robban

glömde ju säga att robert wells var och handlade hos mig idag. vilken jävla frilla han har alltså ;D  haha




puss!


lovley



det är löning om 10 dagar! då ska dom här klickas hem iaf. jag undrar hur kär man kan bli i ett par skor igentligen?


säääkert!











Det här vet du inte om Men jag väntar på dig Någon gång måste du bli själv Och jag väntar på dig Jag bidar tiden och det kommer ta tid Jag har inte sagt något än Men jag väntar, väntar Du är inte så fin Men det är nåt med dig Som att komma hem Första gången ja, du sa hej Det är så logiskt alla fattar utom du Du har inte en aning Att jag tänker på dig precis just nu Någon gång måste du bli själv Någon gång måste du bli själv Hon har ett falskt leende Jag har sett det Hur har du undgått det alla de här åren Och jag har sett dina pupiller växer När du är med mig Du vet inte om det än Det kommer att bli du och jag Tillslut Någon gång måste du bli själv Någon gång måste du bli själv Någon gång måste du bli själv









Tell mummy I'm sorry,This life is a party, I'm never growing up.

 

om jag ska vara ärlig så kanske jag spyr snart, jag mår blä kan jag säga.

det fina med att jobba på en flyplats är att man kan sova på en soffa utanför jobbet innan man börjar utan att någon tycker att man är konstig. haha

 

nej jävligt kul igår, kajsa kan ju vara den bästa vaktledare jag någonsin haft. jävlar så skön!


måndag!

jag tror förkyldningen börjar släppa lite nu, tur det, men om jag känner min kropp rätt kommer det gå över till hosta snart, så vi får väl se. ska snart iväg och jobba, börjar ett och imorgon börjar jag halv 5 och efter det ska jag åka hem till karlstad IGEN, ska försöka bli klar med det sista i lägenheten, så jag slipper den sen. för dom som inte vet det så har jag sagt upp min lägenhete för gott nu, orkarde inte krångla med den något mer nu. så nu har jag verkligen ingen egen lägenhet längre. känns ju lite konstigt. men men nu ska jag äta frukost och göra matlåda.

 

hej puss ses

 


oj då!

jag har super mycket att skriva om igentligen, allt som har hänt och allt som händer och allt jag tycker, men jag känner ingen inspiration till att skriva över huvud taget, tråkigt men sant. lusten kommer väl snart tillbaka hoppas jag.

jag är förövrigt sjuk, genom förkyld. missbrukar paracet och nässpary som aldrig förr. men imorgon tror jag att ja kommer må lite bättre :)

 

och nu när jag ligger här i min säng och kollar ut genom fönstret sen jag regnbågen på den gråa himlen. fint. annars har det varit typ sommar här i ett par dagar nu. najs :)

duschen och sen söndagsfilm i soffan :)

 


hold tight

I wanna be like the sunshine
I wanna be like the rain
I wanna be like the ocean waves
I love to feel that way

So are you with me now, we're reaching higher ground
I wanna take you away
It's only when we're moving you're feeling what you're doing
That's how we keep it going oh yeah

Chorus
Hold Tight, see you in the crowd and move
Get your body working hard and grove
Feel the base nothing hold we down
Hold on tight if you can't hold out
See you dance when you hear this sound
Get your body working harder now
Feeling like we can't break away
Oh yea ee yee

Oh you feel it, I wanna take you away
Say, oh you need it, when the sun is going down on the day

I know it's all in the air
Why hold it back I don't know
Things we do with no care
It's time we all let go

So come on with me now, we're reaching higher ground
That's how I take you away
'Cause it's only when we're dancing the fever everlasting
And yea we keep it going all day




nu blir det party. hej :D


nu jävlar

imorse när jag skulle göra mig frukost var jag nära på att kräkas, det var så jävla äckligt här md all jävla disk som har stått i en vecka, så jag fick nog! jag tog tag i det stora diskberget, även fast jag sa till mig själv att jag inte skulle göra det, för jag skulle se hur lång tid det tog innan någon annan gjorde det. men tydligen stog jag inte ut med lukten och tog hand om den vidriga disken.

 

jag skrev en lista och satte upp den på kylskåpet

* skölj av disken efter dig
* ställ in i diskmaskinen
* ta hand om diin egen skit
* plocka ur diskmaskinen om det är klar
* om disken börjar mögla kanske man ska fundera på varför den gör det
* torka av bänken efter dig, ingen vill ha dina smulor i sin egen mat

ÄCKLIGT ÄR VAD DET ÄR!


sådär såg listan ut :) när jag kom hem hade anders  skrivit till att vi skulle släcka  lamporna efter oss.
haha, så nu är det svart i hela lägenheten :D diskbänken är finare än någonsin. maria har damsugat och alla är rent och fräscht. det funkade tydligen att skriva en lapp. fast hur länge det varar är ju en annan sak.


fick även hoppa in på¨jobbet förut en sväng. dom hade endel att göra, men det gör inte mig något när jag får dubbel lön lixom ;)
dubbel lön även imorgon då, då det är röd dag.. man tackar man tackar



nu ska jag titta på true blood :)

puss hej ses

 


sömn

alltså, jag känner ingen människa som är så beroende av sömn som jag är. igår när jag kom hem från jobbet vid 2 så la jag mig och sov, jag var fruktansvärt trött, jag som till halv 7 typ sen blev det lite grillning och öl på balkongen och när klockan var halv 12 somnade jag som en stock i sängen igen och har sovit tills nu, alltså typ 12 timmar plus dom där 4 timmarna på dagen igår, sjuuukt, jag kan nog slå rekord i att sova tror jag.


idag är jag ledig iaf, jag ska ta en sväng till banken snart och efter det ska jag nog ta mig en tur på inlinsen tror jag, men först ska jag äta en god frukost tror jag :)

idag är det onsdag också, jag får fan inte glömma true blood ikväll, det är så spännande så jag tror jag dör!!






i'm back

efter en vecka av drama, fylla, stölder, pussar, bråk, utbrått och mycket packning är jag tillbaka i norge. lugnt och skönt äntligen. förutom att det ser ut som en svinstia här då, för någon tar inte bort sin disk efter sig tydligen. och jag tänker absolut inte göra det :P

ska strax iväg till jobbet nu, hoppas på att mitt id kort har kommit, skulle bli så mycket lättare då, slippa ringa och tjata på alla att dom ska följa mig in.

nu måste jag fixa mig.

puss


nostalgi

jag är väldigt nostalgisk idag, jag saknar, ångrar och saknar igen.. tiden som var, jag minns hur jävla kul allt var, hur jävla lycklig jag var. jag saknar dig som vän och önskar att vi kunde vara dom vännerna vi var förr, men det kommer aldrig att gå.


så kan jag väl fortsätta prata i gåtor och säga att jag önskar att du och jag bara kunde prata, reda ut och bli vänner. kan ju bli ett ännu större problem känns det som.




gilla


andra avenyn

jag vet att jag är en jävla tönt som älskar andra avenyn, men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är råbra. såg precis på det sista avsnittet nu med stor separationsångest. fan det kom tillomed tårar. kommer sakna det ju! får hoppas på att dom ändrar sig och gör fler avsnitt.. hur ska jag klara mig att inte titta på kim en gång i veckan lixom.

 


drama och småbarn

jävlar vilken konstig kväll det var igår. var på anakan, det var ju invigning för 18 års onsdagar, alla var jätte små, var jag verkligen så liten ?  det var bråk till höger och vänster, blodet sprutade överallt, har aldrig varit så mycket bråk på anakan och det har aldrig varit så många som har blivit utslängda på en kväll inne på ankan, sjukt.


kan även vara så att jag har ställt till det lite, genom att säga lite för mycket sanning till en person, det blev drama, eller det är drama. just i dom här tillfällena längatar jag tillbaka till norge som fan, inga bekymmer bara härligt.

fick även reda på mer än vad jag ville veta. nästa så att jag kräks när jag tänker på det.

nej fyfan, det ska bli skönt att åka tillbaka till norge på söndag alltså. shitt karlstad är konstigt.



onsdag

idag är det onsdag. gud vad tiden går fort. snart är det fredag också ;)
idag är det mycket som står på schemat, ska luncha med emelie på oliven runt 13, mormor ska komma ner och hjälpa mig ränsa min rabbat, jag måste färga håret och jag måste börja packa ner i flyttlådor. josefin tittar ju förbi en sväng också hoppas jag, och ikväll kanske det var dags för tacos hos mamma och pappa, kommer inte ihåg, det kanske var någon annan dag också :P

ajja, nu kör vi. börjar med lite nerpackning tror jag.
PoK





åååh vad underbart

det var som att sova på moln att sova i sin egena säng. fyfan vad underbart skönt det var. har nog sovit i ungefär 13 timmar nu. och jag ska sova i den i några dagar till också :) najs. synd att jag inte kan ha med den till norge, då skulle mitt liv där vara gjort lixom.

annars så snöar det i jessheim, 10 cm snö har jag fått se. crazy. vinterdäck på igen eller vaddå ? :S

nus ka jag till mamma på lunsch. puss



swett sandra

hej, jag är hetare än någonsin just nu, har inte duschat på 2 dagar, sååå attt det är väl dags nu kanske ? fyfan va gött det ska bil att ta en dusch med riktigt varmt vatten, det är något det finns dåligt med i norge iaf, där får man nästan koka vattnet själv till duschen om det ska bli varmt :P hehe

nej, men vi ses i veckan alla, jag ska försöka komma ihåg alla iaf. och andrea, du är absolut inte glömd :) puss

 


lite vill ha

 

jag vill ha sol, värme och bara ben!


hemfärd

imorgon bär det av mitt sverige igen. ska bli kul att träffa alla, har ju endel att fixa med också.


listan över saker som ska göras är lång.

jag ska färga håret
jag ska sola
jag ska äta tacos
jag ska ha fest
jag ska packa ihop min lägenhet
jag ska fira sara
jag ska äta pastasallad på oliven
jag ska mysa med mamma och pappa
jag ska härja med josefin
jag ska klippa tånaglarna
jag ska sova i min säng.
jag ska träffa lena
jag ska försöka få en dejt med herman
jag ska kramas med joel
jag ska tvätta

och säkert hunda saker till !


16 timmar

japp då har man bränt av ett 16 timmars pass då 04.30 - 20.30. också ska man upp 03.15 igen för att göra en till pass. vill bara tillägga att det var bubbel lön så jag tjänade sisådär ungeför 270 norsk i timmen, fett men cash till mig :D

den som luktar på mina strumpor får fan hundra spänn. någon frivillig ?



döda mig!

har ni någon gång kännt att ni är så trötta att ni mår illa och vill kräkas typ ? precis så trött är jag nu, försöker att tvinga i mig ett äpple nu innan den blåa pärlan åker mot jobbet om 5 minuter. men men, får tänka på att det är 100 % idag.  sitter ju fint när lönen kommer iaf ;)

 

när klockan blir 12, då ska jag hem och sova så jävla mycket!





RSS 2.0