hej :D



jag vet att ni saknar mig, men jag är en mycket upptagen kvinna med stora drömmar och för lite sömn. så får jag är färdig på gymmet på kvällarna tvärdäckar jag i sängen och har aldrig tid för mig kära blogg längre känns det som. men jag uppdaterar er om mitt liv lite dåd och då så att ni inte glömmer mig helt iaf ;)

måndag idag, har varit en super bra morgon och dag.. haft grymt mkt energi och fått mycket gjort.
vaknade halv 9 för att ringa till läkaren, fick tid 10,20. så jag åt en god frukost med mamma, sen åkte jag till vårdcentralen, dom snodde massa blod av mig också, men jag lyckades att inte svimma. duktig tjej! åkte hem och röjde upp lite här sen åkte jag snabbt vidare till kmti och gick på ett power step up pass :) det var skönt. nu har jag det gjort och behöver inte tänka på träning något er idag, det känns väldigt bra. och nu har jag lagat mat och ätit, städat hela badrummet med duchslangen, allt är jätte blött, så försöker låta det torka nu. det var dammit, det behövdes en storstädning där inne.

min syster fyller ju 18 år idag, lillskiten. så familjen ska ut och käka ikväll, ska bli jätte mysigt, verkar som vi ska till kebab house. och på fredag drar jag till gbg och hälsar på sara! ska bli så kul att träffa den bruden igen också. hon saknas som fan!

hejdå


RSS 2.0