tajjja & ting


(som ingen annan)



imorgon ska jag få en förtidig födelsedagspresent :) jag ska få perca mig i näsan.. ska bli spännande, får hoppas på att jag inte svimmar bara. har inte sagt nått till mammi och pappi än dock, ska ju bli kul och höra vad dom säger :D haha

annars älskar jag mitt meninglösa liv och hörde att det snart skulle bli sol i dagarna här, då är jag lycklig.
trött på och jobba är jag dock, men snart ska jag har påsklov i en vecka, ska bli underbart och få sova ut och ta det lite lugnt ett tag =)

annars så fyller jag 20 år på söndag, göttis. får väl bli någon slags fest framöver. känns fint känns fint
allt är fint!

hejsvejs

.....................


fan va härligt söta


yes

jag har ont i halsen och är lite småsjuk och det suger när jag vill vara ute i det fina vädret.
och imoegon och på torsdag ska jag jobba ifrån 7 på mårgonen till halv 8 på kvällen, kommer ju inte direkt bli friskare av det :/ skitliv.

men korre är hemma för gott nu, forever. najs som fan. nu kan vi göra vad vi vill när vi vill :D hihihihhiihihiih utgång så fort jag känner mig bättre och fira :D det är våran vår och sommar detta året, det kommer hända mkt sjukt roliga grejer :D YYYYYYEEEEEAAAASSSS.




hejsvejs

vårkänslor




jag tror jag är kär! i våren :) finns nog inget bättre än vårkänslor, när solen skiner, skinnjackan på, solglasögon och tyg skorna åker fram. det är så härligt. jag blir så lycklig!

jag älskar mitt meningslösa liv :)

november rain






om jag någon gång gifter mig, ska jag nog gå in i kyrkan till denna låten!

branäs igen.


hey snygging ;) föresten, har jag nämt att backyard var grymt bra :)!


på torsdag kväll åks det upp till branäs igen, med tobbe, timmie och joel. ska bli grymt kul! OCH JAG MÅSTE LÄRA MIG ÅKA. på riktigt alltså. om jag bara slutar va så jävla feg så kanske det funkar bra.
korre har sängarna bäddade när vi kommer på natten, love you my one and only.
pusshej

män som hatar kvinnor



jag var på bio igår med min sara, jätte mysigt hade vi med en fika innan =) filmen var mycket bra och väldigt sevärd! jag har ju inte läst boken så allt var som en överraskning i hela filmen.
alla borde se den tycker jag. och Rapace var jävligt bra hon också =)



pussshej

längesen nu


hey snyggingar


jag har haft sportlov, även ifrån bloggen har jag märkt, men jag får väl ta och ändra på det :)
har varit i branäs över sportlovet och det var röj som fan, josse fylllde ju 20 baljer också. härlig helg måste jag säga. blir en ny sånn om 2 veckor igen antar jag :D

annars så krockade jag lite igår, eller körde av vägen och körde in i ett staket. smart sandra! men det var halt som fan och jag kunnde verkligen inte göra någonting åt saken. tur att det var massa snö ivägen, annars hade väl min lilla minibil krossats antagligen.

så leker livet nu. pusshej

RSS 2.0