valborg

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done..








det är valborg, jag ska bli full och jävligt odräglig, beté mig som dig, pussas med josefin och springa barfota i vårnatten med en mentholcigg i munnen :D

hello you



snälla lilla du, vad vill du mig ?
jag trodde det var över.. orkar nog inte spela mer faktiskt..


idag har jag äntligen lämnat in papper till riksbyggen, så nu är det bara att hålla tummarna på måndag =) imorgon är det valborg och det ska grillas hemma hos frida, ska bli riktigt mysigt faktiskt. sen är det första maj och våren är här på riktigt, tiden går så jävla fort! 1 maj blir det kalas för vicci och gela, så jag och korre var på stan och köpte födelsedags presenter till dom idag.
nu ska jag lägga mig i sängen och mysa, ska sätta på twilight på min mini dator, för har ju inte sett den än, ska bli spännande och se om den är lika bra som jorre säger :)

och du J, vad skulle göra utan dig min ängel.




 

hittade en gammal goding, texten stämmer så grymt mycket!

jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.

vad ska man med känslor till, dom gör ju ändå som dom vill.

GAME OVER!

du vann! men på en jävligt låg nivå..


idag har ja jobbat i vanlig ordning, sen var det bergvik och ikea en sväng, efter det åkte jag hem och sov en sväng. sen blev det att träna step och sen lurade joel med mig och josefin ut och springa ;) så blev 2 timmars träning idag :) mkt adrenalin! när jag väl var hemma och hade ätit en god kvällsmatoch hade duschat ringde dom ifrån sängvägen och sa att vi skulle ha pankaks kalas :P så ingen tidiig kväll ikväll inte. men nu ska jag äntligen sova :) är jätte trött!


PEACE&LOVE09 BOKAT! yeees

tomt

det är tomt som fan.. nu
fattar ingenting faktiskt!

en falsk jävla idiot är du verkligen :/
synd

vilken härlig dag..

hejsansvejsan!
vädret är underbart och jag har pumpat lite adrenalin. hääärligt.

annars så är det fredag och det är helg och det ska vara vackert väder hela helgen, kan det bli bättre ? ikväll eller snart blir det att dricka några cider i solen med min godaste vänner!

tittar på lägenheter för fullt också, ska antagligen kolla på en till på låglandsgatan, men den är dock lite dyrare..
vill man bo eller vill man ha roligt på ankan för 500  ? som min arbetskompis sa.. och det är fan frågan de ?
men bestämmer mig när jag har sett den andra. lutar ju åt den som är lite billigare faktiskt.. vore ju sååå fint att ha eget nu när det blir sommar och allt :)

och pojkar, ni var superduktiga :)


kan det bli bättre..

 

ärligt, dom två bästa någonsin på samma scen ? vart var jag då, är frågan. så jävla coola :D

jacks n jokers



jacks N jokers jacks N jokers jacks N jokers jacks N jokers jacks N jokers
pojkarna spelar på ankan ikväll, ska bli kul :) pussochkram

annars så har jag precis ätit massa hemmagjorda köttbullar med makaroner, fan va gött det är med mammas köttbullar, men lite ketchup på. även mormors är underbara, och michaels mammas :)
Mmm,..

imorgon ska jag iväg och kolla på en lägenhet på låglandet :D så kanske blir granne med mormor och lena :D kan ju bli kul ;)

nu måste jag bli snygg :)


hejhejhej

leopard


nu har jag precis myst ner mig i sängen i mitt nya underbart snygga natt llinne! Ljuvligt att lägga sig i tid för en gång skull =)



party imorgon allihop, änkaaaaaaaaaaaaan. ses där ;)


någonting man ska förtjäna..


som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

tattooooo


hej snyggingar..


jag vill tatuera mig, om man skulle bli rik och få tummen ur och göra det kanske..
tattomässan i helgen också, kommer väl bli ännu mer sugen då antar jag..
det är så mkt jag vill göra, så vet inte vad jag ska börja med.
aj aj aj vad ont det kommer att göra!

step up sen :)
hej hej hej

den hemlige kocken


jag är nöjd idag, för idag har jag tränat ännu en gång och imorgon ska jag träna step igen. vem kunde ana att jag skulle tycka att det var kul och träna. det känns bra, jag mår nog bra av det ändå, även fast det värker i varenda kroppsdel nu för tiden, men det går väl över kanske. ;D



annars gott folk, så borde varenda unge läsa denna boken..



visste ni att den rökta skinkan vi köper i butiken oftast inte alls är rökt, det är insprutad vätska som ger skinkan en rökig smak. visste ni att det är spenat i magnum glass ? visste ni att det finns äckliga medel som gör att vårat frukostbröd smakar färskt fastän det inte är färskt ?

är inte detta bra sjukt.. läs den !

jag kommer väl antagligen vara skadad för livet när jag har läst klart denna boken :P


nu ska jag sova, natti

hejhejhej


örk



jag vill bara att du ska bevisa nått, bry dig...

orka vara så jävla patetisk sandra, du vet, men vill inte inse.


idag har det kommit tårar, det känns bra! det behövdes..


helgens bravader..

allt började i torsdags med förfest med josefin, sara, malin och ett par pöjker, det var lite törrt men när vi väl kom till ankan mådde jag bra igen, alex shoulman var där och det var ju ett sammanträffande att jag hade läst ut hans bok med carolina gynning samma dag. jag var nöjd med mitt liv när jag gick därifrån och somnade tillslut i josefins säng.

fredag var jag faktiskt och tränade, tro det eller ej, men jag gjorde det igen, andra ggn på 2-3 år :P körde lift it och det var helt okej, känndes ju i kroppen kan jag säga, har fortfarande träningsverk, efter träningspasset ringer josefin och är panik slagen och säger till mig att hon inte ser någonting så det blev att sätta sig i bilen och köra till  Hhagen och hämta upp henne, ögonen var rejält svullna på henne alltså. vi åkte till och köpte pizza och sen viade till mig, pappa gav josefin en allergitablett och efter 20 minuter somnade hon.

lördag var det dags att jobba på coop efter en hel natt med ångest. 7 ringde klockan och josefin vaknade till hon med, hennes näsa såg ut som en potatis och hon var svullen överalt typ. så det blev en sväng till akuten med henne innan jobbet. efter jobbet var det förfest hemma hos elin och det var trevligt, det kom massa kompisar ifrån förr och det var riktigt kul och prata med alla om vad dom gör nu för tiden. när alla gick på krogen var jag dödstrött och väldigt low så jag följde inte med.

imorse vaknade jag upp hemma hos Mr P och vet inte om det var bra eller dåligt. var ju självklart kul och träffa honom och det känns väldigt bra att vi kan vara kompisar.
annars idag åkte jag iväg till begvik och köpte massa nyttigheter efter det bäddade jag rent i sängen, slängde ihop en smoothie och kollade igenom en ny solo tidning. efter det blev det bk och gossip girl och nu ligger jag i min säng och myser med en vitamin well's och väntar på söndagsparty och att någon ska bry sig!

ångest ångest ångest ångest ångest, nu börjar det vanliga livet igen!

game over



jag orkar inte spela mer nu, jag ger upp!

down down

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down





alla naglar målas svarta idag, coh snart färgas ögonbrynen svarta också. fattas bara att jag behöver färga mitt hår svart igen, får nog bli under helgen, har bestämt mig, blir hela håret svart, bli så jobbigt att underhålla det röda om jag ska ha det under sommaren, kanske till hösten gott folk ;)

jag har fruktansvärt ont i min rygg idag, vet inte vad jag ska ta mig till nästan, ska nog knapra lite ipren snart. det är inte bra att vara ledig och få sova hur mkt man vill, tror fan inte kroppen mår bra av det ja.. eller så är jag bara jävligt klen.

ska iväg till stan och försöka hitta mig en jeans jacka sen, blir en sväng till systemet för det ska förtäras alkohol ikväll också ska jag väl in i dimman på ankan antar jag ;)

hejhejhej

stort D

saknar du mig inatt ?
det gör jag med..






ärligt talat, dregen var med i roomservice förut, och nu är jag bara ännu mer övertygad om att han är min drömkille! sååå när ska du bli min igentligen? så fruktansvärt fruktansvärt jävla är vad han är !


annars har jag påsklov om jag inte har nämt det innan, därför jag har så mkt tid att blogga antagligen ;) men ska väl försöka hålla igång och uppdatera för min trogna läsare..

jag ska försöka läsa ut carolina gynnings andra bok som jag har här på sängbordet ikväll, så jag kan börja läsa någon annan snart, har ganska många som jag vill läsa nu för tiden, så får bli en riktig bokmal snart.

imorgon ska det bli fint väder och det vankas utgång hörde jag någon viska, men jag vet inte.. blir nog en lugn utgång isf.. trött på att vara full jämt :P
annars imorgon ska jag försöka sola lite ute i det vackra vädret, städa mitt rum, bädda rent i sängen med mina nya sängkläder, måla min naglar och försöka vara allmän pigg och glad.

hejhejhej hemskt mkt hej

glitter..

 




When we make love
It's hard to tell
If you're dreamin' of me or
Someone else

That drunken kiss
Seems like a lie
Don't say it's forever
And then say goodbye

Glitter
Don't ya leave me, please
Believe me
I only want your love
Glitter, you're my lover, I'll
Have no other girl
I only need your love

When mornin' comes and the
Sun shines bright
You gonna need someone
Someone that treat ya right
So don't walk out
When you wake up
Let's give it a chance girl
Let's give it a shot
Give it a shot now

Glitter, don't deceive me
Gotta believe me
Only need your love
Glitter there's no other
You're beautiful
I only want you

This is fine for now, but
Maybe let's make a baby
Inside of you
It's just the time, we gotta
Find, I want your name
On my tattoo
You blow my mind, so tell me
I wanna know

Glitter shines forever
Forever an'ever
I only need your love
Glitter lay your head
Down here
I'll always be so near
I only want your love

Here come the
Here it comes
There goes the
There it goes
Here comes our
Love again
Through the
Window out
I only want your love

There goes the
There it goes
Here comes the
Here it comes
There goes our love again
Out the window

som jag hade dig förut


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut..
nu kan det vara försent att säga som det är ?

tro det eller ej men jag har fan varit och tränat idag, jag och korre tog ett step up pass på kmti och det kändes förvånansvärt bra.. svettatdes som en gris, svettatdes ut all skit jag hade i kroppen efter förra veckan antagligen. trode ju dock inte att det kunde rinna så fuktansvärt mkt av mig då ;)

ikväll blir det lugnt och fint, ska läsa lite i mina böcker, sova ut imorgon och inte ha något planeart imorgon alls. känns skönt som fan nu när man har lov att ta det lugnt lite.

förövrigt åt jag en göör go kvällsmat, skärde tomat, gurka, avokado och feta ost i små bitar och mosade ihop det till en liten salsa, tog det på en rostat macka med lite skinka på. wonderfull ;)

hejhejhej

dagarna, veckan, livet

jag har insett för länge sen att det aldrig kommer att funka, men ändå försöker jag och vill jag..   jag vill inte dansa din dans längre, från och med nu ska jag dansa min egen.



veckan var ett under att jag överlevde kändes det som´, 6 dagar i streck än INTE OKEJ.. nu får det bli ändring !
denna veckan blir jag en bättre människa, jag har redan börjat fint, iofs är det bara tisdag förmiddag än, men jag har inte rökt, druckit alkohol eller ätit godis under dessa få dagar som gått på denna vecka. bra sandra..

igår fixade jag iordning min kära blue jane, så nu är sommardäcken på och hon glänser som fan både utanpå och innuti. så nu får ni fan ta av er skorna om ni ska gå in i min kära pärla ;)

och idag ska jag vara så jävla duktig att jag ska träna, så gå på ett step pass på kmti klockan halv 7 med josefin, är väl inget som kommer hålla i sig men kan ju försöka få upp kondisen lite iaf.
efter dessa två basketmatcher vi haft under helgen på sängvägen så har jag kommit på att min komdis är nollochingenting...

annars så är jag jävligt sugen på att tatuera mig, vågar man foten eller ska man göra det på ett säkrare ställe ? vill foten, men kommer göra förbannat jävla ont som jag har förstått det ? eller vad har ni och säga om det ?


annars är jag i stor behov av en lägenhet så om det är någon som har en på lager så säg till för fan. jag vill jag vill jag vill inget annat än o flytta, kan tänka mig nästan vart som helst snart tillomed.

nu ska jag åka till lena och umgås lite. hare fint hejhejhej

ooops!

tänk dig att det är så lång kö in till ankan att du håller på att mosas på en skärtorsdag, kunnde man ju inte tro.

tänk dig även det lortigaste stället i stan, det är skabbigt på riktigt, tjejerna beter sig som horor, dansar lite för överdrivet med mycket jukkande och har så lite kläder som möjligt på sig, så lite att det ser konstigt ut. tre konstiga killar hade klätt ut sig till kycklingar, dom var iförda kalsonger med gula fjädrar på, endast! så fort man dansade lite på dansgolvet kom det 4 finniga 18 åringar och stötte på en, och dom fattar ju inte när man driver med dom, desperata jävlar! musiken har dom förstört genom att göra olika remixer av allt och jag fick nästan tinitus av all skitmusik på samma gång. och så fort man kliver in på detta stället fastnar det glas i skorna och det luktar hemsk mkt turksvett!
det står betald på höger armen idag så jag antar att jag var på arena igår!
vilken jävla dynga!


jag är aldrig bitter

åååh färjestad!



ikväll vinner färjestad va ? ;) hoppas på det ! då blir det party ikväll. det blir det ju ändå eftersom alla tjejerna ska ut och käka och kolla hockeys klockan 7, känns väldigt kul att det är alla som gör någonting tillsammans för en gång skull. men såklart så kommer jag decka hos korre och sedan upp till jobbet, så lite lugnt får jag nog ta det!
men ska bli kul som fan ändå =)

och imorgon då ska jag gå till systemet för första gången, hah läskigt :P

annars restan av helgen blir det party, och påskbord hos mormor i stugan på lördag.
mitt påsklov börjar ju imorgon också =) ska vara ledig en hel vecka, ska bli riktigt skönt faktiskt, behöver det verkligen.

nej nej, men hejssvejs

20 barre..

nu har jag blivit en stor flicka och fyllt 20 år, känns bra. livet är på topp och jag undrar vad jag ska göra med det, men det ordnar sig, bara jag får skratta mig igenom det :) får väl gå till bolaget nästa helg som josefin säger och känna på hur det känns.
jag fick frukost på sängen och en mini pc imorse när jag vakanade, dtorn går varm just nu kan jag säga. den kommer få sova med mig inatt kan jag säga =P underbart..

annars så fick jag ju en piercing i näsan av josefin i onsdags, det var fruktansvärt, äcklig smärta! men jag är jävligt nöjd nu :) älskar den faktiskt, ser  fram emot när jag kan sätta i en ring om 6 veckor, kommer bli råsnyggt.. eller lortigt som mamma tycker :P

hockey sen också, dom förlorar alltid på min födelsedag, så varför skulle dom inte göra det denna gången också? men man kan ju alltid hoppas.

är även lite nervös för vad lena har kokat ihop åt mig, nått pinsamt och farligt verkar det ju vara iaf. vi får väl se runt 17 tiden när hel släkten kommer..

tacos och öl bjuds på ikväll för den som är sugen ;)

hejsvejs

korre

josefin , vad skulle jag göra utan dig ?

bärga vad du kan ifrån det här vraket

 






säg minns du hur det är jag brukar vara
minns du hur stabil jag var igår
nu är jag påväg att lösas upp till ingenting
för dagen har varit prövande och svår
kanske onödigt svår...

RSS 2.0