den första svalan

- Alexander

nu är det äntligen lov =) så skönt. men i helgen ska jag jobba. det ska bli jätte kul faktiskt, var en månad sen jag jobbade på coop nu. annars under lovet ska jag satsa på min körning, ska även hjälpa min baby att flytta. sla bli så kul när du flyttar tycker jag :D och skönt såklart!
så lovet klommer nog rusa iväg, ska försöka sova lite också :D och jorre fylle ju 19 nästa helg också.. det är mycket som händer nu alltså =) det gillar jag..

annars har dagen varit slapp som vanligt.. gick till skolan kvart över 12 var där i en halvtimme och skrev prov på om hur man göra vin, sen tog jag bussen hem, och nu sitter jag här.. som vanligt ; )
ska nog fixa mig lite käk snart, och ikväll kanske det blir ett besök hos lena om hon inte ska ut.

haré bra alla

Thank you

-  Amy dimond

japp, nu ska jag skriva ett till inlägg för min vän fridas skull, jag måste ju hålla vad jag loooovar. men gör det såklart för att det är lite kul också.
idag hade jag två lektioner, var jävligt slappt slutade 20 över 11. sen åkte jag hem och kollade på one tree hill box 4, LoveLoveLove..

sen bar det av till stan och lämnade brottsoffer bössorna, dom var jätte tacksamma. det var kul :)

jag och mamma åkte till Lena efter stan, sen kom baby och det blev lite fika .. alltid lite kul att komma till lena, hon är världens bästa forever and ever.

imorgon blir det körlekton klockan 9, sen blir det även klippning vid halv 5.. ska bli gött och klippa av sig lite, fin putsa osv =D
ska rådfråga lite om hur jag ska göra med färgningen, vill ju verkligen ha svart hår med röda slingor..

nu är det jeperdy, det är nog bara jag och pensonärerna som kollar på det, men jag gillar't

Empty room

jag har lovat min kära vän frida att börja blogga igen, så hon har nått att läsa på dagarna.. och jag håller mitt löfte såklart ;D

jag kanske ska börja berätta lite om min helg.
emelie fyllde ju år i fredags så det blev lite kalas med släkten här, kladdkakan slår nog allt.
efter det bar det av till frida som nu är fyllda 18 år, mycket skönt och roligt tycker jag.. hon fick mina fin presenter och sen åkte vi in till arena och invigde henne lite ;)
den kvällen var lite blandad, hände endel roliga saker och endel inte så roliga saker, men allt löser ju sig alltid  =)
ILOVEYOUMYFRIENDS

igår åkte jag och gjorde ett fyra timmars pass på mcdonalds, var ju inte igår man jobbade där, det var fan mer än en månad sen det, måste säga att jag var lite ringrostig. men det var ändå kul måste jag säga.. blir ju inte så mycket jobb nu för tiden, finns inte så mycket tider någonstans längre.. men dte är ju lågsesång nu, så får hoppas det drar igång snart så jag kan tjäna mig lite pengar igen, för nu behövs det faktiskt.

efter jobbet umgicks jag med frida, det blev att prata igenom saker, rökpauser, melodifestivalen, mat, chips och lite kama sutra film..  hah rolig film alltså
there you goooo! =D

nu har jag även börjat plöjja igenom fjärde one tree hill boxen som syrran fick i födelsedags pressent.. jag måste säga att det blir fan alldrig dåligt det, älskar det! så jäkla bra är det.. snygga är dom ju också!

nej nu driter jag i detta. nu ska jag äta kladdkaka :D

RSS 2.0