krims


vill ha, ja!




ont i halsen, ska nog bedöva det med lite Mcdonalds till kvällsmat!

fejk jeans




det är nog bland det smartaste som kommits på. "leggins" som ser ut som jeans. råsnyggt och superbekvämt. blir att införskaffa ett par till i en ljusare färg på våren.

resår i midjan så det slipper klämma på magen, och sitter perfekt.

TACK.

GAH FASHION!







kolla skorna!








Lovely!!!




dripbook.com

magtröjan.





alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel.

fyndat.




OM JAG HAR!!

sjal 99kr
väska 50kr
mysig tröja med dubbelknäppning 87kr
skinnväst 125kr.


blir nog en till sånn där mysig med bubbelknäppning imorgon, såg att det fanns en som var lite grå/vit. den ska jag också ha...

hål-




kan nog inte få nog av alla dom trasiga jeansen, det är ju så snyggt!

fransar



jag tänker fortsätta med fransar, vill ha denna ifrån bikbok!

ja tack.










jag skule ju inte tacka nej till dom här två godigarna som finns på topshop.

tvivel




vad gör man när inget blir som man vill ?  vart finns allt stöd som jag önskar ?
du verkar inte fatta!
tråkigt, tycker jag...


jag vill att någon ska ta hand om mig.


stjärnfall




jag saknar josefin !!!

jobbigt



det har varit ett jobbigt dygn, känns som allt har varit skit.. men nu har jag äntligen fått sova ut första gången på 10 dagar, så nu känner jag mig lite bättre.. dock vet jag inget om hur det blir med pappa än.. men det löser ju sig till slut, frågan är bara när. så jobbigt när inte allt är som vanligt lixom.

ikväll ska jag umgås med tjejerna =) ska bli härligt, var länge sen nu! hoppas det blir trevligt. men det blir ingen alkohol !!! eftersom jag har min vita månad, jag tror jag kommer lyckas faktiskt.


mmm



jag vill ut på stan och shoppa! bara massa nytt, vore så härligt, tycker dock inte att det har kommit sådär fantastiskt mkt i affärerna än.. men det kommer väl. vill så gjärna beställa den där kate moss tröjan också, men det finns inte i min storlek, synd, hoppas det kommer!

annars har jag varit på jobbet och gjort mina timmar idag också. även varit på sjukhuset och hämtat pappa som blev inlagd inatt, läskigt.. han tålde inte sina medeciner som han fick så han blev helt kokko. tur att det är lite bättre med han nu iaf!

lägtar tills min bil ska bli klar också, fan så skönt det ska bli! då ska det bli utflykt med tjejerna hoppas jag på =)





Lars Winnerbäck, du är värd det!




LARS WINNERBÄCK

 


du och jag josefin!






Lena





 


den handlar om mig för många år sen!


 


den första lars winnerbäcl låten jag hörde och blev förälskad!


 

victoria och jag!



 

JOSEFIN




 


jag älskar melissa horn också för den delen!












missa för  gud skull inte solen i ögonen - en film om lars winnerbäck klockan 21 ikväll.
jag längtar, som fan!


in love!





dra åt.. fan va snygg han är, eller ?
önskar nog lite att jag var payton just nu, vore ju inga fel ;D

kärleken





också är det här med min kärlek till skor, dom här hittade jag på ellos och jag kommer köpa dom för nästa lön. alla tre! dom kommer vara superbra och användbara i vår och sommar =)



bil




igår fick kag en bil av min pappa. TACK PAPPA. den är dock inte körbar än, det var något som skulle fixas, så om en vecka ungefär är den redo för mig :) ska bli en sånn befrielse att ha en egen bil. nu kan jag verkligen göra vad jag vill när jag vill =)

klocka





tänkte visa min fina klocka som jag fick av my love i julklapp. har äntligen varit och fixat den nu, så nu kan jag använda den jääättttte mkt. :)

gratis presentkort


Hejsan, på gratismode.se så kan du få hem gratis presentkort till en massa olika butiker så som hm,kicks, nelly.se m.fl. Du kan även få gratis biobiljetter eller trisslotter. Bara genom att enkelt samla poäng kan du få något av dessa grejer helt gratis hem i brevlådan:) Klicka på denna länken för att bli medlem och få 50 poäng direkt. Glöm inte heller att aktivera ditt konto via din mejl.
http://www.gratismode.se/?c=35505

suuuuuuperbra!








www.gratismode.se

vår och sommar



så grymt sygga kläder, jag ska lätt satsa på att försöka hitta en billigare varian av dom där toksnygga nitsandalena och även dom vita slitna jeansen och en härlig kavaj...

jobb

har fått en vikariat på nobellskolan nu i cafét, bara en månad till en början, så får vi se om det blir mera sen. känns bra iaf! behöver bara en bil så jag kan ta mig till jobbet varje dag, annars är allt perfekt. fick tillomed egna nyklar idag eftersom det är jag som öppnar varje morgon också slutar jag kvart över 12 varje dag, underbart.

men igår var det ju första dagen, då lyckades jag bra, dörren va ju öppen så jag gick in och då gick larmet, fan tänkte jag och spring ut fort som satan. hahah sen kom städerskorna och sa att man inte kunnde gå in innan 10 i 6, hur skulle jag kunna veta det? dörren var ju faktiskt öppen ? hmm knepigt. iaf när jag väl kom in och började byta om kom polisen och tog mig ;) nej då, men dom kom och pratade med mig, var ju lite pinsamt. men sånt som händer :D haha

kan ju säga att det är jävligt hårt att ställa alarmet på 04:30, det är fan mitt i natten det. men från och med nästa vecka ska jag börja 7. ska bli gött.. dygnet blir ju helt fel, som att vända på dygnet fast tvärt om lixom.


saknar mina vänner, vi borde hita på nått snart, och då menar jag inte ut och festa, jag menar GÖRA någonting kul, som vi kan minnas och prata om framöver. måste komma på nått. detta ska styras ;)



Who am I? that's a secret I'll never tell...
you know you love me. xoxo

jamie



 


fyfan vilken stjärna. varför är inte det min unge. one tree hill, guud så bra. finns inget jag skrattar så mycket till och inget jag gråter så mycket till! underbart. blir nog några avsnitt snart igen =)
 



kleerup





han stog för att vara stjärnan igår på grammis galan.




hans stil är grym också! jag gillar't

vill ha.













jag vill bara ha dom här, dom funkar lixom både sommar och vinter tycker jag. snyggt att bara ha över en stor sliten t-shirt. najs najs.


njuter





jag ska lägga mig i sängen och njuta av one tree hill sesong 5 och att jag har sovmorgon imorgon =)
puss och godnatt.




 


zara

 

så jäkla grym och så jäkla söt, jag ska nog adoptera henne :D

branäs

i fredags åkte jag till josefin i branäs och festade lite och umgicks lite :)


hej mitt vinterland, 20 minus.


det blev åka gondolen och vara höjdrädd, afterski med cider, brant's burgare med bea på.
sen blev det party. karatefylla :P kanonfull var josse iaf. och det är bra.

hey där, men ska du gå, säg mig var då, ska vi ta sällskap ?
halva inne på byz? hahah  även bjudna på efterfest.. men nej!

synd att han inte är lika snygga som han är i sina videor, det var en besvikelse.

men det var kanonkul och festa med korren igen, miss you vettu.. vill att du ska komma hem så vi kan göra massa dumheter, annars får jag väl åka tillbax till branäs snart och ordna det där.
men då ska jag fan ta egen bil upp. fick sitta och vänta på ett buss i 5 timmar som aldrig kom för man var tvungen avv förboka fanskapet, jag var väldigt olycklig där en sväng men pappa ordnade det åt mig så jag fick åka med en anna buss hem 2 timmar senare. han är allt bra och ha han min pappi.

vill lägga in lite bilder ifrån branäs också, men jag har inte lärt mig hur man får mobilbilderna in på datorn än, så får vänta tills pappa kommer hem och visar mig det, men det kommer..

lägger ju även upp bilder på http://tajjja.bilddagboken.se/ så kolla in där också.


Who am I? that's a secret I'll never tell...
you know you love me. xoxo


nagellack

viva la diva är ju ett tokbra budget alternativ när det gäller smink, men mest gillar jag deras nagelack, har köp 3 stycken den senaste veckan. en svart, ett lila skimmrande, ett genomskinligt med silver glitter i.. just nu testade jag det med glittret i och det är super snyggt. nr 59. glittrar lagom lixom.



Who am I? that's a secret I'll never tell...
you know you love me. xoxo

skor

ja, jag älskar ju skor, kan nog inte räkna hur många jag har. och nu har nya halens katalogen kommit och det finns sjuk många snygga skor som jag skainvestera till våren. och riktigt billiga är dom ju också.




dom här är rågrymma.


två till godbitar. lovelovelove





Who am I? that's a secret I'll never tell...
you know you love me. xoxo

victoria secret





frågan är vad hennes hemlighet är? grymt snyggt är det i alla fall. skulle ju inte tacka nej till den där diamant bh:n eller varför inte den ursnygga korsetten. wow

gott nytt 2009




jag hatar nyår, som jag har sagt ett bra tag nu. det är alltid likadant.
fyllafyllafylla, tårar, tjafs, bråk, blod och mykcet mer. det var ingen undantag detta året.
det enda som var bra, var att jag inte hade förväntat mig någonting, så jag kunde inte bli besviken.. och det blev jag inte häller, för det var varken roligt eller tråkigt! bra sandra!


jag tror därimot att 2009 kommer bli ett bättre år än 2008, jag hoppas verkligen det.. för det senaste halvåret på 08 har ju varit skit! så jag hoppas på bra grejer kommande år :D

imorgon drar jag till branäs en sväng, kommer hem på söndag igen.. puss




Who am I? that's a secret I'll never tell...
you know you love me. xoxo


RSS 2.0