tattoo



jag såg denna tatueringen första gången idag, och jag blev jätte kär.. jag vill och jag ska .. men frågan är bara vart ? nått förslag någon ?

råsnygg. OCH imorgon ska jag tatuera en stjärna bakom örat, yes :D

PINK



åh vad härlig hon är, snygg hon är och bra hon är !!

vita jeans..



det är okej nu va ? precis lagom tid att ta fram dom ur garderoben tycker jag nog..
blir en dag och kväll på stan i mina vita ikväll helt hekelt :D
´jag blir så lycklig av det här vädret, vet typ inte vart jag ska ta vägen nästan.. blir vin och härj ikväll hoppas jag, men min korr.. var länge sen nu fan. puss lovely

häjhäj

ååååh!!!!






ett ljupt andetag, suck, pust och stön.. så känns det!
är trött så jag knappt kan hålla munnen stängd och nästan dreglar. frrräsch tjej.
klockan ringde i vanlig ordning 6 imorse och jag snosade till kvart i 7, såå trött va jag, sparng upp och slängde på mig smink och kläder, efter 5 minuter var jag redo.. när jag jobbat ett par timmar ringer coop och vill att jag ska komma och jobba hos dom,  så efter jobbet bar det iväg till nästa jobb, så idag har jag jobbat i 12 timmar, och det känns i fötterna kan jag säga..
också frågade josefin om jag ville med ut nu, och jag vill ju verkligen det men jag kommer antagligen dö om jag gör det.. synd som fan, härligt väder och grejer nu också..

orkar verkligen inte göra någonting, måste diska och plocka iordning i köket, kolla igenom posten och duscha, inte ens det orkar jag känns det som. men jag måste ju.. får nog ta och bli en cigg i solen och ssen ta tag i allt så jag kommer i säng helst innan 22 idag. MMMMMMMMMMMMM hej

gina tricot

 


ååh vilken låt

 





Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

Damn baby
You frustrate me
I know you're mine, all mine, all mine
But you look so good it hurts sometimes

/ benny och anna




denna fina lappen satt i min trappuppgång när jag kom hem ifrån träningen nyss. haha ärligt, dom kanske är mina idoler :D så härligt :D

HAHAHA

 




ärligt talat greger, du är så sjuk i huvudet :D hahaha, så jävla kul !

alltid lika kul med listor..




SKOR: kilklack
SNEAKERS: alla färger, alla modeller
JEANS: helst svarta, eller gråa.
T-SHIRT: coola tryck 
UNDERKLÄDER: hm is the shit
PLÅNBOK: blå grön leopardmönstard
SOLGLASÖGON: spegelglas och bågar med olika roliga färger
KLOCKA:  en vanlig herrklocka
SMYCKEN:  allt allt allt, döskalle halsband, ringar i öronen, ring i näsan, silver armband och silver ring
TV: ska köpas inom kort
MOBILTELEFON: samsung soul
MP3: creativ, svart 
DATOR: mini pc
SMINK: id, och hm
ANSIKTSKRÄM: exuvians
DEODERANT: Rexona
TANDKRÄM: colgate
SCHAMPO/BALSAM: gliss
TVÅL: björnbär och avokado doft
PARFYM: eskada, vercase
MINERALVATTEN: ramlösa grantäpple
VIN: vitt, black tower
DRINK: white russian
BRÖD: mörk, med salami på.
GLASS: ben & jerry
GODIS: Choklad och lakris
SÄNG: jysk, kanske världens bästa
LAKAN: hemtex, antar jag.
FRISÖRSALONG: clipodroom
DAGSTIDNING: metro nu för tiden
MAGASIN: solo.

handywommen






javisst, idag har jag hunnit med en hel del, dock inte tränat, men det får bli imorgon.

klockan ringde klockan 8, så åkte jag iväg till coop och hade kassa utbildning, helt värdelöst faktiskt, efter det hade jag tvättstuga, mamma komm förbi och visade mig hur det skulle gå till när man tvättde minnsan, eller inte, jag var så duktig så och kunde nästan allting själv, mamma blev helt chokad ;) (jag har aldrig tvättat förut). medans vi väntade på en tvätt gick jag och mammi till oliven och mamma bjöd på en cesarsallad, göttis :D

14.40 var det repris på gossip girl för det missade jag igår, härligt :D synd att det var sista avsnitet nu bara, vill ha mer! SEN mina vänner skruvade jag klart mitt badrumsskåp som jag började på igår kväll, fin fint blev det.. men tror dock jag behöver lite fler hyllor i det, så, det får väl bli att åka till ikea igen någon dag framöver.. plockade in lite i mitt skåp, ska fortsätta på in resten av grejerna snart, tog en paus ute på gräsmattan med en tidning, cigg och glass. det var jag värd.

och nu sitter jag här, ska vika mina tvätt snart också. OCH IKVÄLL är det boston tea party, måste ses =) dom är ju för härliga mina gullepojkar ;)

örk

orkade i skruva klart skåpet, får fixa restren imorgon, blev bitter och på dåligt humör. jag förstår inte att just du kan få mig så himla ledsen och även så himla glad. du förstör mitt liv!


jag har tre problem, eller tre saker jag vill ventilera här just nu, det handlar om killar såklart, alla tre ;)

första, det var otroligt kul att prata med dig igår, på din födelsedag och allt :) du är verkligen någon jag saknar i mitt liv, så himla synd att vi slutade umgås, för du är en underbar vän och jag tror att du alltid kommer ha en stor betydelse för mig. hoppas verkligen det blir en fika i veckan som vi sa :) saknar denna personen med andra ord.

andra, du är kanske en jävla idiot, du får mig ledsen ganska ofta nu för tiden, önskar bara att du kunde vara ärlig mot mig öch säga som det är, önskar så jävla mkt att det var lite som förr, saknar våra söndagar som vi hade förr, med pizza och chips. allt kanske bara var ett misstag!  ett bra misstag! men ett jävla misstag som tog våran vänskap ?

tredje, jag har hittat en kille på min skola som jag jobbar på, han är snygg och han är tydligen kompisar med massor av mina kompisar, så varför har inte jag träffat den här människan förut undrar jag! och igår fick jag reda på att han var förlovad och grejer också, SKIT! så hur ska jag lösa detta undrar jag då? ingen som vet.. kommer bli lite pinsamt på tisdag nu, för jag råkade ju säga till hans kompisar på kolsnäs igår att jag tyckte han var snygg, och det kommer väl dom antagligen säga till honom imorgon. håååå :P


örk med er pöjker ...
sitter här nu och äter BÄRRY KÖRSBÄR, göttis.

igår var jag på kolsnäs premiären, det var jätte kul. massa löst fölk som var härliga :D jag och jossa röjde, men det var ändå en ganska lugn och trevlig kväll måste jag säga.

sova nu snart :) natti


lite händig tjej!

JAG ALLTSÅ! håller på att skruva ihop ett bardrumsskåp ifrån ikea nu, ingen lek kan jag säga.. men under dom senaste dagarna har jag nog bliit en mästare på att skruva ihop möbler =)

måste fortsätta nu, medelar resultatet senare :D häj

dagen idag

japp, då har man fixat internet, härligt som fan :D så nu kan alla nå mig igen, och jag kan ta reda på det senaste som har hänt här i världen ;D
annars ska jag och korre till kolsnäs snart, ska bara duscha och bli snygg så ska vi draaa och bli fulla och älska. satte precis i en ring i min näsa, jävla kuk vad ont det gjorde och ta ut smycket och sen sätta in ett nytt.

nu ringde korre och jag har inte tid att siotta här, för vi ska åka stax, hejssvejs

tränaa



klockan 5 blir det ACM också. träna lite styrka och kondition, var ju mer än en vecka sen nu :O  och imorgon ska jag fan va med på stepen också.. svettas och pumpa adrenalin, härligt ;)

nu ska jag åka hem till mitt bo :)

glitter..


....

japp då var man hemma hos mamma och pappa igen :) måste kolla datorn. men nu har jag beställt internet så hoppas jag får det inom kort :)  har även köpt en dammsugare idag ;D, en vit ifrån maxi.. så nu kanjag städa. på onsdag ska jag även köpa tv-bänk, badrumsskåp ocg databord, sen har jag allt, förutom tv då.. måste kika runt lite nu om det finns nått bra erbjudande :)

hare fint. häjhäj

dåligt uppdaterat, jag vet..



men jag har inte haft tid.



japp, då har jag sovit två nätter i min lägenhet, varav en själv :) det gick bättre änjag trodde faktiskt, det känns bra allting, jag trivs än så länge! men just nu sitter jag på mitt gamla flickrum på gurlittavägen och kollar datorn och allt sånt, lite mat ska jag få också :) ska beställa internet idag också så jag har det i lägenheten, måste kolla om jag hittar någon tv också, för nu har jag bara min lilla, det funkat ju inte ;) på tisdag kommer soffan också, det ska bli kul :D

senasre blir det ikea med josefin och ikväll blir det tv kväll som vanligt på söndagar, one tree hill, gossip, wipeoute, filip och fredrik sen sova och upp till jobbet. är kort vecka denna veckan, jobbar bara  måndag och tisdag på nobel, men ska jobba torsdag och lördag på coop så det blir lite extra pengar.

helt sluut


baby ;)





jag är helt slut i kroppen och huvudet, det är råjobbigt att flytta. inatt ska jag sova där, fösta natten, spännande. men nu ska jag vila i ett par timmar innan vi ska börja flytta dom sista stora grejerna.


tack alla som har hjälp mig också!


DAG 2

nu har jag börjat flytta, andra dagen idag, det är fan inge lek alltså. packa kan ju vara det töligaste jag vet kanske, vart fan ska jag börja ? vad ska jag spara, vad ska jag slänga ? vad ska jag ha för tv ? vad ska jag ha för tv bänk ? ärligt, det snurrar i min skalle :D men det är fantastiskt kul på samma gång :)

ikväll kommer sara och hälsar på, vi ska fika på mitt golv och snacka skit. också hoppas jag josefin tittar in lite tidigare än ikväll den lilla sjuklingen, nu ringer hon hörrni ;) hon är påväg min lilla goding, snällt av henne att hjälpa mig att packa tycker jag :)


nu fick jag order om att sätta igång, så hejssvejs




hey snygging :)


ångest

hejsan jag börjar nog få lite separationsångest, men det är inget jag erkänner igentligen. till veckan är jag ingen liten flicka längre, jag måste bli en stor flicka som ska ta ansvar för allt! det är jobbigt, men kul och nervöst på samma gång.
 
skönt att det inte är bakfylle ångest utan separationsångest denna söndag ;) i

dag har jag handlat massa grejer.
en soffa ;D
en grill massa köksgrejer
kuddar
handdukar
diskställ
osv osv osv.
har även hitta ett matbord, en tvbänk, en hylla och ett databord som jag tror att jag ska köpa. fint! bara en tv som saknas nu, det är ju så fruktansvärt dyrt bara! men men.




jag önskar att du förtjänade mig.

gillar


söndag!



har nog aldrig haft så mkt att göra på en söndag i hela mitt liv som jag har idag :) 
jag och pappa ska åka och kolla på soffa till mig, ska till en ny outlet för em möbler, hoppas på att jag kan fynda nått bra där, annars blir det jysk. sen ska jag försöka ta mig till öob i edsvalla och rusta också, billigt ska det vara !yes yes sen vad 4 tiden bär det av rill ikea och jag ska handla allt jag ser :) presentkorten på 3000 kommer nog ryka nu ;)

och sen när jag kommer hem är det 5an som gäller hela kvällen,
one tree hill
gossip girl
wipeout
filip och fredrik
sova


jag undrar lite vart min lilla snutt har tagit vägen, var typ ett dygn sen jag pratade med henne sist, pratade inte ens med henne i telefon igår, skummt som fan ;) men i veckan baby har vi mkt att göra kan jag säga dig :) pusssssiiii


  

helgen




hejsan, igår var det fest för sara, hon hade hyrt lokal på stockfallet. det var helt okej :) förutom att jag var så himla trött, som vanligt.. så blev hemgång ganska tidigt, och idag sov jag till halv 4 på dagen, vad är det för fel på mig ? kanske har järnbrist igen eller nån skit.
ikväll blir det lugnt, för imorgon har jag mycket att göra FÖR JAG FLYTTAR NÄSTA VECKA! jippi.. ska bli så kul. så imorgon ska jag kolla soffa och massa skit. och idag ska jag åka och köpa en micro tror jag, om den finns kvar :P då hoppa jag alla kommer och hälsar på mig så jag inte blir allt för ensam ;)

ikväll ska jag nog åka till lena och bara sitta där och ta det lugnt :) ska bli gött ! ska bli underbart att vakna upp imorgon och inte vara bakfull eller ställa klockan :)

pusshej

efterfest

fan vad jag hatar att göra folk ledsena, speciellt sånna som jag bryr mig om! men ibland kan man bara i hjälpa hur allt är. och jag önskar så att jag kunde känna som förr ibland, allt vore så mkt lättare då. men livet ska ju inte vara lätt har jag hört!

JAG KAN INTE SOVA!

jag här vänt mig om typ 147 ggr och räknat ungefär 500 får, men det hjälper ju fan inte!!! fan va drygt det är när man inte kan somna när man vill, och om 3 och en halv timme ringer klockan för då ska man upp och jobba och jag kommer dö! eller försova mig rätt hårt! eller bli jätte sjuk kanske! eller alltihop på samma gång.
tillomed 2 fylle ringningar har hunnits med, gissa vilka det var som ville ha sjuts hem ifrån krogen... jahaada det är precis dom ni tror att det är :P



imorgon är det kalas för lilla sara som fyller 21 vårar, kommer bli röj som fan tror jag =)

ska väl återgå till och försöka sova nu antar jag, ses snart ingen, pusshej

fejk eller äkta ?




jag och josefin har varit på föreläsning idag.. den hemlige kocken är inte längre hemlig =) grymt intressan att lyssna på och boken är ju också helt otrolig, att vi konsumenter kan vara så jävla lättlurade, sjukt.. och det är ännu mer sjukt att  att dom som producerar maten kan stoppa i så mkt skit i maten och lura oss så fruktansvärt mkt.
inte ens äpplen går att äta längre!


jag är på konsum nu, och det finns inget att köpa / Adam
jävligt sant.



trodde ju aldrig att jag skulle komma på tanken att gå på en förläsning frivilligt i hela mitt liv. men fan, det var helt okej!

summer....




jag vill ha sommar, jag ska använda denna på bomstad och när det blir nattbad på skutberget.

grågårgrå




denna härliga med min skinnväst över, lagomt sleten =)

komsi komsi




KOM TILL MAMMII!! ge mig! så jäkla snygga!

info..

skorna kommer ifrån ellos och halens, råsnygga ! :D
typ 299kr tror ja.

hejsvejs ;)

skorskräll

åååh vilka godingar!


  
        

nånting större!

Det sas på radion "Tidsvis uppehåll i Svealand"
Hon tänkte uppehåll är bra men inte nog
Jag skulle hellre se en riktigt bra förklaring
Och allt hon inte gjort, varenda tåg hon inte tagit
Står och tutar nere på gatan, bakom rullgardinen

Och hon vet att det är vår och att varje slant hon inte slängt
Har varit en onödig besparing

Och radion spelar låtar som hon glömt
Allting minner om en dröm som hon har drömt, hon säger

Här i bland ruinerna
Bland torra salta tårar
Här bakom rullgardinerna
Och alla uteblivna vårar
Här under askan utav sönderbrända drömmar
Ska vi bygga nånting större

Det står en man nere vid stationen
Och citerar nåt ur gamla testamentet
Och det syns så väl att han ljuger
När han talar om sin godhet och om satan
Och om livet som ett liv man borde skämmas för

Hon står och sneglar ner på torget
Där han predikar all sin rädsla inför Jesus
Och hon tänker "Jag vill aldrig vara rädd igen"

Och kväll blir natt och tankarna för stora
Det sjönk för djupt, nu har hon inget att förlora

inte där än, men på vägen




det är lägenheter hit och lägenheter dit =)  både jag och min lksling ska flytta hemmifrån nu.. vi kanske tillomed ska bli grannar, men får se än, hon kanske tar en lägenhet i stan också som hon är och kollar på nu.. lycka till och sorry att jag inte kunde förlja med och kolla.

ska iväg och träna stax, med jennie. step blir det. och jag har fan köpt nya träningskor idag. ett par skitskor, men ändå, bättre än dom jag har haft förut som jag håll på aatt bryta fötterna i ..

det har varit valbog och fest i helgen, det har varit en fin helg, mycket sol, mycket sommarkänsla. grillning och brunch. supermysigt har det varit. tack för allt.

har inte fått reda på om jag får lägenheten helt klart än häller, dom är så jävla dryga, för dom har inte kollat upp mina intyg än.. men hon skulle ringa upp mig så fort hon hade kollat det.. vill vet nuuuuuuuuuuu! men alltså, varför skulle jag inte få den ? igentligen!

hej hej hej


Lovesång

För man saknar sånt som man inte har
Och man saknar allt som man inte har kvar
Vi har fortfarande långa vägar kvar
Man saknar inte sånt som man har







 






Lasse i mitt hjärta..

min kärlek!


http://svtplay.se/v/1506731/grillad/del_4_av_10


titt på'n..


patti


obalans

jag var i psykisk obalans igår.
jag är starkast i världen, jag klarar allt!
så glöm allt gnäll i det förra inlägget.


ska äta pizza med mammi och pappi snart. NAJS :D

skitfyllor



jag börjar erkänna för mig själv vad jag vill och vad jag känner nu, men känns som om det är försent tyvärr. men ändå, du är ett stort svin men ändå kan jag inte låta bli.. skit!

det vore så härligt om jag var så stark som jag verkar att vara. jag önskar det verkligen.. men inners inne funkar inte min styrka.


är fruktansvärt trött på att dricka alkohol och vara full och må piss dagen efter, och det har fan bara börjat. blä .ankan har bleve nått jävla wannabe arena ställe och det suger, så undrar vilken krog som ska bli min nya favorit, finns ju fan inga i det här lilla skit karlstad!
snart ska man även upp och jobba på coop. ska bli trevligt om det är några roliga fölk som jobbar. slutar 4, så ska bli rätt gött. efter jobber blir det iväg och köra ett spinning pass, så jag får tillbax lite energi och orkar med en hel vecka till med jobb :)

jag lyssnar på rob pattinson och är fylledeprimerad idag :(





jag önskar att du höll om mig inatt, men det är hemligt.

RSS 2.0