tjollahopp

idag har det varit en fin dag. för igår somnade jag runt klockan 8 på kvällen, så när klockan ringde imorse 04.30 så var jag pigg, helt otroligt. och jag hade sovit fruktansvärt bra.. hur ofta händer det att man är pigg när man vaknar halv 5 på morgonen plus att man känner att man har sovit bra lixom..

 

när jag slutade vid ett åkte jag hem och fyllde lägenheten med soft musik, satte på mig mina nyinköpta rosa shorts och la mig i solen och stekte, efter en liten tid kom kajsa och solade med mig också. hon hade med sig saltvatten, som hon gick lös på. jag tog lite bara, så vi får väl se om jag är lite brun imorgon kanske :) hoppas på att det blir sol imorgon med, så jag får lite mer färg då :D måste ju vara brun och fräääääsh till peace :D

det är så jävla många bra band som jag vill se alltså, kommer inte hinna med hälften ens antagligen. om en vecka sitter jag på campingen i en tältstol och är lite full antagligen. NAJS!



hej puss ses

 



till er




vilken facking jävla stjärna, lyssna och njut.
snygg också!


hej puss ses

solen skiner och jag ska iväg och jobba, jag som skulle vara ledig igentligen. fyfan! men pengar är pengar.

 

kom precis och tänka på att jag saknar min stulna digitalkamera, då kan fick till en mycket cool outfit precis, men synd nog kan jag inte inspirera er idag. jag måste köpa en ny, jag saknar den och vill ha en!

ligger i sängen och lyssnar på lill weyne's nya härliga låt knockout.. bra som faen.... äh, dags för smink och åak till jobbet nu ist för att bara prata skit :)

hej puss ses'


kass

jag vet, jag är jävligt kass på att uppdatera, MEN JAAG JOBBAR TYP JÄMT!

inne på min 8de dag nu och fler ska det bli tydligen. man gör inte så mycket annat än o jobbar här :) förövrigt alla så ska jag flytta nästa månad, till ett eget rum, så då kan alla komma och hälsa på mig :D hihi

 

annars så undrar jag lite över vem som följer med mig till peace ? någon frivillig ? .. andrea? ;)


ikväll blir det kanske en promenad, tvätta och sen sova. förövrigt är jag jävligt bra på att tvätta ;) jag tvättade en vit och en röd handduk igår, resultatet blev fint måste jag säga, skimmrar lite i rosa kan man säga ;)

 

nej nu ska jag duscha och göra matlåda. PEACE


...

jag tror jag behöver en kram!


flyyyter

vad skönt det är och känna att allt går åt rätt håll, jag tror dom flesta biatarna börja falla på plats nu, och snart kommer jag trivas ännu mer tror jag :)

och imorgon ska det tydligen komma någon och kolla på lägenheten också. det är ju ännu bättre, så slipper jag betala för 2 hyror hela sommaren. fin fint!

annars, dagen idag. jag var ute och gick när jag vaknade, sen la mig på ballen och solade, det var lite tråkigt att sola själv, så jag ringde kajsa, så jag kajsa och jonas solade lite utanför dom, så nu är jag röd, i pannan och på bröstet mest. vi åt glass och pratade om tisdagens bravader.
och nu sitter jag här och nördar mig framför datorn, kollar på andra sesongen av paradise hotel norge. ska nog ta en promenad tlll tror jag innan jag lägger mig. imorgon börjar jag halv 5 och efter det går bilen mot karlstad. det är första gången det känna riktigt kul att åka hem. slippa tänka på flyttning osv, bara vara hos mamma och pappa och mysa :)

nej nu går jag nog ut. hej puss ses

 

 


RSS 2.0