winnerbäck sa:

"en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej"


mintu mintu

ja, då var änn en resa över, och jag funderar på vad som händer härnäst. jag tycker inte om att inte ha någonting att se fram emot.  kanske att mitt nästa mål får bli julafton eller något sånt, för nu är det dags att lugna ner sig lite.


efter ungefär 6 timmar i buss klev vi på båten, det var buffé ät och drick så mycket ni vill, större delen av sällskapet drack mjölk (även jag) för ölen var förbannat äcklig. åt massa god mat och efter det var det bara att dra igång festen, party på däck 10 och härj på däck 6. jag har även konstaterat att jag är allergiskt mot mintu ( tur att jag köpte med mig en hem) . jaja det shotades, dansades och dracks drinkar tills klockan blev ungefär 6 på morgonen, då var det dags att äta frukost buffé, tråkigt nog var jag mest jävligt trött och full så den frukostaen var väl inte den bästa jag ätit i mitt liv kanske. halv 7 var jag i säng, kanske somnade på ungefär 2 sekunder.

vakande upp runt 13 tiden och upptäckte då att jag hade ett cigarettfilter i örat, det var då ett försök till att rädda min töjning i örat då jag tappat smycket någonstans.  jag hade ju då tappat det brevid sängen så när jag skulle byta ut mitt ultimata ciggarettfilter till smycket satt det fast. jävligt ont gjorde det att rycka ur det måste jag säga, törrt och jävligt.

sen blev det brunch bestånde av rödspätta och remuladsås och sen var det bara att köra igång igen. shots, paraplydrinkar och bugga i mjukisbyxor. just vid det tillfället ville jag absolut inte gå av båten. önskar nog att jag var kvar där fortfarande.


resans bästa citat
"livet är åt helevte...., fast på ett bra sätt"


om att drömma

Jag lägger så mycket energi varje dag på att sträva efter mina mål och drömmar utan att riktigt känna att jag gör det på rätt plats.

det finns så mycket saker jag vill göra, jag har alltid 100 drömmar i sikte och blir alltid lite ledsen när jag känner att jag står still och trampar och inte kommer någonstans.









total

fyfan för en hemsk, rolig, störd, underbar helg. ångesten är ganska total. ska aldrig mera göra såhär mycket dumma grejjer på en o samma helg.
efter nästa helg ska jag sluta dricka alkohol, jag ska aldrig mer jobba bakfull osv osv..


det snurrar i min skalle! önskar så mycket att jag bara var typ 5 år igen. bekymmersfritt och sova brevid mamma på nätterna.
fast just det, jag blir ju bara äldre,fuck.



och nu ska jag berätta en hemlighet för er. jag är trött på att vara ensam. och jag vill absolut inte vara ensam inatt. för jag är mörkrädd.






och jag tänker på dig, jag hoppas du har det bra i nangijala.


lilla fågel blå

nu har jag lärt känna ännu en ängel.

när ord inte räcker till känner man sig hjälplös, men du var en fantastiskt människa med underbara egenskaper. hur kan detta hända en sådan fin människa som dig.
en person som du, som alltid ville andra väl, en person man kunde prata med om allt. en person jag såg upp till, en som alltid njöt av livet. många gånger har jag tänk " när jag blir äldre ska jag bli som mimmi".
du var en av dom bästa arbetskamraterna jag haft!


när sånt här händer, det är då man börja tänka ett steg längre. man ska ta vara på varenda sekund i livet för nästa sekund kan det vara försent. ta vara på personer du älskar och visa dom det!

vi ses i nangijala




inte ens en blind kan blunda och tro på det.

det är just nu det är dags att ge upp. annars kommer jag stå här och trampa, i samma jävla skor som alltid.


annars så har jag haft en helt kanon bra helg i karlstad, jag har hunnit med precis allt jag velat, gjort massa roligt, hade tillomed roligt på krogen (kan ju vara för att jag var dretfull dock). och idag har jag varit fruktansvärt jätte bakis och väldigt ömtålig, kanske börja gråta snart faktiskt.

igår när jag hade druckit en halv vinflaska ringer kajsa och elin och säger att dom är i karlstad. fan vilken superöverraskning, superglad blev jag :) tänk att ha alla sina bästa vänner på samma ställe, vilken lycka :D


imorgon är det dags att åka tillbaka till norge, jobba lite och invänta nästa veckas bravader :)



godnatt

för bara några timmar sen tyckte jag att allt var ganska okej ändå. även fast dagen har fyllts av ångest och bestut som jag inte orkat med. men nu är jag jävligt arg, uttråkad och bitter. fick precis det här super suget att jag bara vill bort. bort till något varmt ställe helst. jobba med något jag aldrig jobbat med förut, lära mig något nytt, göra nått som ger mig någon form av "kick", något tillfredställande.


vänta och vänta och vänta o se vad som sker.. fruktansvärt tråkigt.

godnatt


ensam sandra söker

typ lite sällskap av det motsatta könet, nu i dessa underbarat hemska mörka höst tider vill ju alla ha någon att hålla i handen, så jag tänkte göra om min blogg till en dejting blogg för bara mig själv. eller kanske inte. men tänkte skriva en superliten kontakt annons i alla fall och hoppas på napp.
och när jag då har tänkt över det här inlägget har jag kommit fram till att i en kontakt annons skriver man om sin drömpris(ar), eller?

so let's start.


ÄR DU ELLER SER DU UT SOM DREGEN?




tuggar du hårdrock till frukost, har långt svart hår, tatueringar av leopardmönster, eller va fan skit i hur tatueringarna ser ut, bara du har tatueringar! piercingar! fördel om du spelar i ett rockband, typ bas eller gitarr. använder diverse accosearer en hårdrockare ska göra, lixom nitbälte, ringar, bandana osv. dricker sprit direkt ur flaskan och spottar aldrig i glaset. men ändå är en riktigt hemma-mys kille.


ÄR DU ELLER SER DU UT SOM JOEL KINNAMAN/FRANK WAGNER?



killen som kan charma vilken tjej som helst med sina ansiktsdrag och tränade kropp, driven personlighet. en riktigt badboy som hanterar alla situationer cool lugnt och med mycket pondus, fast ändå en riktigt mjukis när det väl gäller.


ÄR DU ELLER SER DU UT SOM ANDREAS GREGA?



en livsnjutare som tar alla dagar som dom kommer och är mer spontan än kajsa. har en grymt härlig klädstil, bryr dig om andra människor och vill alla väl här i livet. gillar att dricka te framför en levande eld. gå underbart långa höst/nattpromenader med en cigg i ena handen och skratta tills solen går upp. och har ett leende av guld ;)



ÄR DU ELLER SER DU UT SOM DANIEL NORBERG?



en riktig svärmorsdröm, charmtroll, söt att se på, nästan lammkött. med båda fötterna på jorden och en trygg personilghet. spelar och sjunger fina visor som får alla att le.
och en sak till (jag hittade daniel norbergs facebook först och blev vän med han först av alla, innan han ens var med i idol. så man kan ju säga att vi nästan redan är tillsammans lixom, så ni 3500 brudar som har lagt till honom på fejjan den senaste veckan BACKOFFeller så kanske jag inte var så speciell ändå. skit





sammanfattning:

musikalisk, snygg, ambitioner, öl osv osv.


är du den jag söker, kontakta kajsa så får du veta mer!


....

Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam


lilla london

helst vill jag
 vända dig upp och ner och skaka om dig, och i den stunden ska du säga allt som du vill säga och göra allt du vill göra utan att bry dig om vad alla vill och tycker. skit i allt och alla och följ ditt eget hjärta. jag lovar att det är den bästa lösningen, jag om någon vet hur det känns!


kollade precis på Eclips. jag säger bara JAKE!JAKE!JAKE!
alltså vilka superbra filmer det är alltså :) vill se mera! önskar att jag hade någon mer bra film på lagar som jag kan mysa till just nu när jag är helt slut, trött, förkyld och tillomed ledig idag.


jag saknar alla där hemma nu lite :) om en och en halv vecka kommer jag hem och då vill jag kramas. tur att tiden går så fort här, hinner knappt blinka innan det händer något.


OCH JOSEFIN, min kära och bästa vän i livet. jag finns alltid vid din sida och kommer alltid finns vid din sida vilka beslut du än tar och hur dumma dom än är :D men jag är rädd om dig och jag älskar dig!




miss you kiss you love you.



who wants to be alone..

att vänta på saker som aldrig händer, är något som gör mig mycket frustrerad nu för tiden. eller har väl alltid gjort. ska det hända nått ska det hända nu annars kan det kvitta. typ lite så är jag.

och nu har jag kanske väntat lite för länge, och på en för mycket.


pursuit of happiness

en helg går fortare än vad man tror när man sover bort större delen av den. i fredags efter jobbet sov jag tre timmar innan klockan blev 8 för då var det myskväll och idol. kajsa byggde ihop sin egen säng med soffan och där låg vi med en skarv i höften :D när idol resultatet var upplöst klockan 11 somande vi sött båda två. när vi vaknar dagen efter upptäcker jag hur ont jag har i halsen och huvudet. alltså jag blev sjuk på en gång jag slappnade av lite med andra ord. när jag åkte hem till mig hade david lagat frukost åt mig sen somnade jag snällt igen. sov bort 4 timmar till av mitt liv och sen blev det fest som vanligt en lördag i jessheim.
vi hamnde aldelsess för lång bort på Sand där det fanns mycket ögongodis att kolla in, det hånglades, kräktes, någon var bitter, någon var arg, någon var ledsen och jag stog inte för något utav detta för en gång skull :) när vi gick hem hoppade vi på höbalar och sjöng till melissa horn.
jag somnade i min säng, vakande upp klockan ett och drack en hink med vatten sa hejdå till alla våra nattgäster och somnade sedan om till klockan blev runt 17 tiden. och just i det ögonblicket upptäckte jag hur man blir av med söndagsångest. man sover bort den!

resten av kvällen spenderade jag med kajsa, vi kollade på sweet home alabama och ältade all kärlek här i livet, tyckte synd om oss själva i vanlig ordning och bestämda oss sedan för att åka iväg och käka på esso. och nu sitter jag här utan ångest, saknar någon och undrar hur fan jag ska kunna somna denna söndag kväll?




fredag

jag och min beslutsångest är väl inte bästa vänner alla gånger, eller typ aldrig. nu har jag velat fram och tillbaka i flera dagar om jag ska åka hem eller inte. men jag tror jag har kommit fram till det vettigaste beslutet ändå. josefin är inte hemma och ingen annan heller för den delen, möjligtvis andrea. såklart vore det mysigt att kramas med mamma och pappa o lena då. men jag tror ni klarar er i 2 veckor till utan mig :)

så nu ska jag sova ett par timmar efter en sinnessjuk dag på jobbet.

och ikväll ska jag och kajsa kolla idol, äta godis o chips ch bara mysa! njuta av att jag är ledig imorgon. och såklart hoppas på att daniel norberg får en plats i kvalet. jag är kanske lite småkär i honom!


pusss hörrrni


RSS 2.0