more than anyone

- Gavin Degraw

älskade vännen, jag är så rädd om dig, hoppas allt går bra med dig, jag är så orolig, vill bara vara hos dig nu, men jag kan ju inte det, för jag har ju inget jävla körkort, om jag hade det nu skulle jag komma på en gång och vara hos dig..tycker så fuktansvärt synd om dig,skulle göra vad som helst för att vara hos dig nu. när du kommer hem igen då ska jag finnas för dig hela tiden..
jag fick en sånn chock igår när mamma berättade vad som hade hänt, jag var så arg på dig för att du inte hade svarat i telefon under kvällen, men då fattade jag ju varför. kunnde inte somna igårkväll för jag var så orolig och nu sitter jag här och väntar på att nån ska ringa och säga hur allt har gått med operationen ? tycker så jävla synd om dig!
vill bara att du ska komma till karlstad så jag får krama om dig!

ikväll ska jag ut också, känner mig så jäkla taskig som går ut när du ligger där borta och mår så dåligt :( men måste nästan eftersom jag redan köpt biljett.

tänker på dig hela tiden! hur det än blir kommer så hoppas jag att allt kommer bli bra hjärtat.

Belief

- Gavin Degraw


humöret? vad händer ? varför är jag inte sådär glad som jag var för några veckor sen ? varför är jag ledsen ibland utan anledning :S blä orkar inte med sånt här... känns som om jag är tillbax på ruta 1 ibland, men får hoppas att det inte är så.

idag var jag på resturangen och jag ska antagligen börja jobba redan i helgen :D ska bli kul, mimmi ska ringa imorgon och prata med mig, så himmla gött med lite omväxling :)

längtar tills på fredag, då blir det takida.. ska bli sånt röjj, typ alla ska ju dit :D

fast på torsdag ska vi ha kvällsöppet på skolan, ush det blir inge kul... orkar inte med det faktiskt! kan vi inte bara ha dom vanliga dagarna.

nej får tänka på fredag så blir jag lite gladar ochså kanske tiden går lite fortare, finns inte så mkt att göra nu för tiden, bara sitter framför datorn och slänger bort sin tid och om jag inte göra det går jag på stan och shoppar upp alla pengar det vill jag ju inte häller för dom ska sparas, för jag vill värkligen utomlands snart. vore så gött och komma bort ett tag och få lite sol värme och bad.

imorgon slutar jag halv 12, precis som jag gjorde idag också, efter det ska jag ta tag i mig själv lite.. ska faan försöka få tummen ur och gå till körskolan, sen blir det nog solning och så kanske ett besök på druvan, tror det behövs nu..

jäjäjäjä härra

innan mörkret faller

- lars winnerbäck

har fått höra några nya Lasses låtar nu och jag är väldigt glad för dom är precis lika bra som alla dom andra. nu ska bara jag och jossa komma till skott och köpa biljetter till gbg.. han äger, han är kungen!

ville bara säga att jag har tittat på dom tre första avsnitten av andra avenyn idag, dom är väldigt känslosamma men väldigt bra.. tror det kommer bli en bra serie att följa, inte så förutsägbar lixom.

igår hade jag väldigt trevligt med mina vänner, så kul att träffa alla på en gång och ha roligt tillsammans. ni är dom bästa som finns =)

också vill jag bara säga att jag är så glad att jag har dig hjärtat mitt!

it don't make any difference to me

- kevin michael

buss tiderna ändras imorgon och jag är töligt lycklig över det eftersom min buss går ändra fram till min skola :D
ochså vill jag bara säga att jag är väldigt lycklig i allmänhet, kan inte klaga på nått, jag har det så jäkla bra känns det som... såååååå lycklig :D

och imorgon ska jag träffa malin en sväng, ska bli kul och träffa henne.. saknar henne i skolan varje dag :(
vill att du ska gå med mig i min klass igen ju..

men nu är det snart när lammen tystnar , blir o se :D

puss hej

give into me

- takida

orka med denna dagen, hela dagen har varit ett stup, ett helvete som jag inte orkar med..

allt började med att jag skulle till jobbet och jag var bakfull, det är iofs mitt eget fel.
MEN, precis innan jag skulle åka till jobbet började jag bråka med pappa, blev lite ledsen då..
sen glömmde jag det. kom till jobbet och allt var bara kaos över lunchen, folk som inte kom som skulle ha jobbat.. blev bara allmänt irriterad och trött som fan var jag.
sen fukkade min mobil ur, den är trasig så nu har jag ingen mobil, eller rättare sagt mitt sim kort kan dra åt helevte! man blir grymt handekappad när inte mobilen funkar.
fick även en stor brännblåsa på jobbet idag, det gör ont!
sen när jag kom hem var jag bara trött.. allmänt trött på allt!
sen började allt med dig.. vad har jag gjort? vad är det som är fel ? bara ring mig och säg vad som helst, spelar ingen roll vad!! för tillfället är allt skit, jag är ledsen,jag mår inge bra, allt är fel =(

förlåt.


somebody's me

- Enrique Iglesias

ja då var en vecka avklarad på praktiken bara tre veckor kvar då.. men det lär ju gå fort hoppas jag.
skolan suger för övrigt! MALIN KOM TILLBAX!!!
fick konditori iaf, skönt att slippa vara i mässen, så jäkla töligt! Också har jag och izabelle kommit på vad vi ska göra som projekt arbete.. känns skönt att ha en idé iaf, så kanske man lyckas också! :p

bröllopet blev väldigt lyckat med, det gick jätte bra att servera, förutom röd vinet då :P men va fan !!
mamma blev väl kanske lite för full men annars var det riktigt trevligt.. lättförtjänta pengar blev det ochså :)

vill bara säga en sak till innan jag drar mig till tven
jag tycker om min pojkvän mäst utav allt! sådeså.

pusstjaohej

RSS 2.0