dagens låt




aamen lyssna då :D

....



jag är trött och hundrig och måste duscha, har varit på stan idag efter jobbet och löpt present till mamma för hon fyller år imorgon, då blir det kalajs :D gött med maaat!!!
annars köpte jag en mysiströja till mig :) har även köpt lars winnerbäck biljett nu :)

försov mig imorse också, dom ringde till mig 10 över 7 och undrade om jag sov, och det gjorde jag :D :P

ska plocka iordning tvätten, hitta något gott att äta och duscha, sen bädden.. :)

pussochkram

dagens






synd bara att hon har tagit min kille ;) nygift också, fyfan

Twilight



japp, nu har även jag sett denna omtalade film, och den var ju faktiskt skit bra. och jag är inte bara kär i edward utan henne också, dom är ju råsnygga båda två :D

annars är jag sjuk idag. mina första sjukskrivning ifrån jobbet i år..  hade feber inatt, det har jag inte nu. men huvudet värker och min hosta är hemsk, har sovit 16 timmar inatt.. gick och la mig 8 till sommarkrysset, efter det somnade jag. jag tror jag behövde det faktiskt.. det enda jobbiga idag är att jag orkar inte laga någon mat. kanske ska åka hem till mamma och bli omhändertagen.

ska försöka diska och betala alla räkningar sen om jag orkar, annars blir det film och mys resten av dagen.

puss

BITTER




jag är fruktansvärt trött på mitt jobb. trött på inkompetent personal som inte kan nått eller är allmänt jävla lata! chefer som struntar i det mesta. norskarna kan dra och ännu mer danskarna... det är fölk överallt. ät hemma för fan, lördags middag eller nått :P
och den här jävla disken då, köp en ny! den är ju trasig varannan dag, nej just det vi ska ju spara pengar.. och vad sparar vi till då ? :S
idioter

någon som har ett nytt jobb till mig ? :)


ååh vad gullig min familj är för örvrigt, emelie kom precis och plingade på dörren, pappa och hon hade varit och handlat, så dom hade köpt med en godispåse åt mig för att jag är lite sjuk :) gosiga dom är. älskar dom!




DAGENS LÅT!


ärligt





hallå, alla som är i min ålder och lite äldre, kommer ni ihåg vänner och fiender. som gick på 5an förr i tiden.
alltså denna låten gick på radion idag. nostalgi på hög nivå måste jag säga!

(det är alltså låten jag menar, inte själva klippet, tittar ju inte ens på friends fan)

closer

 


jävlar vilken otroligt bra film detta är, och denna scenen är nog fan den bästa av alla :D



you are home!

ledig torsdag




gött och vara ledig, gött ont i halsen har jag också, jävla dret hals! strepsil är min bästa vän, honung och citron smak, ska nog dricka lite varmt te och äta massa glass sen också så kanske det känns lite bättre.
ska väl duscha först tror jag, laga lite mat kanske, tänkte göra potatis och köttfärsgratäng :D göttis.
skit  väder är det också, blir så jävla trött.. vill ha sol!!

tror jag ska ta en tripp till lena sen efter duschen också, är så sugen på cola, så måste dit och dricka lite, hon har ju alltid dricka i kylskåpet, det är perfekt :D
disken väntar på mig också. fan va mkt roligt man gör på sina lediga dagar :P

ikväll blir det en mysig film och äta gott, göra sig redo för en helveteshelg!

puss och kram

ACCo




                  kolla halsbandet!

dagens låt


meningslösa måndag


(oj vad snygga)


vaknade typ vid 8 tiden imorse och undrade varför inte klockan hade rignt, men den skulle ju inte ringa förän klockan 10 så det var ju inte så konstigt. innan jobbet åkte jag och tankade, kanske är det tråkigaste jag vet!  började 11 och stängde 19 30, det var fruktansvärt mkt att göra under några timmar. ush blev riktigt irriterad och fick nästan tårar i ögon en sväng för allt var lite jobbigt ;P men det gick ju över som tur var ;) så nu är jag blad igen. tur att det är jag som öppnar grillen imorgon, för det är inte snyggt där inne alltså.

och jag börjar hålla med josefin - om man inte kan prata, ska man fan inte prata häller.

nu ska jag göra några goda varma mackos och mysa framför teven innan det blr läggdags och film :)

H&M home

 WOOOOOOW säger jag bara.












detta ska inhandlas till mitt hem iaf.
detta är bättre än vad jag kunnat tänka mig. precis i min smak.
me like!

dagens låt


torsdag till söndag




oj vilken dålig människa jag är ;P har inte bloggat på flera dagar, men det har gått i ett den senaste veckan, sena nätter och tidiga morgonar, speciellt under helgen.. har ju varit ledig hela helgen och det är ju underbart, men imorgon bär det av till jbbet igen.

i torsdag var jag dödstrött bokstavligt talat och ville helst somna när jag kom hem ifrån jobbet, men jojjö ringde och ville kolla film, så gick hem till honom och kolla på någon sjuk och äckligt film, srn ringde massa fölk från skåre cå vi åkte dit, joel ville klä mig i hans kläder, riktigt snygg blev jag ;D hehe sen åkte vi till skåre, trött som ett helvete var jag men det gick bra ändå, när klockan började närma sig 5 tiden åkte jag hem, riktigt kul var det :)

fredag, vaknar klockan 3 på dagen av att mamma ringer, joel ringde, vi skulle till kil och bada tyckte han, han hade ju tjej besök också, så fick följa med och ta hand om dom ;) åkte till fryken och badade i det iskalla vattnet, åt korv med brö och drog sen till lokalen där det var fest, det var riktigt kul alltså :) elin och jag gick till statoil och hade våra seriösa snack ett par gånger, när klockan var runt 5 och solen började gå upp ännu en gång var det dags att sova, när jag vaknade på morgonen i den där jävla soffan trodde jag att nacken skulle gå av på mig, bara jag rörde den kändes det som om hela huvudet skulle trilla av, bakfull och jävlig var jag också..

lördag, grabbarna G drog iväg ifrån lokalen och fixade inför spelningen, jag och elin satt kvar med anton och hans tjej, försökte bota bakfyllan med cigg och ännu mer vila, efter ett tag åkte vi hem till mig och käkade pizza, efter pizzan deckade jag, vaknade klockan 8 igen, joel ringde igen, jag skulle tydligen med och kolla på spelningen på härtsöga, 20 minuter hade jag på mig att göra mig iordning, så javisst....
bilen var full i fölk, men jag fick plats i ett litet hörn jag med, jag förblev nykter under kvällen, medans alla bara blev fullare och dreggigare :P vid 7 tiden imorse kom jag hem. drog i mig en cider när jag hade parkerat bilen och blev typ full, kom hem och drack nyponsoppa åt chips och snackade skit. och även idag vaknade jag klocan 15 00.

men idag har jag gjort lite vettiga saker iaf, har plockat undan det mest, gjort iordning all tvätt och jag har tillomed dammsugat :P det trodde jag inte om mig själv :)

försöker få tag i josefin också, men får ju fan inte tag i na, svara i telefon ONGE! ;D

KÄRLEK!

OJA


MYSMYSMYSIGT



dagens låt


ny´tt..




denna med ett par trasiga jeans och skinnjackan, YES


hälja




i torsdag åkte jag till grebbestad med mamma och pappa, vi bode på tanumstand i en stuga, det var ju jätte passande att malin jobbade just på tanumstarnd :D så jag hann träffa henne en hel del och det var superkul, fick dock inte träffa gurra nått för han var hos sin pappa.
när vi kom dit så var vattnet avstäng, det fanns alltså inget vatten, eller bara i tankar utanför receptionen , så det blev massa bajjamajjor utstälda över hela campingen, konstigt vad handekappad man blir så fort.. men under natten fick vi vatten till slut..
malin och jag satt i lobbybaren och tjatade, sen kom daniel ut och hängde med oss lite, för han jobbar ju också där i baren..

fredag, det regande fruktansvärt mycket, men det har väl inte hindrat någon förut tydligen, vi spang inne i grebbestad i alla små butiker, men hittade inte ett skit.. åkte hem och gick på after beachen, det var ett caoverband och en till kille som spelade både fredag och lördag, så det blev cider, lakrits shots och fischer i 2 dagar. vare ute på någon krog som hette koncerven, var typ som arena.

i lördags var det sol faktiskt, det var så gött och sitta ute på bryggan med en mysig tröjja, solbrillor och käka världens godaste och största räkmacka till bra underhållning, cigg och lakrits shots :D  när klockan närmade sig tolv slutade malin och vi tog stigen in till grebbestad igen, drack ren sprit på vägen in och kände oss som 14 år igen.. men det var kul och härligt. väldigt mkt folk och många snygga :D

igårkväll kom fylle ångesten, fan va jobbigt det är, det jobbigaste var att ångesten  var kvar när jag vaknade imorse, just då ville jag bara dö, somna med ångest och vakna med ångest, inget hitt alltså.
nu när jag äntligen har kommit hem ifrån jobbet ska jag ta en dusch göra god kvällsmat och titta på film :)




föresten, vad lycklig man blir när det kommer ett brev som det står radiotjänsta på, INTE!!

Kooola!


grebbestad



jag är tröttare än någonsin efter allt festande, träffat malin, ätit gott och tagit det lugnt. jag ska berätta om allt spännande imorgon för idag orkar jag inte, ska gå in i duschen nu och sen ska jag lägga mig i sängen och somna till en bra film.

puss och natti

dagens låt


tisdag




hejsan, igår blev det en sen kväll, efter jag hade gjort mina potatisklyftor med sås och tvättat färdigt efter 22 tiden någon gång så bestämde jag mig för att åka till josefins nya lya, det var fint och mysigt och tjejigare nu :) vi drack saft, pratade, kollade klart på beck och tills sist kollade på så som i himmelen, för den hade ju jag tydligen inte sett :/ men den var jätte bra, berörande kanske man kan säga! så jag kom inte i säng förän klockan var efter tre igår. snakca om att vända på dygnet på en dag.

nu ringde precis josefin och sa att hon är ledig denna veckan, så vi ska åka till ikea om en liten stund, jag ska bara duscha och göra mig lite freeeeeesch först, senare ikväll pratade josse om att vi skulle åka på någon auktion med hennes mor, kan ju bli kul och spännande.


jag vill gå på pink i november också.. vore ju skit ballt.. men det finns inga bra platser kvar, får försöka fiska upp några någon annan stans, typ tradera kanske, mitt favvoställe ;)

dusch

FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS

måndag



idag har jag varit ledig, bokstavligt talat LEDIG, har inte gjort ett skit, bara suttis i mina mjukiskläder och slöat hela dagen, sov till 1 på dagen och mådde bra efter det. fast jag uppe runt halv 8 snåret en sväng :P gick en sväng till tandläkaren, satt där i 20 minuter till vi kom fram till att det inte alls var idag jag skulle dit. idag är det måndagen den 6/7 jag skulle dit onsdagen den 12/8 noll rätt där sandra, bra jobbat :P gick alltså upp på min lediga dag och tog en promenad i onödan.

när jag kom hem ifrån tandläkaren somna jag till filmen tjenare kungen, så tror jag ska dra på den sen igen, och kolla klart den. ingen jordgubbsplockning blev det idag häller, synd.. hoppas det inte regnar imorgon för då ska jag åka dit och plocka lite :)  men nu är jag så duktig att jag tvättar, så någon nytta har jag gjort idag faktiskt. var hos lena en sväng också förut och fikade, negerbullar och cola, mummsigt.

emelie och simon kom förbi här en stund nyss också, vi kom på att vi skulle åka till tillin och köpa billig sprit nästa vår när emelie har fyllt 18, vore ju skojj, blir att åka på våren då så man inte blir så jävla åksjuk :P

imorgon ska jag även åka till ikea och köpa ett smycketräd som jag ska spraya svart, efter det ska jag åka och kolla i outletten dom tydligen har här på wåxnäs nu.

FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS

söndag




hejsaaan. söndag idag tydligen.. 
imorgon ska jag till tandläkaren 07,50 på min lediga dag, känns väl sådär kanske, dyrt som fan kommer det bli också, skulle ju inte förvåna mig om jag har massa hål i alla tänderna jag har så det bli ännu dyrare, bläk.

kom precis hem ifrån mamma och pappa nu, dom hade hyrt en film som jag ville se, kärlek 3000, den var bra, den var fin! den filmen visade verkligen att man ska leva i nuet och leva varje dag som om det vore den sista. och det ska jag verkligen försöka göra, också måste jag ju bara säga som josefin sa häromdagen - det är alltså inte okej och dö, iaf inte om ni känner mig! när jag var hos mamma fick jag med mig en chokladkaka hem såklart, hon vet att det går åt här antar jag, kan aldrig bli för mkt choklad, just nu är det ganska välfyllt i förådet, men det lär ju ta slut snart.

idag är det en vecka sen jag kom hem ifrån borlänge, och jag saknar det mer än något annat faktiskt!

imorgon är jag ledig, så när jag har varit hos tandis och sen sovit klart ska jag och mamma åka till ängebäck och plocka jordgubbar :D ska bli kul! ska frysa in så jag har att göra smootie på under hösten tänkte jag ;) göttis. sen blir det tvätt på kvällen, kanske ska unna mig och dammsufa lite också, det som jag tycker om så mkt ;) men men, det MÅSTE faktiskt göras!

nu ska jag nog lägga mig och glo på tävän.

FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS

milow w w w


natten till lördag




snart ska man upp och jobba igen.. har varit ledig idag, och det har varit underbart :) sov tills kräftan ringde runt 11 någon gång, sen gjorde jag lite käk och sen tog vi lilla pärlan till skutberget :) DOCK blev det molnigt när vi åkte dit, jag som ville sola och bada på min lediga dag.. men icke.. får bli en annan gång kanske ;D

jag funderar väldigt mkt på dagarna nu för tiden, och jag blir bara klokare och klokare för varje dag som går, det är nästan så att jag växer i mina egna ögon, det känns bra. bara nu ikväll har jag insett att du är den största loooosern i stan kanske, och fattar inte vad det är jag vill ha utav dig, alla kan ge mig så mycket mer än vad du kan. synd att jag inte kom på det lite tidigare bara.      :)

undra vad jag ska komma fram till imorgon, ja det får vi väl se då. ska nog till stugan imorgon kväll, ska bli mysigt.

FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS

torsdag




snart fredag och jag har hela livet framför mig ungefär, så känns det iaf =)
imorgon är jag ledig, gött.. sen jobba hälja igen.. ska bli så fruktansvärt gött och sova tills jag vaknar imorgon, sen blir det sola och bada en hel dag :) det är jag värld nu !

det är så mkt jag vill göra just nu, uppleva allt jag kan :D jag har börjat se livet med andra ögon den senaste veckan, en helt ny värld öppnade sig när jag var i borlänge.. jag fick lära mig att det finns annat än den här lilla hålan, om ett år, då vill jag flytta någonstans.. ett tag iaf =) vore kul..

annars så, husbils semester uppåt i landet, låter som en jävligt rolig idé, den måste nog genomföras inom kort. ska googla lite på det, kolla vad det kostar osv. fatta vad kooolt det vore :D hihi

FREDOCHKÄRLET
KRAMAS

minnen..




den här låten kommer nog alltid att påminna mig om peace and love..
drömvärlden..

onsdag



vet knappt vilken dag i veckan det är längre, hela veckan är bara en dag nu för tiden, känns konstigt att jobba oregelbundet, vara ledig på konstiga dagar, jobba helger. men men.

annar så har jag funderat ett par dagar nu, det är så jävla jobbigt att ånga saker man inte har gjort eller gjorde.. det är nog det värsta jag vet.. bättre att ånga det man gjort då.. men ångra nått man inte gjort är fruktansvärt!

annasr har jag jobbat idag, som vanligt. efter jobbet hjälpte jag josefin en snabbis och flytta lite grejer, sen blev det kvällsbad på bomstad med greger och hans två kompisar, var riktigt najs. gött i vattnet som fan, toliga leksaker i vattnet också, skrämmde bort alla barnen dock när vi var där och härjade :P

sen åkte jag till frida och träffade mina älsklingar, snackade skit och tog en cigg, gött. nu ska jag duscha och sen sova för imorgon är det ännu en arbetsdag 9-18.

FREDOCHKÄRLEK
KRAMAS


RSS 2.0