oh my god, find a cure for my life..

Oh my god
oh you think I´m in control
Oh my god
oh you think it´s all for fun
Is this fun for you?







jakten på lycka

dagens sanning som jag ska berätta för er nu trodde jag nog aldrig att jag skulle säga, eller känna.
jag saknar allt hemma i karlstad, min familj, mina vänner, min lägenhet, träningen. just nu skulle jag vilja ha min fina lägenhet på våxnäs, ha nära hem till all min familj, släkt och vänner. storhandla en gång i månaden, ha mysiga hemma kvällar på fredagar och lördagar, äta godis och chips till söndagsfilmen klockan 9. träna var och varannan dag på kmti, jag skulle vilja börja dansa igen. vara ledig på helgerna.


men tanken på att lämna norge gör lite ont, stämmningen, allt roligt som händer, alla underbara människor, och lämna kajsa och elin skulle jag absolut inte klara, riktiga vänner för livet.


så vad ska man göra? kan inte allt och alla vara på samma ställe.




och där glömmer vi allt jag nyss skrivit och fokuserar på något annat. på veckans schema står träning, nu ska jag bli fit som fan, och producera endorfiner till tusen. hejdå



karma

endra karma eller bara gud som vill straffa mig för min tankar haha. annars kanske det är psykist, eller går det att tänka sig till o bli sjuk?

även om jag mest ligger i sängen och myser just nu så vill jag bara att det ska bli fredag :D kommer bli världsklass röjj med alla bästa!


onsdag

I know that I'm just a toy for you in your cruel game but guess what ? You are playing with fire..


om allt..

en sak jag har lärt mig på senare tid är, ingenting blir som man tänkt sig. absolut igenting blir så som du har tänkt att ditt liv, din dag, den kommande timman ska bli. både på gott och ont! just nu är det nog mest gott, och jag kommer kanske aldrig sluta förvånas av mig själv.


i helgen har det hänt massa roliga saker, först vill jag bara berätta för er att jag var nykter hela helgen. så nu vet ni det! jag har iaf varit i karlstad, fått mammas mat, firat pappa på farsdag, tränat på att sparkas, var väldigt kul, även fast jag sööög på det ;) myyyyst massa med josefin, köpt ny bil, så numera är jag volvoägare :D dock gör det lite ont i hjärtat att lämna blue jane :( men vi kommer alltid vara bra vänner och ha en fin relation i framtiden tror jag, du kan väl ringa och berätta hur du mår ibland. haha och i söndags, dagen innan det var hemfärd till norge, var det bara massa mys.


igår var det ångestladdat på jobbet, ville mest hem till karlstad och undrade vad fan jag gjorde i norge egentligen, men så fort man träffar sina vänner går det över :D så fort kajsa kom till jobbet och sa hej till mig hade jag glömt den där känslan. bra vänner det där.
idag har jag köpt gymkort på spenst, så nu jävlar kör vi :D körde mycket rygg idag, även lite mage, bröst o axlar. hörde att det svar step up / styrka på torsdag. SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER LITE STEPUP.


dags o jobba. häj






en ängel jag aldrig kommer glömma

det gör lite ont i mig att jag att jag inte var med på begravningen idag, det är en fruktansvärd känsla av sorg på en begravning, som man absolut inte vill uppleva om man inte måste. men jag känner att jag gärna skulle vilja säga hejdå till dig kära underbara Mimmi. jag tänker på dig, och jag tänker på oscar! jag kommer aldrig förstå det hemska som har hänt, kommer aldrig någonsin förstå varför?
jag kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid vara något stort för mig. du kommer alltid vara lilla fågel blå för mig.





annars idag har jag spenderat ungefär 12 timmar av min vakna tid på gardemoen idag, för jobb, personalmöte och middag på kontiki med kajsa.

och för att få bort den onda träningsvärken jag lyckats dra på mig, så drog vi till gymmet efter middagen, det är sjukt va pigg jag blir av o träna alltså, jag är inte ens trött nu, ändå har jag varit vaken typ hur länge som helst och typ bara sovit 5 timmar inatt. vi körde väll inte allt för hårt idag kanske, men vi rockade iaf rockring i typ 30 minuter, lär ju ha lite ont i magen imorgon också då.

och mamma, jag önskar mig ett hopprep i julklapp :D


nu ska jag nog ändå försöka sova, tidig vakt imorgon också. natti :)



våra brister gör oss till människor.

jag har en otroligt bra magkänsla just nu, jag tror det kommer bli bra det här. och om inte, så provade jag ju iaf. och om det ska göras så ska det göras nu, satsa och vinn. när jag ändå inte har någonting att förlora.

jag ska gymma med kajsa idag :D ska bli skit kul. var länge sen jag använde träningskläderna nu, ska bli kul o sätta på sig dom och köra slut på sig själv lite :) fast har ju inte gymmat på ett halvår då, så det kanske kommer gå sådär halvbra, men skit samma, kul iaf :)

och nu då alla mina karlstadbor, läget ser ut så, att jag tror jag kommer hem till helgen, var ju faktiskt en månad sen sist nu faktiskt. jag saknar många just nu. ska bli mysigt o krama på alla. och josefin, vi lär ju behöva typ 10 timmar och prata om allt som har hänt. miss you mah lady.

annars har jag varit på säljarkurs idag, le och ge kunden det den vill ha, använd rätt tonläge. känns som jag har hört det här förut ;P så nu sitter jag och trycker i mig godis i vanlig ordning och är ledig resten av dagen.



måndag

klockan ringde 9 i vanlig ordning och det blev två varv i min lilla runda som jag brukar gå. jag har fått världens sug efter o träna alltså, fast det känns inte så kul att göra det här i norge, det som är tråkigt. saknar att träna på kmti, stepup o funk och allt.
när jag flyttar till karlstad igen, ska jag köra som bara den :D, om ett år eller så ;)

annars så har jag lite funderingar över om man kan leva på godis? för det känns som det är de enda jag äter. eller ja pölser också då. godis och pölser... man måste ju smaka, så man vet vad man säljer lixom ;)

nu ska jag snart iväg och jobba ett pass, och imorgon är jag ledig :) då ska jag göra massa sånnahära saker som man gör när man är ledig + ett möte också.


annars så vill jag ha sushi !!!!!!!!!!!!!!


om vi är tillsammans




sjuuukt bra, nästa fest dansar jag till den här :D
Petter, när ska du bli min ?


en vecka sen sist

alltså julebrus, jag vet inte vad jag ska säga, det ser ut som hallonsoda och smakar som en flytande form av zoo. är det detta dom dricker till julmaten? inte för att jag gillar julmust heller då, men detta var då det sliskigaste jag någonsin druckit.


än en dag gick jag upp klockan 9 och tog en morgonpromenad i minusgrader och sol, alltså finns ju inget mer uppfriskande. fast det värsta med promenader är att man tänker så fruktansvärt mycket, och det är seciellt en person som jag tänker på då. som jag faktiskt inte vill tänka på.






But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide





undebart bra gammal goding.


en fredag

det är fredag och jag ska absolut inte ut, jag ska sova för jag är svin trött. idag gick jag upp klockan 9 och tog en promenad i all sol och frost, det var jätte skönt. lagade därefter matlåda, falaffel ocg broccoli :) bytte lakan i sängen och sedan en supersminkning som gick hem även idag ;)
satte sedan på rädda willy 4 och konstaterade fort att den var sämre gjord än den som gjordes år 2096, hur är det möjligt? det var ju ingen upföljare som dom andra har varit, utan det var ju en helt ny typ av film, det var ju tråkigt. jag är lite besviken faktiskt. men ändå, rädda willy kommer alltid vara rädda willy, så lite bra var den ändå. när det gäller delfiner och säckhuggare är jag verkligen sådär supertjejig, jag älskar det, och måste bara få se det på riktigt en vacker dag och bada med dom o allt.
en stoooor dröm som aldrig kommer hända är att bli delfin skötare, fyfan a coolt :D


nu ska jag snart sova, klockan ringer 9 imorgon för morgonpromenad.
puss


torsdag är ingen club dag.

att få komplimanger för något man försöker att uppnå gör en mer peppad! igår fick jag 3 komentarer på jobbet om att jag såg ovanligt fräsh ut och att jag var väldigt fin i mascara. tänk va lite mascara kan göra ;)

idag är jag fri som en fågel och tror bestämt att jag ska gå ut på en promenad i solen snart. efter det ska jag ta hand om mig själv såsom färga ögonbryn, noppra, duscha, tvätta, äta gott och sen titta på en bra film :) rädda willy 4 faktiskt. wowowow hoppas den är lika bra som alla anda rädda willy filmer :D


dag 2

det gäller att ta kontroll över situationen som vi brukar säga, och jag känner verkligen att jag är på god väg. jag känner att jag är samlad och klarar detta bättre än jag trodde själv.


annars har mitt "nya" liv börjat. det känns bra, jag har lusten och energin till detta just nu och hoppas att det håller i sig. att stimulera hjärnan på andra sätt än att dricka alkohol är en ganska bra sak för mig just nu, då vet jag att jag inte kommer tappa kontrollen.
så idag har jag jobbat tidigt, slutade halv 2, drack kaffe och varm choklad på jobbet med kajsa, fikat på storsentret, inhandlat en guns n roses T, tvättat, vikt, ätit, lagat och plockat ren disk och nu ligger jag i sängen och myser, o funderar på vad jag ska hitta på för skojj imorgon. men nu snart dags att slockna.

puss och godnatt




precis

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


RSS 2.0