vem är jag ikväll?

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr
Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks dit du vill

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller vi tillbaks dit vi vill

När det äntligen är över

midsommar




stjärna!

torsdag




hejsan, hård dag på jobbet. så jäkla mkt folk!! efter jobbet drev jag foct till kmti och drog ett arobic pass, härligt, men var så jävla trött så kunnde inte ge allt kännde jag. får bli en annan dag..

imorgon är det midsommar, HÄRLIGT OCH VARA LEDIG!

jag köpte ett nytt te igår, med aloe vera inte som ska "rena" kroppen, smakar väl sådär, men tror att det funkar ändå.. ska ge enrgi åt kropp och hud står det. behövs kan jag säga! kanske är lurad, vad vet ja ;)

nu har jag äntligen fått min tv, så nu ser det ut som det ska här hemma, fått upp en hylla också som måste fyllas med grejer, löser sig nog ;D härligt med tv iaf. annrs blir det att plocka iordning här hemma  nu och sen sova göttt och vakna precis när jag vill! tack och hej

BB




cooool video, synd bara att det inte är jag som hånglar med han..
snart möts vi igen :D

tisdag



dåligt ljud som fan, men jävlar så bra :D freeeeeeeeefaaalllliiiiin...





omjag ska vara ärlig är jag lite bitter, jag är så jävla stressad, stressad i kroppen, känns verkligen som jag knappt hinner med mig själv längre och allt bara förfaller. ush..
imorgon är dagen fullpackad även fast jag är ledig, ska klippa mig, kolla stan fort, ta en sväng till druvan kanske sen sola, efter det ska jag hem och tvätta, sen ska jag till mamma så hon får färga håret på mig sen ska jag hem och ta emot en tv.. ojojoj
skulle vilja ha en ledig dag där jag inte har ett skit planerat, det lär väl inte hända än på ett tag faktiskt. just det systemet måste jag hinna med imorgon också, blä..

ska bli gött med en lugn midsommar måste jag säga, även fast jag är törr och jävligt tölig så behövs det för jag bryter ärligt talat ihop snart..

annars har idag har jag faktiskt tränat lite, har varit iväg till mamma och kört lite kondition, va gött.. annars har jag jobbat och efter jobbet köpte jag tält, luftmadrass och brassestol till P&L.. ska bli så fantastiskt kul jag lägtar som fan...

nej nu ska jag duscha och diska, damsuga får jag också försöka hinna med imorgon som vanligt ;) för jag vill somna snart.

pusshej

ojojoj




tiden går fruktansvärt fort nu för tiden, jag hinner inte med någonting, någon eller knappt mig själv längre. klockan är snart 7 och innan åtta hade jag tänkt att jag skulle  hinna damma och damsuga, bädda rent i sängen, duscha och äta kvällsmat. LYCKA TILL SANDRA. tack.

får väl ta lite imorgon då kanske, dammsugningen kan jag lätt dra ut på ett tag till, hatar att dammsuga. men imorgon ska jag träna också, för det var för länge sen jag gjorde det nu, fy på mig.

jobbar gör jag också, typ jämt nästan, idag, imorgon, på torsdag på söndag.. alla mina käraste ska tydligen åka till öland, låter ju fantastiskt kul och skulle lätt ha följt med om jag inte jobbade, men jag måste ju faktiskt jobba också, ska ju vara ledig hela nästa vecka, så det blir inte så mkt pengar denna månaden kan jag säga. hoppas ni får superkul iaf, jag ska vara hemma men mamma och pappa och lena på bomstad, och det ska bli supermysigt det med kan jag säga :) ser fram emot det faktiskt, konstigt.


om en vecka bär det av, borlänge nästa ! planerar för fullt nu ja, vad jag ska ha med osv.. har kommit på att jag måste köpa någon sorts campingstol för det suger att sitta på marken hela dagarna! så det ska inköpas även partytält pch luftmadrass så jag sover gött ;)


nu måste jag fortsätta med mitt liv här. hejssvejs


marcus det här inlägget var till dig ;)


onsdag



men det känns som trosdag på något konstigt sätt..

idag har jag jobbat, gjort festfat till ungefär 700 pers, shitt pomfritt.. 12 timmar tog det. är helst slut, äcklig känner jag mig också, även fast jag har duschat luktar jag fortfarande coop forum kök och café. ska bli fruktansväsrt gött att lägga sig efter det här blogginlägget nu..

annnars så var jag på fridas bal igår och hon var superfin, önskar att det var jag..

och imorgon gör jag min sista dag som cafétant på nobel, är superledsen över det om jag ska vara ärlig, jobbigt att lämna det när jag trivs så himmla bra, men hoppas jag får komma tillbaka och vikka lite ibland ändå :D

idag vann jag löshår på tradera också, ska bli mkt spännande att sätta i det när de kommer, om det blir någe snyggt.. 115 spänn betalade jag för det, det var 50 cm lågnt, svart, värmetåligt och såg ut som äkta hår med clips, blir nog superbra tror jag, kan vara kul för omväxlings skull lixom.

imorgon tar alla studenten också, LEV I NUET SÄGER JAG BARA!!!

sängen väntar. häj!

Mmm



ja, vad ska man säga ?

jag blir så kääär..


http://www.youtube.com/watch?v=iYsnBaBqLJ4



ärligt, varför är inte chuck hos mig!!!!!!!

jag gråter idag!




idag har dagen varit grymt jobbig, det har kommit tårar flera ggr, jag fick reda på imorse att jag inte blir kvar på nobel i höst, det känns skit.. trivs så jäkla bra där och det finns ingen bättre arbetskompis än veronica , kommer sakna henne som fan i höst :( vill ju jobba där och med dig!!!! så det har varit en hård dag. jag tycker synd om veronica som ska jobba med den där tölige fan också..  ÅÅÅÅÅH JÄTTE LEDSEN ÄR JAG! orka jobba på coop resten av livet lixom, NEJ TACK.. får väl hoppas på nått nytt vikk, men blir ju inte samma sak..
jag kom på förut att jag kanske vill ta en säsong utomlands, där det är mkt svenskar så jag slipper prata engelska  och mkt party, bara några månader och sen komma hem lagomt till våren igen, vore ju toppen fint tycker jag, så om någon vet hur man söker säsongs jobb utomlands säg till ???


sen fick jag tårar i ögonen och hjärtat i halsgropen igen, blev lite för mkt nostalgi när jag var och kollade på balen, jag längtar tillbaka som aldrig förr och jag vill gå på tullholmen igen med alla mina vänner och härja på skolan varje dag.. slippa alla krav.. jag vill uppleva allt en gång till ! det var underbart.. fattar ínte att man kan längta tillbaka till skolan så mkt alltså..

jävla bajs dag!

söndag




det är konstigt hur mkt söndagar påverkar en, varför är man alltid lite depp och vill helst gråta  på just söndagar ? kommer tiden ikapp en då när man varvar ner och tar det lugnt,  just nu tänker jag på saker som att hur jag skulle vilja att det skulle vara just nu..  önskar ganska mkt att jag inte var bortvald på söndagar, jag tror det är just på söndagar man känner hur ensam man är, alltså inte ensam så, man kan inte vara ensam när man har dom bästa vännerna i världen och den bästa familjen någonsin. men jag saknar nog närhet litegrann och det är det som gör att man känner sig ensam.


annars har det varit en fin dag, har varit hemma hos mamma och pappa och käkat och kollat på film, mys. så i taket lyser stjärnorna, vill man gråta ska man titta på den filmen, för fyfan va sorlig den var.  men grymmt bra..
alltså, ingen får dö före mig!







vill ha..


onsdag.

jobbade heldag idag också, veronica blev sjuk =( hoppas hon mår bättre tills på fredag iaf så vi kan gå på personalfesten..

 nu sitter jag här, äter chilli nötter fast med souercream and onion smak och lite ice tea, har suttit och kikat på tradera i en timme nu, fan det är farligt alltså.. hittar så mkt snyggt alltså. fastnar på en gång när jag går in där. därför jag inte varit inne och kikat på ett tag, men nu har min tradera period börjat igen kan jag säga.. har högst bud på tre saker nu, en skinnjacka ett par skor och även löshår :D här ska fyndas ;)


ikväll kommer lena med familj hit och äter någon form av kvällsmat och myser med mig.. :)
ska bli trevligt..

nu ska jag fortsäta kika runt lite, häjsväjs


Tisdag



fruktansvärt snygg.


idag är det tisdag, jag har jobbat heldag idag, alltså till halv 4 :P brukar ju bara jobba till halv 12 igentligen. men alltid bra att tjäna lite extra pengar. efter jobbet åkte jag till stan med syrran och hjälpte henne med studentpresent till simon. sen blev det ett step pass på kmti, jätte svettigt, jätte härligt.
och nu har jag precis ätit lite kvällsmat och avslutade alltihop med en härlig smootie :D

jani, barn! igår gjorde jag det, jag har alltså en stjärna bakom öran nu, som jag har tjatat i alla dessa år, typ 2 minuter av mitt liv tog det och gjorde inte sådär fruktansvärt ont som jag trodde att det skulle göra. BRA SANDRA!

nu ska jag sova. natti!

maria mena





hon är bra, hon kommer till P&L :D





måndag

dagen idag, den är fullpackad :P

jobbade till halv 12 som vanligt, efter det iväg till banken, fixade lite småskit, nu har jag precis rignt till tandläkaren, sen måste jag tanka bilen innan jag ska åka till kil och tatuera mig :D stjärnan bakom örat ska äntligen bli av :D när det är klart blir det hem och tvätta och plocka in i garderoberna sedan blir det att somna gott till boston tea party, hinner dock inte träna idag, det är ju skit! men får bli step imorgon ist :D


måste ju bara berätta hemskheten jag läste i tidningen idag, det har varit ett våldförsök på låglandsgatan, alltså på min gata :O natten till söndag klockan 3, fyyfan va läskigt.. klockan 2 cyklade jag hem. så en timme innan var jag exakt på samma ställe som den här idioten.. man är inte säker någonstans.. inte ens på bussen längre tydligen.. idioter!!!! som om jag ska våga gå hem själv på kvällarna nu lixom !


just det, glömde ju säga att det är gossip klockan 14,40 också. så det får jag försöka klämma in under dagen.. 


har även fått mina piercing smycken och mina örhängen idag, dom är härliga :D skit snygga.. blir nog att sätta i leopard örhänge sen.. =)

hejsvejs

++++




magtröjan, i like it.. brun mage med denna på :D

pörr




ååh. måste nog kanske köpa den här dvdn så jag kan kolla på alla om och om igen :D

RSS 2.0