om du lämnar mig nu

- Lars winnerbäck feat. miss li

dom två första dagarna i skolan har gått nu, ganska shlött men ändå tråkigt.
det enda roliga som händer är några nya roliga ämnen annars känns allt skit. vill att malin ska komma tillbax, det är helvete tomt utan dig alltså.. kommer sakna dig enormt mkt under detta året.

imorgon är jag ledig och på onsdag börjar praktiken på obs resturangen och då öppnar ikea också så det kommer vara väldigt mkt att göra och direkt efter praktiken ska jag över och jobba till klockan 9.. kommer bli en lång dag likaså på torsdag.

ont i huvudet och trött är jag, är inte van att gå upp så tidigt, inte van att sova så lite. men man vänjer väl sig snart hoppas jag :)

nu ska jag åka till helena och planera hennes bröllop, ska bli jätte kul att servera faktiskt  =D

pussspusspusspusspusspusspussspusspusspusspusspusspusspusspussspuss

closer

-goapele


ja då var det sista dagen på sommarlovet då, kommer nog inte hända speciellt mkt roligt denna dagen.
jag ska gå till lena och hämta min cykel sen ska jag cykla till jobbet och jobba till klockan är nio sen är det väl bara hem och sova och gå upp till skolan. ush ush ush

men helgen kommer bli kul, imorgon ska jag med mamma och dricka vin hos kicki och på lördag blir det kräftskiva :D
ska bli så grymt skoj att festa med alla jobbar kompisarna :D längtar som fan!

och nästa vecka händer det massa grejjer, jag ska börja praktisera :S jag ska jobba ganska mkt för att ikea öppnar, jag ska servera på ett brölopp nästa helg och det ska planeras i veckan och jag ska antagligen till doktorn och få reda på vad det är för fel på mig! vore skönt att få reda på det så jag slipper gå runt och vara orolig hela tiden :/

som sagt varje år när skolan börjar, så ska jag försöka ta tag i mitt liv nu :P jag ska sluta äta onyttigt hela tiden, jag ska börja träna och jag ska ta körkort!
hahah, får väl se hur det blir med de ;D ;D;D

saknar min baby på dagaran nu när han jobbar =(
det var bättre när du hade semster :D


meeeeeeeeeen nu ska jag göra mig iårdning och börja gå till lena snart :)
pusstja

i'm yours

- jason marz

2 månader idag :D hihi, tycker värkligen om dig jätte mkt! det är inte lågnt kvar tills du är hemma häller lite mer än ett dygn nu bara :)
idag är det sol första gången på flera veckor, alltså riktig sol, sommar sol, ligga på bomstad sol. så jävla gött. har faktiskt lyckats bli kräfta på kuppen. så jäkla gött och bli lite brun lixom. hoppas det håller i sig i några dagar till nu bara. vore ju så najs om det var fint i gävle när vi ska dit :)
jäjä nu ska jag in o duscha för jag och josefin ska tydligen ut ikväll ;D heheh

pusstja

over my head

- the fray

japp imorse var man uppe i tid så nu är jag trötter och jag käkar nötter :P hihi
jobbade till klockan tre sen åkte jag hem och tog mig en dusch och efter det blev jag väldigt trött, sedan fick jag varma mackor av mammi och nu ska jag bara slappa hela kvällen framför tven tänkte jag. först blir det  "vad blir det för mat" sen "beck" sen "csi" sen blir det sovaaa och imorgon är det måndag då är det fan inte långt kvar tills min sötnos kommer hem :D shitt vad underbart :)


pusss&kraam

giftigt

- mange schmidt

det är ingen som förstår hur mkt jag vill att du ska vara hemma nu :( kom bara hit och sov med mig, pussa på mig, krama mig, prata med mig, titta på mig.. jag förstår inte ens själv hur man kan sakna någon så mkt! men tydligen.

iaf
jag var ute igår eftersom frida fyllde 18, så först var vi hos henne och åt massa gott sen blev det arena och kollade på laser. det var väl helt okej. MEN det finns fan folk till allt och alla är så jävla dumma i huvudet på fyllan, vad tror dom lixom! uuuäh
och idag vaknade jag halv 3, det var inte allt för skönt att sova bort hela dagen och missa all sol som var för en gång skull. men nu på kvällen har jag varit hos frida på fest som hennes syster och hon hade, det var jätte kul men jag var inte på topp humör eftersom jag ska upp till jobbet halv 8 imorgon :S annars hade jag haft grymt kul för det var massa nya människor och fin stämmning.

ska nog lägga mig nu, sakna lite och sen sova lite! puss och natti.

beautiful girl

- sean kingston

öppnade på jobbet idag, kom dit och det var ingen där, kolsvart överallt och jag visste ju inte vart man tände på det där jävla stället så jag ringa sara och till slut kom vi fram till vart nyckeln till kontoret var så jag kom in där och fick tag i fredriks nr, tur att han va påväg.. lite läskigt var det där i mörkret..
annars har jag varit på bio idag med malin, det var trevligt. lite läskig var den allt. disturbia :D men jävligt bra var den!
sen blev det att prata av sig och röka på Lberget med vickan och gela, det var mysigt :)
och imorgon blir det utgång för frida fyller ju 18, ska faktiskt bli riktigt kul att gå ut imorgon, jag hade så kul förra fredagen så jag har fått mersmak.. hoppas det blir lika roligt imorgon med, med det blir det nog!

nu får det bli en film, puss och godnatt

RSS 2.0